Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه کیهان نوشت:«مرکز بلفِر برای علم و امور بین‌المللی»، در دانشکده‌ هاروارد در گزارشی راهبردی با عنوانِ «ارزیابی مجدد در مورد راهبردهایِ سایبری ایران»، به بررسی قدرت و توان سایبری ایران پرداخت و نوشت: اساسا بسیاری از رهبران غربی به اشتباه، ماهیت توان سایبری ایران را «واکنشی» ارزیابی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین تصورِ اشتباه، در ذهنِ بسیاری از تصمیم سازان غربی به باوری غالب تبدیل شده و عملا موجب شده تا آنها خلاقیت‌های قابل توجه و پیشرفت‌های سریعِ توان و قدرت سایبری ایران را نبینند.

بسیاری از سیاست سازان غربی، تصوری ابتدایی از قدرت سایبری ایران دارند. آنها معتقدند ایران به گزینه انجام اقدامات سایبری تنها در صورتی می‌اندیشد که بخواهد پاسخی برای اقدامات علیه خود ارائه کند. ایده دیگری هم در این زمینه مطرح است و آن اینکه اساسا رهبران غربی سعی دارند با هماهنگ ‌سازی جریان‌های رسانه‌ای خود علیه توان سایبری ایران و تصویرسازی از ایران به عنوان بازیگری که در حوزه سایبر، رویه‌های غیرمنطقی را در پیش می‌گیرد، عملا فضا را برای توجیه اقداماتِ نادرست و تهاجمی خود علیه ایران فراهم کنند و در عین حال تا جای ممکن از انتقادات گسترده افکار عمومی جهانی علیه خود نیز در امان باشند.

اما ایران رویه‌ها و راهبردهای هوشمندانه‌ای را در عرصه مسائل سایبری در پیش گرفته و عملا از توان خود برای جمع‌آوری اطلاعات، و همچنین ترویج روایت‌ها و گفتمان‌هایی که به عنوان نماد آن در عرصه بین‌المللی شناخته می‌شود استفاده می‌کند. از این منظر، قدرت سایبری ایران از ماهیتی چند لایه برخوردار است. 

آنچه در شرایط کنونی بازیگران منطقه‌ای، مخصوصا اسرائیل و برخی کشورهای منطقه را نگران کرده این است که ایران به نحو فزاینده‌ای در محیط سایبری قدرت می‌گیرد و عملا قادر است آنها را با چالش‌هایی اساسی رو به رو سازد. در این راستا، بسیاری از نهادهای تحقیقاتی اسرائیل به مقام‌های تل‌آویوهشدار داده‌اند که اگر ایران بخواهد دست به تشدید نزاع‌های سایبری با اسرائیل بزند، بدون تردید این اسرائیل خواهد بود که بازنده بازی است. دلیل اصلی این مسئله نیز کاملا روشن است زیرا ایران به صورت هدفمند می‌تواند بانک‌ها، مراکز تجاری و اقتصادی و بسیاری از زیرساخت‌های حیاتی اسرائیل را هدفِ حملات سایبری قرار دهد که این مسئله در نوع خود خسارت‌های جبران ناپذیری را برای تل‌آویو به همراه خواهد داشت. موضوعی که حتی می‌تواند اقتصاد اسرائیل را نیز تا حد زیادی فلج سازد. 

ساده انگاری‌های مقام‌های غربی در مورد قدرت سایبری ایران موجب شده تا ایران بتواند از این مسئله نهایت استفاده را ببرد و عملا به نقاط نفوذ کند که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها حتی تصور آن را نیز نمی‌توانستند بکنند. رهبران غربی باید برنامه و قدرت سایبری ایران را در قالبی منسجم و کاملا عقلانی و هدفمند ارزیابی کنند و تفاسیر کهنه خود را دراین رابطه دور بیندازند تا یتوانند توانمندی‌های سایبری ایران را مهار کنند.

کد خبر 644403 برچسب‌ها ایران و اسرائیل سایبر حملات سایبری اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و اسرائیل سایبر حملات سایبری اقتصاد قدرت سایبری ایران سایبری ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد: تظاهراتی که «سوربن» را مجبور به تعطیلی ساختمان دانشگاه برای یک روز کرد، تاکنون بدون تنش بوده است. دانشجویان از این موسسه که یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جهان است، خواستند تا اقدامات [رژیم] اسرائیل را محکوم کند.

دانشجویان دانشگاه سوربن پاریس در حمایت از مردم فلسطین در محوطه این دانشگاه تجمع کرده و چادر زدند.

یکی از خبرنگاران رویترز مشاهده کرد که پلیس فرانسه خیابان ورودی اصلی [دانشگاه] که یک گروه دانشجویی حدود ۵۰ نفره در آنجا حضور داشتند را «ایمن‌سازی» می‌کند.

بر اساس این گزارش، چند تن از سیاستمداران فرانسوی، از جمله ماتیلد پانو (Mathilde Panot) یکی از اعضای ارشد پارلمان فرانسه از حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» (La France Insoumise)، هواداران خود را برای پیوستن به اعتراضات سوربن در رسانه‌های اجتماعی فراخوانده بودند.

روزنامه فرانسوی «فیگارو» نیز خبر داد که حدود ۱۰ چادر در محوطه دانشگاه سوربن برپا شده است. حدود ۲۰ دانشجو روی زمین نشسته و دستان خود را به رنگ قرمز درآورده‌اند.

«ما همه فرزندان غزه هستیم»، «اسرائیل قاتل، مکرون همدست» و «آتش‌بس» از شعارهای معترضان جنگ رژیم صهیونیستی در غزه است.

یکی از دانشجویان سوربن نیز در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: ما در اینجا به دنبال فراخوان دانشجویان «هاروارد» و «کلمبیا» هستیم.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، لحظاتی پیش پلیس برای تخلیه دانشجویان حامی فلسطین مداخله کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کشته شدن 2 فرمانده ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه
  • شلیک ۴۰ موشک از جنوب لبنان به اسرائیل
  • جلائی‌پور، استاد دانشگاه: برای عملیات «وعدهٔ صادق» به قدر کافی پیوست‌های دیپلماتیک و مربوط به سیاست داخلی و اقتصاد تمهید و عملیاتی نشده/ به جای انسجام داخلی و افزایش همبستگی ملی و رضایت عمومی شهروندان، شاهد تجدید طرح گشت ارشاد بوده‌ایم
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • جلب اعتماد نیروی کار منجر به رشد بهره‌وری می‌شود
  • پرچم فلسطین بر فراز دانشگاه هاروارد!
  • دانشجویان معترض در آمریکا آقازاده‌های این کشور هستند
  • هویت پوشالی صهیونیست‌ها در مقابل ایمان و قدرت موشکی ایران فروریخت
  • جمیله علم الهدی خطاب به غربی ها: به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید