Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@21:33:41 GMT

۱۲۳ پروژه برای رفع مشکلات استان هرمزگان احصا شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۹۲۹۹

۱۲۳ پروژه برای رفع مشکلات استان هرمزگان احصا شد

گروه استان‌ها- استاندار هرمزگان با معرفی طرح پیشرفت مردم اساس استان هرمزگان گفت: ۱۲۳ پروژه برای رفع مشکلات مردم استان هرمزگان در زمینه‌های مختلف احصا شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نشست هم اندیشی طرح «پیشرفت مردم اساس هرمزگان» (اکو سیستم پیمان) به پیشنهاد و ریاست استاندار هرمزگان و با حضور روسای دانشگاه‌های استان به دعوت مهدی دوستی شامگاه یکشنبه در سالن جلسات استانداری با هدف بررسی کیفی این طرح با استفاده از دیدگاه صاحب‌نظران و روسای دانشگاه‌ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی دوستی در این نشست اظهار داشت: طرح پیشرفت مردم اساس هرمزگان یک برنامه تحولی با رویکرد مسئله محوری و پیشرفت توام با عدالت است که رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره به آن تاکید داشته‌اند و ما نیز در استان هرمزگان به دنبال پیاده‌سازی منویات حضرت آقا به خصوص در بحث پیشرفت توام با عدالت هستیم.

وی افزود: هدف اصلی طرح مردم اساس پیشرفت هرمزگان زدودن فقر و بیکاری از چهره استان و رسیدن به رشد اقتصادی و همچنین افزایش سطح رفاه مردم هرمزگان است. 

استاندار هرمزگان بیان کرد: یکی از ضرورت‌هایی که در استان نیاز به توجه دارد این است که اعتباراتی که به استان تعلق می‌گیرد در بخش‌های مولد اقتصادی هزینه شود چرا که هزینه کردن و سرمایه‌گذاری در بخش مولد رشد اقتصادی را به همراه دارد و موجب فقرزدایی می‌شود.

دوستی ادامه داد: اجرای طرح پیشرفت مردم اساس در استان آغاز و در آن 123 پروژه برای حل مسائل و مشکلات مختلف مردم استان احصا شده است که شامل موارد مختلفی از جمله افزایش سطح گلخانه‌ها، احداث سدها، مهار روان آب‌ها و افزایش امکان تردد خودروهای مناطق آزاد در سطح استان است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان تاکید کرد: در قالب طرح پیشرفت مردم اساس پیشرفت پروژه‌های ویژه‌ای نیز در جهت افزایش کیفیت زندگی مردم در 130 روستای کم برخوردار و 46 محله حاشیه‌ای در هرمزگان تدوین شده است.

دوستی بحث‌های آب و آموزش را دو اولویت اصلی دولت در هرمزگان برشمرد و گفت: برای آموزش بیش از 3 میلیارد تومان اعتبار از طریق صنایع استان برای آموزش و پرورش گرفته‌ایم و بنا است بر روی 200 نفر از دانش آموزان نخبه استان جهت کسی رتبه‌های بالا در کنکور سراسری سرمایه گذاری شود.

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه: بسیج سازندگی در چالش‌های کشور امیدآفرین است/ بسیجیان باید مطالبه‌گر باشندگسترش سلامت در مناطق محروم در دستور کار قرارگاه محرومیت زدایی استان سمنان باشدمحمد: توسعه زیرساخت‌ها و رفع محرومیت زدایی در مناطق ویژه اقتصادی نیازمند تخصیص اعتبار ویژه است

وی خاطرنشان کرد: دوره‌های ارتقای توان آموزشی برای 500 معلم و دبیر دوره متوسطه نیز آغاز شده است و علاوه بر این‌ها هزار دانش‌آموز کلاس یازدهمی، 90 دانش آموز المپیاد تخصصی و 44 دانش آموز المپیاد عمومی تحت پوشش این طرح برای ارتقای توان علمی و توانمندسازی قرار گرفته‌اند. 

دوستی تاکید کرد: در بحث آب نیز برنامه جامعی وجود دارد که به‌زودی ابعاد آن اعلام می‌شود و با مشارکت نهادهای مختلف تحت مدیریت واحد اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم طرح پیشرفت مردم اساس هرمزگان یکی از برنامه‌های اساسی، تحولی و توسعه‌ای استاندار هرمزگان است که به مشورت با نخبگان دانشگاهی گذاشته شده و هر یک از اساتید نظرات خود را در نشست با استاندار بیان کردند.

انتهای پیام/864/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار هرمزگان استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • مشکلات اولویت‌دار کارگران و کارفرمایان احصا و مورد رسیدگی قرار گیرد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • اساس پیشرفت هر کشور توجه به آموزش و پرورش است
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد