Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@08:46:56 GMT

پیش از خرید تتر انواع آن را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۴۴۲۷

پیش از خرید تتر انواع آن را بشناسید

یکی از پرطرفدارترین استیبل کوین های بازار خرید ارز دیجیتال که در میان تریدرهای ایرانی نیز خریداران زیادی دارد تتر است. در واقع این رمز ارز، دلار دنیای دیجیتالی محسوب می شود؛ چراکه قیمت آن همواره ثابت است و از یک دلار فراتر نمی رود. شاید بیشتر تریدرهایی که مدتی است در این بازار فعالیت می کنند با انواع ارز دیجیتال تتر آشنا نباشند و ندانند که هر کدام از آن ها چه ویژگی هایی دارد؛ در ادامه انواع این رمز ارز را به شما معرفی می کنیم تا با شناخت مشخصات هریک در زمان خرید یا فروش تصمیم درستی بگیرید و به سود برسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشخصات فنی تتر

بر خلاف سایر ارزهای دیجیتال که قیمت آن ها نوسانات بسیار زیادی دارد و تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر می کند، قیمت تتر در طول چند سالی که به وجود آمده همواره ثابت بوده و حول و حوش یک دلار باقی مانده است. این رمز ارز از انواع ارزهای متمرکز بازار است که توسط شرکت Tether تولید و روانه بازار شد. شاید همین موضوع را بتوان یکی از ایرادات آن دانست؛ چرا که اگر روزی این شرکت منحل شود دیگر انواع ارز دیجیتال تتر ارزشی نخواهند داشت.

چرا باید تتر را به جای دلار بخریم؟

با توجه به اینکه قیمت این ارز دیجیتال همواره ثابت است و تغییر چندانی نمی کند، یکی از سوالات مهم تریدرها این است که چرا خرید و فروش تتر می تواند سودمند باشد؟ مزایایی که در ادامه بیان می کنیم شما را برای خرید آن کاملا قانع خواهند کرد.

نبود نمونه های تقلبی در بازار ایمن در برابر سرقت حمل و نقل و نگهداری آسان مناسب برای انجام خریدهای خرد مقیاس پذیری بالا و قابل استفاده برای مبادله با انواع ارزهای دیجیتال امکان انتقال آن به هر نقطه ای در دنیا با حداقل کارمزد

انواع ارز دیجیتال تتر کدامند؟

اکنون که با مزایای خرید تتر آشنا شدید، بهتر است انواع آن را به شما معرفی کنیم؛ اینکه این ارز دیجیتال بر روی کدام شبکه به وجود آمده باعث شکل گیری انواع آن شده است. نام های این ارزهای دیجیتال جدید نیز بر همین اساس انتخاب می شوند و البته ویژگی های هریک تا حدودی با دیگری متفاوت است. برای آشنایی با آن ها در ادامه با ما همراه باشید.

تتر اومنی (OMNI)

این استیبل کوین برای اولین بار مبتنی بر بلاکچین اومنی به بازار عرضه شد؛ این شبکه همان بستری است که افراد در آن به خرید بیت کوین می پردازند. یکی از بزرگ ترین معایب چنین شبکه ای مشترک بودن آن با bitcoin بود. این موضوع باعث می شود که مشکلات بلاکچین بیت کوین بر روی تتر هم دیده شود و کاربران مجبور باشند برای هر خرید خود کارمزدهای قابل توجهی را بپردازند.

علاوه بر این حملات متعدد هکرها به این شبکه و اختلال های مداوم آن، شلوغی بلاکچین به دلیل بالا بودن حجم معاملات بیت کوین و کند بودن تایید نهایی تراکنش ها از اصلی ترین معایب اومنی است. تترهایی که بر روی شبکه اومنی به وجود آمده اند می توانند روی بلاکچین بیت کوین سوار شوند و آدرس کیف پول های آن ها نیز مشابه است. همین مشکلات و شباهت ها باعث شد که متخصصان تصمیم بگیرند یکی دیگر از انواع ارز دیجیتال تتر را به معامله گران معرفی کنند.

تتر اتریوم (ERC-۲۰)

به منظور حل مسائلی که در شبکه اومنی وجود داشت، تتر روی شبکه اتریوم توسعه داده شد که تریدرها نیز از آن استقبال زیادی کردند. به وجود آمدن این رمز ارز باعث شد که افراد بیشتری تمایل به خرید و فروش اتریوم پیدا کنند و بازار این رمز ارز نیز حسابی داغ شود. با استفاده از تتر اتریوم تراکنش ها با سرعت بسیار بیشتر و کارمزد کمتر انجام می شوند؛ از سوی دیگر اجرای تتر روی شبکه اتریوم ویژگی های فنی آن را به این رمز ارز می بخشد؛ پس ایمنی آن نیز بسیار بالاتر است و راحت تر می توان از آن نگهداری کرد.

تتر ترون (TRC-۲۰)

با گسترش پروژه های دیفای شبکه اتریوم بسیار شلوغ شد و این بستر دیگر نمی توانست میزبان خوبی برای انواع ارز دیجیتال تتر باشد؛ چرا که کارمزدهای آن افزایش پیدا کرد و سرعت تایید تراکنش ها کندتر شد. همین موضوع مقدمات لازم برای راه اندازی این ارز در بستر ترون را فراهم کرد. ترون یک بلاکچین متفاوت با ویژگی های منحصر به فرد است که در مقایسه با اتریوم با سرعت بالاتری کار می کند و انجام معامله در آن کارمزد کمتری دارد.

یکی از مزایای اصلی خرید و فروش تتر ترون امکان شرکت در ایردارپ ها یا همان عرضه رایگان اولین سری از برخی رمز ارزهای جدید است؛ این موضوع بدان معنا است که شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای صاحب ارزهایی می شوید که شاید در آینده پیشرفت بسیار خوبی داشته باشند و سودهای کلانی را نصیب شما کنند. علاوه بر این نگهداری از توکن های TRC-۲۰ جایزه هایی دارد که با خرید این نوع تتر می توانید از آن ها بهره مند شوید.

کارمزد معاملات تتر در شبکه های مختلف چگونه است؟

قبل از اینکه در خصوص انتقال تتر بین شبکه های مختلف صحبت کنیم، بهتر است نگاهی به کارمزدهای آن بیندازیم. بسته به اینکه شما مشغول معامله کدام نوع تتر هستید مقدار کارمزدی که باید به ازای هر تراکنش پرداخت کنید متفاوت خواهد بود. در شبکه اومنی مقدار کارمزدها بسیار بالاتر از دو شبکه دیگر است و بسته به مقدار معامله و قیمت بیت کوین ممکن است تا بالاتر از ۳۰ دلار هم برسد.

شبکه اتریوم در میانه قرار دارد و کارمزد انجام تراکنش در آن کمتر از ۵ دلار خواهد شد؛ اما باید این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که با یالا رفتن قیمت اتریوم و تعداد تراکنش ها هزینه انجام معامله در این بستر نیز بیشتر خواهد شد. شاید بتوان گفت که در حال حاضر یکی از بهترین انواع ارز دیجیتال تتر برای خرید نوع ترون آن باشد؛ چرا که کارمزدهای این شبکه بسیار ناچیز و در حد ۱۰ یا ۲۰ سنت است. البته این مقدار ثابت نیست و ممکن است بالاتر برود؛ اما طبیعتا به گرد پای دو شبکه دیگر نمی رسد.

یکی از راه حل هایی که با استفاده از آن می توانید کارمزد معاملات خود را کمتر کنید، حضور در صرافی هایی است که خدمات خود را با کمترین هزینه ارائه می دهند. خرید تتر در اکس نوین قطعا از این نظر به نفع شما خواهد بود؛ چرا که در میان انواع صرافی های داخلی این سایت کمترین هزینه را در قبال معاملات از شما خواهد گرفت و خدماتی امن و مطمئن را به شما ارائه می دهد.

انتقال انواع ارز دیجیتال تتر با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟

انتقال تتر درست مانند سایر ارزهای دیجیتال انجام می‌گیرد؛ به این معنا که خریدار باید کلید عمومی کیف پول خود را برای فروشنده ارسال کند تا او بتواند ارزها را به آدرس موردنظر منتقل کند. نکته مهم این است که امکان انتقال این رمز ارز بر روی شبکه های مختلف وجود ندارد؛ به این معنا که تریدرها نمی توانند تتر ترون را به طور مستقیم به اومنی منتقل کنند یا برعکس. در زمان انجام این کار باید نهایت دقت را به خرج دهید؛ زیرا ممکن است کل سرمایه تان به باد برود.

کد خبر 1584171

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال شبکه اتریوم رمز ارز تراکنش ها روی شبکه بیت کوین بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ارز دیجیتال حلال است؟

دنیای امروز با سرعتی شگفت‌انگیز در حال تحول است و فناوری‌های نوظهور دائماً در حال دگرگونی شیوه‌ی زندگی ما هستند. ارزهای دیجیتال به عنوان یکی از جدیدترین دستاوردهای بشر، چالش‌ها و فرصت‌های جدیدی را به ارمغان آورده‌اند.

اما در کنار این تحولات، پرسش‌های مهمی نیز در مورد ماهیت شرعی و حلال بودن این نوع ارزها به وجود آمده است. در این مقاله قصد داریم به بررسی جامع این موضوع از منظر فقه اسلامی بپردازیم و با زبانی ساده و قابل فهم، به شما کمک کنیم تا درک عمیق‌تری از حلال بودن یا حرام بودن ارزهای دیجیتال پیدا کنید.

ارزدیجیتال مدیا گردآورنده آخرین اخبار حوزه بلاکچین است.

جایگاه ارز دیجیتال در فقه اسلامی

در فقه اسلامی، برای هر پدیده‌ی جدیدی باید بر اساس ادله‌ی شرعی مانند قرآن، سنت، اجماع و عقل حکم صادر شود. ارزهای دیجیتال به عنوان پدیده‌ای نوظهور، تاکنون مورد بحث و بررسی عمیق علماء و مراجع تقلید شیعه قرار گرفته‌اند و نظرات مختلفی در مورد آنها ارائه شده است.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، معتقدند که تا زمانی که ارزهای دیجیتال در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی و شرع مقدس اسلام مورد استفاده قرار گیرند، اشکالی ندارد.

ایشان در استفتایی در این مورد فرموده‌اند: "خرید و فروش ارزهای دیجیتال فی نفسه اشکال ندارد، ولی باید در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی و با رعایت احکام شرعی از جمله اجتناب از غرر و ضرر و ربا انجام شود."

برخی دیگر از مراجع مانند آیت‌الله مکارم شیرازی، خرید و فروش ارزهای دیجیتال را به طور کلی حرام اعلام کرده‌اند.

ایشان در استفتایی در این مورد فرموده‌اند: "با توجه به نوسانات شدید قیمت این نوع ارزها و عدم پشتوانه قوی آنها، خرید و فروش آنها شرعی نیست و می‌تواند مشمول غرر و ضرر باشد."

نکته‌ی قابل توجه این است که در این زمینه هنوز اجماع قطعی در بین مراجع وجود ندارد و هر مسلمانی موظف است برای تعیین تکلیف نهایی، به نظر مرجع تقلید خود رجوع کند.

استدلال‌های موافقان و مخالفان حلال بودن ارز دیجیتال موافقان: عدم وجود نص شرعی صریح: برخی از فقیهان معتقدند که در شرع اسلام نص صریحی در مورد حکم ارزهای دیجیتال وجود ندارد. از آنجا که اصل بر اباحه است، تا زمانی که ضرر یا غرری در معاملات با این ارزها ثابت نشود، حلال تلقی می‌شوند. مصداق پول: برخی دیگر از فقیهان ارزهای دیجیتال را مصداق پول می‌دانند و از آنجا که پول به طور کلی حلال است، این نوع ارزها نیز حلال خواهند بود. قابلیت استفاده در معاملات مشروع: عده‌ای دیگر از فقیهان بر قابلیت استفاده از ارزهای دیجیتال در معاملات مشروع تاکید می‌کنند. به نظر آنها، مادامی که از این ارزها برای مقاصد حرام مانند قمار یا پولشویی استفاده نشود، اشکالی ندارد. توجه به منافع و مصالح جامعه: برخی از فقیهان با لحاظ کردن منافع و مصالح جامعه در عصر حاضر، معتقدند که استفاده از ارزهای دیجیتال می‌تواند فواید متعددی مانند تسهیل مبادلات مالی، افزایش شفافیت و کاهش وابستگی به سیستم‌های بانکی سنتی داشته باشد. مخالفان: عدم وجود پشتوانه عینی: یکی از اصلی‌ترین استدلال‌های مخالفان، عدم وجود پشتوانه عینی برای ارزهای دیجیتال است. به نظر آنها، ارزشی که برای این نوع ارزها در نظر گرفته می‌شود، صرفاً ناشی از توافق بین افراد است و هیچ پشتوانه واقعی مانند طلا یا ارزهای رایج ندارد. احتمال غرر و ضرر: همانطور که قبلاً اشاره شد، نوسانات شدید قیمت ارزهای دیجیتال می‌تواند احتمال غرر و ضرر در معاملات با آنها را افزایش دهد. از آنجا که غرر و ضرر در شرع حرام است، خرید و فروش این نوع ارزها می‌تواند مشمول این حکم شود. امکان استفاده در فعالیت‌های غیرقانونی: ماهیت غیرمتمرکز و ناشناس بودن ارزهای

دیجیتال، امکان استفاده از آنها در فعالیت‌های غیرقانونی مانند قمار، پولشویی و تامین مالی تروریسم را فراهم می‌کند. از آنجا که این فعالیت‌ها حرام هستند، استفاده از ارزهای دیجیتال در آنها نیز حرام خواهد بود.

تضعیف نظام پولی و مالی: برخی از منتقدان معتقدند که رواج ارزهای دیجیتال می‌تواند به تضعیف نظام پولی و مالی سنتی کشورها منجر شود و از این طریق به اقتصاد آنها آسیب برساند.

استاد محمدجواد فاضل لنکرانی، از فقهای برجسته‌ی معاصر، در این مورد می‌گوید: "ارزهای دیجیتال با ماهیت غیرمتمرکز خود، حاکمیت دولت‌ها بر نظام پولی و مالی را به چالش می‌کشند و این می‌تواند زمینه‌ساز بی‌ثباتی اقتصادی شود."

چالش‌های حل نشده و نیاز به اجماع

همانطور که مشاهده کردید، در مورد حلال بودن ارز دیجیتال نظرات مختلفی از سوی علماء و فقها مطرح شده است. برخی از چالش‌های حل نشده در این زمینه عبارتند از:

ماهیت دقیق ارزهای دیجیتال: ماهیت دقیق ارزهای دیجیتال و اینکه آیا آنها را می‌توان نوعی مال یا اعتبار مالی در نظر گرفت، محل بحث است. روشن شدن این مسئله بر حکم شرعی آنها تاثیرگذار خواهد بود. قوانین و مقررات: ابهامات حقوقی و فقدان قوانین و مقررات مشخص در مورد ارزهای دیجیتال، بر حکم شرعی آنها نیز تاثیر می‌گذارد. تا زمانی که چارچوب قانونی مناسبی برای این حوزه تعریف نشود، تعیین تکلیف نهایی از نظر شرعی نیز با مشکل مواجه خواهد بود. استفاده‌های مجرمانه: امکان استفاده از ارزهای دیجیتال در فعالیت‌های غیرقانونی، یکی از دغدغه‌های مهم مراجع تقلید است. یافتن راهکارهایی برای جلوگیری از این سوء استفاده‌ها می‌تواند به صدور احکام شرعی روشن‌تر در مورد این نوع ارزها کمک کند. راهکارهای پیشنهادی برای استفاده‌ی مشروع از ارز دیجیتال

با توجه به پیچیدگی‌های این حوزه، برخی از کارشناسان راهکارهایی را برای استفاده‌ی مشروع از ارزهای دیجیتال در جوامع اسلامی پیشنهاد کرده‌اند:

تدوین راهنماهای شرعی: تدوین راهنماهای شرعی جامع و به روز در مورد استفاده‌ی مشروع از ارز دیجیتال می‌تواند به مسلمانان در بهره‌مندی از مزایای این فناوری در چارچوب شرع کمک کند. توسعه‌ی زیرساخت‌های اسلامی: ایجاد صرافی‌ها و پلتفرم‌های معتبر با رعایت موازین شرعی برای تبادل و نگهداری ارز دیجیتال، می‌تواند اعتماد مسلمانان به این حوزه را افزایش دهد. آموزش و آگاهی‌رسانی: برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای علماء، طلاب و عموم مردم در مورد ماهیت و احکام شرعی ارز دیجیتال، می‌تواند به درک عمیق‌تر این موضوع و استفاده‌ی صحیح از آن کمک کند.

نتیجه‌گیری

ارزهای دیجیتال به عنوان پدیده‌ای نوظهور، با چالش‌ها و فرصت‌های جدیدی در دنیای اسلام روبرو شده‌اند. در این مقاله سعی کردیم تا با زبانی ساده و قابل فهم، به بررسی ابعاد مختلف حلال بودن یا حرام بودن آنها بپردازیم.

مهم‌ترین نکته این است که در حال حاضر، اجماع قطعی در بین مراجع تقلید در مورد حکم شرعی ارزهای دیجیتال وجود ندارد. مسلمانان موظفند برای تعیین تکلیف نهایی، به نظر مرجع تقلید خود رجوع کنند و در عین حال، در هنگام استفاده از ارز دیجیتال، ملاحظات شرعی و قانونی را مد نظر قرار دهند.

آینده‌ی ارزهای دیجیتال در دنیای اسلام، وابستگی زیادی به نحوه‌ی برخورد علماء و مراجع تقلید با این پدیده و همچنین، تلاش‌های صورت گرفته برای رفع ابهامات شرعی و حقوقی در این حوزه دارد.

دیگر خبرها

  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • ساخت نخستین آسمان نمای دیجیتال در بروجن
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • آیا ارز دیجیتال حلال است؟
  • کیوسک‌های دیجیتال نخستین اپراتور سلامت کشور رونمایی و نصب شد
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها