Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عارف خدرلو روز یکشنبه در جلسه شورای آب مهاباد افزود: اقدامات لازم برای شناسایی خطرات سیل و راه های جلوگیری از وقوع آن در محدوده شهر توسط کمیته سیل انجام شده و اعتبارات لازم نیز برای آن توسط استانداری در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: برای اجرایی کردن طرح های مورد نظر، تمام دستگاه های اجرایی باید با شهرداری همکاری کرده و جابه جایی تاسیسات نهادهای مختلف نیز در قالب اجرای این طرح باید با همکاری ادارات در کمترین زمان ممکن انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه مهاباد در ادامه با اشاره به اسقرار دکه های حاشیه سد و مشکلات بوجود آمده در این ارتباط نیز گفت: وجود این دکه ها بدون مجوز و غیرقانونی بوده و دستگاه های متولی باید طبق مفاد قانون نسبت به عاملان آن برخورد کند.

خدرلو، با اشاره به اینکه برخی از رسانه ها به دنبال تخریب و زیر سوال بردن اقدامات مدیران دستگاه های اجرایی هستند افزود: از اصحاب رسانه انتظار داریم قبل از انتشار مطالب در فضای مجازی و اظهار نظر در مورد اداره یا دستگاهی خاص نسبت به اطمینان و مصاحبه با آنان اقدام کنند.

رییس اداره امور مهاباد نیز در این جلسه گفت: ظرف چند روز آینده اخطاریه نهایی با امضای چهار دستگاه متولی و با حضور اصحاب رسانه و صدا و سیما به صاحبان دکه های حاشیه سد مهاباد داد خواهد شد.

رضا جهین بیان کرد: از روز ابلاغ آن صاحبان این دکه ها یک هفته فرصت دارند نسبت به جمع آوری آن که مشکلات زیادی از نظر بهداشتی و امنیتی برای سد به وجود آورده است اقدام کنند.

وی همچنین اظهار داشت: امکان تردد در مسیر "تاقه دار" در ورودی شهر مهاباد نیز برای خودروهای سنگین حامل مواد شیمایی، نفتی و سوخت بر که برای مخزن سد که یک تهدید جدی است باید ممنوع اعلام شود.

وی با اشاره به اینکه سد مهاباد تنها منبع تامین کننده آب شرب این شهرستان است، افزود: در صورت مناسب بودن بارش های سال آبی جاری و پر شدن مخزن سد مهاباد برنامه ریزی شود که سهمیه بخش کشاورزی شهرستان را از ۹۰ به ۱۱۰ میلیون متر مکعب طی چهار مرحله برسانیم.

در ادامه جلسه دلایل وقوع سیلاب در مناطق مختلف شهری و همچنین اقدامات لازم براساس اولویت بندی برای کنترل آن توسط کارشناسان مطرح و در مورد آن  تبادل نظر شد.

طی بارش های یک ماه گذشته مناطق مختلف شهر مهاباد به ویژه منطقه موکریان این شهرستان ۲ بار دچار سیل و خسارت مالی شد.

مهاباد با ۲۴۵ هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی مدیریت بحران سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی مهاباد آذربایجان غربی حوادث طبیعی مدیریت بحران سیل دکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • ۵ نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت دستگیر شدند
  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • کارشناسی صحنه جنجالی در شکست پرسپولیس
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟