Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، همزمان با هفته پژوهش در اجلاسیه جشنواره جهادگران علمی- پژوهشی استان در محل دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان، با حضور فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان، رئیس سازمان بسیج علمی کشور، معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان و رئیس دانشگاه اصفهان از کتاب «پنجم تا پنجم » رونمایی و از والدین شهید تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سردار مجتبی فدا، فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج)، در این نشست اظهار کرد: هر حکومتی و نظامی که بخواهد شکل گیرد سه پارامتر شامل مردم، جغرافیا و حکومت را نیاز دارد تا بتواند چهارچوبش را اداره کند؛ دوام، قوام و اداره این حکومت به دو پارامتر بستگی دارد.

وی تصریح کرد: یکی از این دو پارامتر علم است که اگر علم در کنار سه پارامتر قبلی قرار بگیرد می تواند دامنه توسعه، ادامه حکومت و برقراری نظام را همیشه و دائم برقرار کند.

فدا افزود: غربی‌ها سعی می‌کنند با توسعه و پیشرفت علمی همه دنیا را در سیطره خود قرار دهند و شرایطی ایجاد کنند که این سیطره ادامه داشته و تمام کشورهای دنیا در زمینه پیشرفت علم وابسته به آن‌ها باشند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان بیان کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری به توسعه و رشد علمی ما در کنار روند رو به افزایش و اینکه سرعت بیشتری داشته باشد، تاکید دارند تا ما با پیشرفت علم از لحاظ نیاز و وابستگی به دیگر کشورهای غربی دنیا بی‌نیاز شویم و در راستای قطع وابستگی خودمان قدم برداریم.

 

وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌ها اینگونه مراسم‌ها است، گفت: باید از ظرفیت‌ها استفاده کرد، باید به ظرفیت‌هایی که در شهرستان‌ها ایجاد می‌شود توجه و استفاده کرد، همچنین باید شرایطی را ایجاد کرد که افراد بتوانند با کمترین مشکل و دغدغه اختراعات، پیشرفت‌ها و مقالات خودشان را به راحتی ارائه کنند، چیزی که امروز وجود ندارد.

فدا افزود: امروز شرایطی ایجاد شده که همه دنیا دنبال مخترع و افراد نخبه هستند تا ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی خودشان را تقویت کنند ولی ما شرایطی را فراهم کردیم که افراد نخبه و دانشمند به دنبال کسی می‌روند تا از آن‌ها حمایت کند، مکان در اختیارشان قرار دهد یا ظرفیتی ایجاد شود که این پیشرفت علمی خودشان را در اختیار دیگران قرار دهند چراکه امکان برایشان فراهم نیست.

 

«پنجم تا پنجم» روایتگر زندگی و خاطرات شهید حمید توحیدی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است. شهید توحیدی متولد خوانسار، جوان بااستعداد و نخبه‌ای که با رتبه ۳۳ کنکور در دانشگاه پذیرفته شد و اسفند ۶۵ در سن ۱۷ سالگی در عملیات کربلای ۵ به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فراز و فرودهای زندگی کوتاه این شهید در قالب کتاب خاطرات می‌تواند برای هر خواننده‌ای جذاب باشد. این کتاب به نویسندگی زینب عطایی و به همت انتشارات ستارگان درخشان آماده و به چاپ رسیده است.

 

انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید کتاب اصفهان دانشجوی پزشکی پیشرفت علم ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان