Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سید حجت فتاحی، رئیس پلیس راهور استان اردبیل گفت: ما نیز به تعدد سرعت‌گیر‌ها در برخی از معابر و خیابان‌ها معترض بودیم که این موضوع را به شورای ترافیک اعلام کردیم تا در این زمینه تصمیم‌گیری و اصلاح در برخی از سرعت‌گیر‌ها انجام شود.

او تصریح کرد: سرعت‌گیر‌ها باید به شکل استاندارد طراحی و اجرا شود و در این زمینه مسائل ایمنی و رنگ آمیزی مناسب سرعت‌گیر‌ها نیز مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور استان اردبیل گفت: البته در تلاش هستیم به جای سرعت‌گیر‌ها سیستم هوشمند کنترل ترافیک را در شهر اردبیل و سایر شهرستان‌ها راه‌اندازی کنیم تا نیازی به سرعت‌گیر‌ها نباشد.

فتاحی با بیان اینکه ۷۰ درصد کشته‌های استان اردبیل در معابر و خیابان‌های داخلی شهر‌ها مربوط به عابران پیاده است، افزود: در کنار استانداردسازی سرعت‌گیرها، ضروری است تا نسبت به راه‌اندازی پل‌های عابر پیاده مکانیزه در مناطق مختلف شهر به ویژه بزرگراه‌ها دقت لازم انجام شود تا کاهش تصادفات و تلفات رانندگی داخل شهر‌ها را شاهد باشیم.

او در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: البته پلیس فرهنگ سازی را از سال‌های گذشته با همکاری رسانه‌ها آغاز کرده که نمونه موفق آن بستن کمربند که به عنوان یک حرکت تأثیرگذار بوده که قطعاً در سال‌های آینده همین فرآیند با قوت و قدرت ادامه پیدا می‌کند.

رئیس پلیس راهور استان اردبیل ضرورت همراهی دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها و خانواده‌ها را در تکمیل چرخه فرهنگ سازی در این زمینه یادآور شد و اضافه کرد: ما نیز بر این باوریم که پلیس باید رفتار قاطع با جرایم راهنمایی و رانندگی و رانندگان متخلف داشته باشد، ولی در کنار آن باید فرهنگ سازی به شکل درست و صحیح اتفاق بیفتد.

فتاحی بیان کرد: در سایه فرهنگ سازی و ارتقا آگاهی مردم تعداد کشته‌های جاده‌های کشورمان از ۲۸ هزار نفر در سال ۸۴ هم اکنون به کمتر از ۱۶ هزار نفر در سال رسیده که این روند قطعاً به کاهش چشمگیر تلفات و تصادفات نیز کمک خواهد کرد.

او ادامه داد: در یک برنامه ۱۰ ساله می‌توانیم بخش عظیمی از فعالیت‌ها و اقدامات مؤثر فرهنگی را در جهت کاهش تصادفات و تلفات انجام دهیم تا زمینه ارتقا سلامت مردم و رانندگان فراهم آید.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیستم هوشمند ترافیک شهری سرعت گیر کنترل ترافیک استان اردبیل سرعت گیر ها فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی

استان اردبیل گفت: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سیدحامد عاملی بعدازظهر چهارشنبه در نشست مشترکی با سرپرست سازمان خصوصی‌سازی اظهار کرد: هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه ها است.

وی خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

  استان اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت  

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی کشور هم در این نشست با اعلام اینکه در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است، از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند تقدیر کرد.

ابراهیم بازیان افزود: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود و در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی کشور با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اول اینکه سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم| این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند