Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا امیر فخری زاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در گچساران اظهار داشت:بعد از انجام مراحل اعمال  ماده ۴۶ از سوی کارفرما در شورای فنی، با اعلام پیمانکار مبنی بر انجام کار در یک بازه زمانی محدود موافقت شد و به همین دلیل کار با سرعت در حال انجام است. 

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برای این طرح ۲قرارداد هر کدام به مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال با عوامل اجرایی منعقد شده و بهره برداری از این پروژه مهم به یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد:با تکمیل و بهره برداری از این پروژه افزون برسه هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی مناطق ذکر شده تامین آب می شود.

فخری زاده عنوان کرد: عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به اراضی کشاورزی خان احمد، علی آباد و فاز دوم بخشی از امامزاده جعفر(ع) از سال ۹۷ آغاز و در یک مقطع با رکود روبرو شده بود.

وی گفت: اجرای شبکه های ۱ و ۲ این طرح حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین ایستگاه پمپاژ اصلی و ثانویه خط انتقال ، استخر ذخیره و سایر تأسیسات و ابنیه ۵۶ درصد پیشرفت دارد.

معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استقرار ماشین آلات مورد نیاز شامل بلدوزر، لودر، بیل مکانیکی، غلطک، تانکر آبپاش ،حفاری ایستگاه اولیه با پیکور، عملیات خاکبرداری جاده و بسترسازی، اجرای نمای ساختمان بهره برداری، اجرای تاسیسات برقی ساختمان بهره برداری و شروع جدول کاری محوطه ایستگاه خان احمد را می توان از اقدام های انجام شده در این پروژه است.

وی تصریح کرد: بهره برداری از این طرح در رونق کشاورزی، اشتغالزایی و مهاجرت معکوس در منطقه خان احمد و روستاهای اطراف نقش اثرگذاری دارد.

۴۵ کیلومتر خط انتقال اصلی برای رساندن آب از رودخانه زهره ، یک ایستگاه پمپاژ و مخازن ۱۰ هزار و ۲ هزار متر مکعبی  از بخش های مهم این طرح است.

برای آبرسانی به منطقه خان احمد باشت  برداشت سالانه ۲۰ میلیون متر مکعب آب از رودخانه زهره به صورت رسمی ابلاغ شده است.

مدیر آب‌ و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد  نیز پیشتر گفته بود: زیرساخت های آبیاری نوین در یکهزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خان احمد از توابع شهرستان باشت اجرا شده اما بهره برداری واقعی از آن در انتظار تکمیل شبکه های یک و ۲ از سوی آب منطقه ای است.

محمد ویسی نژاد اظهار داشت: تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال برای اجرای شبکه های نوین آبیاری در منطقه خان احمد باشت هزینه شده است.

ویسی نژاد تاکید کرد: صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، جلوگیری از رشد بی رویه علف‌های هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحت تر محصولات و افزایش کمی و کیفی تولید از   مهمترین مزایای استفاده از روش‌های آبیاری نوین است. 

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد باشت شرکت آب منطقه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد باشت شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد باشت شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد منطقه خان احمد بهره برداری آب منطقه ای احمد باشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در بازید از طرح‌های مرزی و بین‌المللی شهرستان خداآفرین افزود: سد قیزقلعه‌سی یکی از افتخارات بزرگ مهندسان داخلی که با اتکا به دانش و فن‌آوری بومی کشور ساخته شده، به طور کامل آماده بهره‌برداری است و سالانه ۲ میلیارد مترمکعب آب مرزی از طریق این سد، تنظیم‌گری و برای تامین آب حدود ۹ هزار هکتار اراضی پایاب در اختیار کشاورزان عزیز قرار می‌گیرد.

وی ایجاد کریدور ارس ـپایانه مرزی آق‌بندـ را نشانه نگاه راهبردی دولت به شهرستان مرزی خداآفرین دانست و گفت: اجرای این طرح افزون بر توسعه و پیشرفت این منطقه به‌ویژه در حوزه گردشگری، ترانزیت و اشتغال؛ زمینه رشد و رونق منطقه آزاد ارس مرکز خداآفرین را نیز فراهم خواهد کرد.

رحمتی با اشاره به اینکه ساخت ۱۰۷ کیلومتری مسیر راهبردی کریدور ارس، از مطالبات مردم و رئیس جمهور است اضافه کرد: با برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی، قسمت قابل توجه این طرح در کمترین زمان و تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری می‌رسد.

 

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • سرعت گرفتن اجرای طرح‌های مرزی در خداآفرین
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد