Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ارومیه با اشاره به هم مرز بودن آذربایجان غربی با سه کشور ترکیه، آذربایجان و ارمنستان، گفت: در صورت رفع برخی محدودیت‌ها ظرفیت بسیاری برای صادرات محصولات کشاورزی داریم.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، بهنام تاج‌الدینی روز سه شنبه در وبینار تخصصی مدیران بانک توسعه صادرات ایران با فعالان اقتصادی، صادرکنندگان و مقامات استان آذربایجان غربی، افزود: اتاق بازرگانی فعالیت‌های بسیار مطلوبی را برای توسعه صادرات انجام داده و بازارهای جدید و هدف خوبی را نیز انتخاب کرده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آماده پذیرش هیات‌های خارجی هستیم، گفت: در ۲۰ روز آینده میزبان سه هیات تجاری از هند، قزاقستان و روسیه هستیم.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ارومیه با اشاره به محدودیت‌های فعالان اقتصادی و صادرکنندگان در زمینه صادرات، اظهار داشت: فعالان اقتصادی استان با مشکلات زیادی در زمینه رفع تعهدات ارزی روبرو هستند و کارت بازرگانی بسیاری از صادرکنندگان تعلیق شده است.

تاج‌الدینی تصریح کرد: محصولات کشاورزی فسادپذیر بوده و امکان نگهداری آن برای مدت طولانی وجود ندارد؛ نمی‌توانیم ظرف مدت چهار ماه از صادرات، برای رفع تعهد ارزی اقدام کنیم. از سوی دیگر در موضوع تهاتر کالا، مثلا بازار عراق کالایی برای واردات به ایران ندارد که به جای صادرات خودمان آن را وارد کنیم.

۹ گمرک و ۶ بازارچه مرزی فعال در استان آذربایجان غربی

محمد دهقان معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان آذربایجان غربی نیز گفت: ما در این استان ۹ گمرک و ۶ بازارچه مرزی فعال داریم؛ مرز بازرگان به عنوان فعال‌ترین مرز زمینی کشور در این استان قرار دارد و اخیرا نیز با بازارچه برای کولبران فعال شده است.

وی توضیح داد: استان آذربایجان غربی با تولید ۵ میلیون تن سیمان، یکی از قطب‌های تولید سیمان کشور محسوب می‌شود. از سوی دیگر این استان، قطب صنعت مواد غذایی و محصولات کشاورزی است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان آذربایجان غربی، تصریح کرد: سه واحد پتروشیمی در این استان قرار دارد و در زمینه فرآوری طلا، سنگ، شیشه و ساخت ماشین‌آلات بسته‌بندی نیز قدم‌های خوبی برداشته‌ایم.

دهقان با بیان اینکه ۳۰ درصد از معادن طلای شناسایی شده کشور در آذربایجان غربی قرار دارد، افزود: ۶۸ نوع ماده معدنی در کشور شناسایی شده که ۴۵ نوع آن در استان آذربایجان غربی شناسایی و قابلیت استخراج دارد.

جزییات خدمات صندوق ضمانت صادرات برای صادرکنندگان

حسنی رییس اداره بازاریابی و امور کارگزاری‌های صندوق ضمانت صادرات نیز با تشریح خدمات این صندوق، گفت: بسیاری از محصولات و خدمات بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات مشترک است ولی محصولات اصلی صندوق صدور ضمانت‌نامه بانکی و بیمه اعتباری صادرکنندگان است.

وی با بیان اینکه صادرکنندگان با دریافت ضمانت‌نامه صندوق ضمانت صادرات نیازی به وثیقه برای دریافت تسهیلات از بانک ندارند، اظهار داشت: صادرکنندگان باید توجه داشته باشند که وقتی قصد دریافت تسهیلات از بانک با استفاده از ضمانت‌نامه صندوق را دارند، نامه معرفی آنها از بانک باید دارای ۴ آیتم «دریافت تسهیلات صرفا برای صادرات؛ مبلغ وام؛ نرخ سود و مدت زمان تسهیلات» باشد. ضمانت‌نامه صندوق ۱۰۰ درصد تسهیلات و نرخ سود بانک را پوشش می‌دهد.

این مقام مسئول در پایان درباره صدور بیمه‌نامه صادراتی نیز توضیح داد: بسیاری از صادرکنندگان نگران آن هستند که خریدار خارجی وجه کالای آنها را پرداخت نکند ولی با دریافت این بیمه‌نامه در صورتی که خریدار خارجی وجه را پرداخت نکند، تا ۹۵ درصد از مبلغ به صادرکننده پرداخت خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: استان آذربایجان غربی صندوق ضمانت صادرات محصولات کشاورزی توسعه صادرات ضمانت نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان

صادق برزگر، ناظر گمرکات گیلان از صادرات ۱۰۵ هزار و ۶۱۸ تن کالای اساسی به ارزش ۵۱ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۹۲۶ دلار از ابتدای امسال تاکنون به کشور‌های همسایه از طریق گمرکات این استان خبر داد.

او با بیان اینکه این کالا‌ها شامل محصولات کشاورزی، معدنی و غذایی است، افزود: محصولات کشاورزی شامل انواع میوه، کیوی، سیب، پرتقال و سبزیجات و محصولات معدنی هم شامل سیمان، سنگ، نمک و شیشه بوده است. 

به گفته ناظر گمرکات گیلان، محصولات شیمیایی، پلاستیکی و صنایع غذایی شامل بیسکوییت، کلوچه، رب گوجه و کنسانتره نیز در این مدت به دیگر کشور‌ها صادر شده است.

برزگر مقصد کالا‌های صادراتی را کشور‌های هند، روسیه، آذربایجان، قزاقستان، گرجستان، افغانستان، اوکراین، ترکمنستان و بلاروس اعلام کرد.

او تصریح کرد: این مقدار کالا از نظر وزن ۳ درصد و از نظر ارزش یک درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات