Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

داریوش مصطفوی درباره جلسه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال، سعی کرد توضیحاتی به خبرنگاران بدهد. بخش‌هایی از مصاحبه مصطفوی را در زیر می‌خوانید:

*این کمیته یک کمیته مستقل است اما تصمیماتش به اوضاع مملکت ارتباط دارد یعنی در باشگاه پرسپولیس و استقلال مسائلی به گردن مدیران این باشگاه افتاده که اصلاً ربطی به آنها ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز کنفدراسیون فوتبال آسیا متوجه شده که این باشگاه ها دچار مشکل هستند و ما با آنها صادق نبودیم یعنی متوجه شدند آنطور که کشورهای دیگر انجام می‌دهند ما کار را پیش نبرده‌ایم برای همین تحت فشار و تحت کنترل هستیم. به همین خاطر همه مسائل و مشکلات استقلال و پرسپولیس به مدیران این باشگاه‌ها اعلام شد. البته این باشگاه ها یک مشکل بسیار بزرگ دارند و آن هم مالکیت مشترک است. یعنی باشگاه استقلال ۹۷/۵ درصد و باشگاه پرسپولیس ۹۸/۵ درصد در اختیار دولت است.

داریوش مصطفوی گفت:

*فوتبال دولتی فوتبال حرفه‌ای نیست. در فوتبال آسیا می گویند یک باشگاه باید مستقل و حرفه‌ای باشد اما در مملکت ما با این موضوع آشنا نیستیم. خوشبختانه اکثر مشکلات پرسپولیس و استقلال حل شده است و مسائل بسیار کوچکی باقی مانده است در این زمینه آقای عزیزی خادم خیلی کمک کردند و امروز به این نتیجه رسیدیم که می‌شود با همبستگی کار را پیشبرد.

داریوش مصطفوی گفت:

*درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس هم باید بگویم متاسفانه در این زمینه یک کارشناس همه چیز را خراب کرده است. به آن کارشناس باید تفهیم شود که این موضوع کار حیاتی برای مملکت است. امروز ما گرفتاری های متعدد در مملکت داریم و نباید گرفتاری جدیدی ایجاد کنیم.

داریوش مصطفوی گفت:

*درباره اینکه آیا کنفدراسیون فوتبال آسیا تایید کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای را می پذیرد یا خیر، ذکر این نکته را ضروری می دانم که آنها باید امضای من را قبول کنند. وقتی من را قبول ندارند نباید چنین پستی به من می‌دادند. ما هم دروغ نمی گوییم. آنها هم می‌دانند که یک شبه همه مشکلات حل نمی‌شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پرسپولیس استقلال استقلال پرسپولیس داریوش مصطفوی داریوش مصطفوی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • اعلام رای کمیته استیناف درباره پرسپولیس
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • رای کمیته استیناف در مورد پرسپولیس: رد اعتراض و تایید حکم قبلی!
  • کمیته استیناف هم شکایت پرسپولیس از آلومینیوم را رد کرد
  • شکایت پرسپولیس علیه آلومینیوم اراک رد شد
  • شکایت پرسپولیس از آلومینیوم رد شد
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • رضائیان: برابر پرسپولیس حرفه‌ای بازی کردم
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها