Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ترکیه ضمن تشکر از تلاش جمهوری اسلامی ایران در حل بحران در افغانستان، از سازمان همکاری اسلامی خواست نقش اساسی را در بسیج حمایت بین‌المللی از افغانستان ایفا کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه ترکیه روز یکشنبه ضمن تشکر از تلاش‌های ایران و سایر کشور‌های اسلامی در حل بحران افغانستان، از سازمان همکاری اسلامی (OIC) خواست تا نقش اساسی را در بسیج حمایت بین‌المللی از افغانستان ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته خبرگزاری «آناتولی» «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه که در «اسلام آباد» پایتخت پاکستان در نشست اختصاصی سازمان همکاری اسلامی درباره بحران انسانی در افغانستان صحبت می‌کرد، گفت که همبستگی با مردم افغانستان یک تعهد اخلاقی و یک وظیفه دینی است.

چاووش اوغلو گفت: «نزدیک به ۲۳ میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی مواجه هستند. سازمان همکاری اسلامی باید نقش رهبری را در بسیج حمایت‌های بین المللی از افغانستان ایفا کند. قطعنامه‌ای که امروز تصویب خواهیم کرد، باید اجرا شود.»

چاووش اوغلو با برشمردن سه گام برای حل بحران افغانستان، گفت که اولویت اول باید هماهنگی کمک‌های بشردوستانه باشد.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره تلاش برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی در افغانستان، گفت که تحریم‌های جاری متأسفانه نظام مالی این کشور را فلج کرده است. باید روی راه حل‌هایی برای باز کردن کانال‌های مالی کار جهت رفع مشکلات نقدینگی و نقل و انتقالات بانکی تلاش کنیم.»

چاووش اوغلو با تاکید بر بحران انسانی و اقتصادی بابت افزایش فشار مهاجرت و بار بر کشور‌های همسایه، گفت: «باید با سایر سازمان‌های بین المللی مانند برای حمایت از افراد آواره همکاری کنند.»

چاووش اوغلو گفت که برای دستیابی به ثبات در افغانستان، تعامل با طالبان ضروری است.

چاووش اوغلو با اشاره به اینکه بحران وخیم‌تر تاثیر زیادی بر کشور‌های مسلمان آسیا گذاشت، از مشارکت فعال کشور‌های آسیایی مانند پاکستان، ایران، ازبکستان، ترکمنستان، اندونزی و مالزی در موضوع افغانستان استقبال کرد.

«امیرخان متقی»، وزیر خارجه دولت موقت طالبان در نشست سازمان همکاری اسلامی در اسلام‌آباد نیز گفت: «همه باید بپذیرند که انزوای سیاسی افغانستان برای کسی سودی ندارد و نیاز است تا این کشور از نظر سیاسی و اقتصادی حمایت شود.»

وی افزود: «به تمام جهان و به‌ویژه کشور‌های اسلامی اطمینان می‌دهم که از خاک افغانستان علیه کسی استفاده نخواهد شد و با کشت و قاچاق مواد مخدر به شدت مبارزه می‌شود.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: چاووش اوغلو ترکیه اردوغان سازمان همکاری اسلامی چاووش اوغلو خارجه ترکیه وزیر خارجه بین المللی حل بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل

سفیر ایران از آزادی پنج صیاد ایرانی بازداشت شده در کشور «سیشل» و بازگشت آنها به کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام حسن علی بخشی سفیر اکردیته جمهوری اسلامی ایران در سیشل، پنج صیاد بلوچ بازداشتی در این کشور آفریقایی آزاد شدند.

سفیر ایران افزود: با پیگیری همه جانبه سفارت، این پنج نفر که سرنشین یک لنچ ماهیگیری بوده‌اند و در دی‌ماه سال گذشته به جرم ورود غیرقانونی به آبهای سیشل دستگیر شدند، آزاد شده و فردا از طریق خطوط شرکت هواپیمایی قطر به میهن اسلامی باز می‌گردند.

سیشل با نام رسمی جمهوری سیشل، کشور جزیره‌ای در خاور قارهٔ آفریقاست که در درون آب‌های اقیانوس هند جای گرفته‌است. سیشل، کوچک‌ترین کشور قاره آفریقا است که پایتخت آن ویکتوریا است.

این کشور، تنها کشور آفریقایی دارای شاخص توسعه انسانی با درجهٔ بسیار بالا می‌باشد. سیشل از مجمع‌الجزایری شامل ۱۱۵ جزیره تشکیل شده‌است که در حدود ۱۵۰۰ کیلومتری قاره آفریقا واقع شده‌اند.

این جزایر در شمال ماداگاسکار قرار گرفته‌اند. سیشل با ۱۰۰٬۰۹۲ نفر جمعیت، یکی از کمترین جمعیت‌ها را در میان کشورهای آفریقا دارد./ ویکیپدیا

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود