Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های یونانی روز یکشنبه گزارش دادند که یونان قرار است حصار مرزی خود با ترکیه را در شمال شرقی این کشور در منطقه «فرس» در «اوروس» ۲۶ کیلومتر گسترش دهد.
به گزارش وبگاه «احوال» به نقل از روزنامه «اکاثیمرینی» «تاکیس تئودوریکاکوس» وزیر حفاظت مدنی یونان به اعضای پارلمان یونان گفت که علاوه بر تعمیر نرده‌های موجود، ۲۶ کیلومتر حصار اضافی در مکان‌های منتخب در شمال شرقی احداث خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یونان و ترکیه مدت‌هاست بر سر یک رشته مسائل، از جمله مهاجرانی که به دنبال پناهندگی در اتحادیه اروپا در مرزهای یونان از طریق ترکیه هستند، علیرغم توافق اتحادیه اروپا و ترکیه در سال ۲۰۱۶ برای جلوگیری از جریان‌های مهاجرت، اختلاف دارند.

بر اساس قراردادی که در سال ۲۰۱۶ بین ترکیه و اتحادیه اروپا امضا شد، آنکارا موافقت کرد در ازای دریافت ۶ میلیارد یورو برای حمایت از خدمات مرتبط با پناهجویان و وعده سفر بدون ویزا به اتحادیه اروپا، جریان مهاجران و پناهجویان به اتحادیه اروپا را محدود کند. 

یونان در ماه اوت ساخت دیواری به طول ۴۰ کیلومتر را تکمیل کرد و یک سامانه نظارتی پیشرفته در مرز خود با ترکیه نصب کرد تا از هجوم مهاجران افغان پس از تسلط طالبان بر افغانستان جلوگیری کند.

تئودوریکاکوس گفت که از آوریل تا نوامبر، از ورود ۱۴۳۴۷۲ نفر به یونان جلوگیری شده، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۹۸۷۹۸ نفر بود. این مقام ارشد دولت یونان همچنین مقام‌های ترکیه را به دست داشتن در عملیاتی در منطقه «اوروس» در مارس ۲۰۲۰ که شامل استفاده از مهاجران غیرقانونی برای نقض مرزهای یونان بود، متهم کرد.

 

آتن، اغلب ترکیه را به استفاده ابزاری از مهاجران می‌کند و می‌گوید که آنکارا موظف است بر اساس توافق اتحادیه اروپا و ترکیه از ورود پناهجویان به یونان جلوگیری کند. ترکیه نیز یونان را به عقب راندن مهاجران از طریق دریای اژه متهم می‌کند و می‌گوید که این جنایت علیه بشریت است.

ترکیه و یونان نقاط اصلی عبور و مرور مهاجران با هدف عبور از اروپا ، فرار از جنگ برای شروع زندگی جدید بوده اند.  در این بین ترکیه، یونان را متهم به اخراج  گسترده و اخراج اجباری بدون دسترسی مهاجران به مراحل پناهندگی کرده است که نقض قوانین بین المللی است.

«عمر چلیک» سخنگوی حزب عدالت و توسعه اخیرا گفت هیچ کشوری نباید ترکیه را به عنوان اردوگاه پناهجویان خود بداند زیرا این کشور بیش از این ظرفیت نگهداری از مهاجران غیرقانونی را ندارد.

چلیک طی نشست خبری توضیح داد: «ادارات دولتی در حال گفت‌وگو با تمام طرف‌های مرتبط هستند. تفکیک مسئولیت بین نهادهای دولتی انجام شده است. ترکیه مردمانی را که از مرگ فرار می‌کنند، در آغوش می‌کشد. اما اجازه نمی‌دهیم که از ما سوءاستفاده شود.»

وی با انتقاد از «لحن فاشیستی» و نژادپرستانه برخی کشورها درباره مهاجران، اظهار داشت: «ترکیه اردوگاه مهاجران هیچک کشوری نیست. هیچ کسی نباید چنین تفکری نسبت به منطقه داشته باشد. ترکیه دیگر ظرفیت پذیرش موج‌های بیشتر مهاجران را ندارد.»

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: یونان مرز مهاجران پناهجو اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۷۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • گسترش بحران تقابل ارزش‌های لیبرال با آزادیخواهان
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • تداوم غیبت ایرانی‌های کایسری‌اسپور
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)