Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@06:46:30 GMT

فعالیت مخفیانه ماینرهای بیت‌کوین در چین

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۹۳۲۹

فعالیت مخفیانه ماینرهای بیت‌کوین در چین

ایتنا - ​​​​​​​چین در ماه مه به مقابله با صنعت استخراج رمزارز برخاست اما بسیاری از ماینرها راه‌هایی را برای ادامه فعالیت و فرار از شناسایی شدن پیدا کرده‌اند.
یک ماینر رمزارز که به صورت زیرزمینی در استان سیچوان چین فعالیت می کند، به شبکه CNBC گفت: تجهیزات استخراج رمزارز خود را در مکانهای متعدد پخش کرده تا فعالیتش در شبکه برق کشور قابل تشخیص نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین به جای استفاده از کنتور، از برق منابع کوچکتر و محلی دیگری که به شبکه بزرگتری مانند سد وصل نیستند، استفاده می کند و اقداماتی را بکار گرفته تا رد پای دیجیتالی خود را برای پنهان کردن مکانش مخفی کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، اگر چه پکن ماینرهای بیت کوین خود را در ماه مه تبعید کرد و سپس ممنوعیت استخراج رمزارز را در سپتامبر و سپس در نوامبر تشدید کرد، چندین منبع به شبکه سی ان بی سی گفتند: حداکثر ۲۰ درصد از همه ماینرهای بیت کوین جهان در چین مانده‌اند. این رقم بسیار پایین‌تر از رکورد ۶۵ تا ۷۵ درصد بازار جهانی است اما به میزان قابل ملاحظه‌ای بیشتر از برآورد رسمی دانشگاه کمبریج بود که سهم فعلی چین را صفر درصد برآورد کرده است.

آمار شرکت امنیت سایبری چینی Qihoo۳۶۰ نشان می‌دهد که استخراج زیرزمینی رمزارز در چین فعال و به خوبی در جریان است. این گروه تحقیقاتی در گزارش نوامبر خود برآورد کرد که به طور متوسط ۱۰۹ هزار آدرس IP استخراج رمزارز فعال در چین به صورت روزانه وجود دارد. عمده این آدرس‌ها در استانهای گوانگ دانگ، جیانگسو، ژیجیانگ و شاندونگ هستند.

ادامه استخراج رمزارز در چین تا حدودی به این دلیل بود که ماینرها مطمئن نبودند آیا پکن درباره این ممنوعیت جدی است یا خیر. اما به نظر می رسد مقابله با رمزارز این بار به چند دلیل مهم فرق داشته باشد. یکی این که چین با کمبود نیرو روبروست که منبع مهم در فرآیند استخراج رمزارز است. این کشور با بزرگترین کمبود انرژی در یک دهه اخیر روبرو شده که به قطعی برق منجر شده است. پکن همچنین روشن کرده که استخراج رمزارز مانع اهداف اقلیمی این کشور است که به سوی دستیابی به سطح کربن خنثی تا سال ۲۰۶۰ گام برمی دارد.

بر اساس گزارش شبکه CNBC، سخنگوی دولت چین در نوامبر از استخراج رمزارز به شدت انتقاد کرد و آن را شیوه فوق العاده مضری خواند و وعده داد تدابیر اجرایی سخت گیرانه‌تری اعمال خواهد شد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ماینر بیتکوین رمزارز استخراج رمزارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، به منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از «برات الکترونیکی» که طی بخشنامه شماره (۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰) مورخ (۲۹/‏۰۹/‏۱۴۰۰‬) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده و با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) عملیاتی شد؛ به عبارت دیگر نخستین «برات الکترونیکی» توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند.

براساس این گزارش؛ «برات الکترونیکی» سندی غیر کاغذی است که با درخواست «برات الکترونیکی» دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده «برات الکترونیکی» یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی بدن شرح است:

- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی - امکان صدور «برات الکترونیکی» تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار - معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی - امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر «برات الکترونیکی» یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس بخشنامه مورخ (۲۶/‏۰۱/‏۱۴۰۳)‬ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان «برات الکترونیکی» توسط شبکه بانکی در سال‌جاری پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزارهای تأمین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش مؤثری در تحقق «اهداف شعار سال» ایفا کند.

کد خبر 6088501 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه
  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • بزرگداشت سالروز تاسیس رادیو در سمنان
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود