Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نادر ثناگو مطلق روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی، دارویی، بهداشتی و آرایشی  مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام امروز به این سمت در حال حرکت هستند که با بومی سازی بسیاری از تجهیزات و اقلام مورد نیاز افزون بر تامین نیاز کشور و خودکفایی در این بخش از خروج ارز نیز جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه اندازی ۳۸ خط تولید تجهیزات پزشکی و دارویی در منطقه ویژه اقتصادی پیام بیان داشت: راه اندازی این تعداد خط تولید از ۲ سال پیش آغاز شده که بخشی از آنها هم اکنون در حال فعالیت و تولید هستند و مابقی نیز در آینده نزدیک فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

ثناگو مطلق در ادامه به فعالیت برخی از شرکت های تولید کننده تجهیزات دارویی، بهداشتی و آرایشی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره کرد و گفت: به همت یکی از این شرکت ها امروز محصولاتی از جمله تشک های بستری بیمارستانی و تشک های زخم بستر که قابلیت رقابت با نمونه های خارجی را دارند در حال تولید است.

وی ادامه داد: همچنین این شرکت موفق شده که در سال ۹۷ برای نخستین بار در کشور کاف های فشار خون، اکسسوری های دستگاه الکتروکاردیوگرافی و پوار فشار سنج  را تولید و پس از گرفتن مجوز و استانداردهای مورد نیاز با کیفیت بسیار بالایی وارد بازار و بخش زیادی از نیاز کشور را بدون نیاز به واردات در این بخش تامین نمایند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هدف این است تا با حمایت هر چه بیشتر از چنین واحدهایی گام های بیشتری در راستای خودکفایی کشورمان در تولید تجهیزات پزشکی و بی نیاز شدن از واردات این کالاها صورت بگیرد تصریح کرد: این در حالی است که توسط شرکت دیگری که هم اکنون در پیام مستقر و در حال خدمات رسانی است، دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی پیش از این تولید که با این اقدام کشور در این بخش نیز به خوکفایی رسیده است.

ثناگو مطلق تولید نخستین اتوبوس آمبولانس ملی توسط یک شرکت مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام را از دیگر فعالیت های انجام شده در حوزه تجهیزات پزشکی عنوان و بیان داشت: همچنین وجود مرکز پت اسکن در پیام به عنوان تنها پت مامو خاورمیانه موجب شده تا امروز علاوه بر ارائه خدمات به مردم استان و کشورمان، شاهد حضور افرادی از کشورهای منطقه از جمله عراق نیز هستیم.

وی  در  بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان  سال تولید، پشتییانی ها و مانع زدایی ها بیان داشت: با هدف تحقق هر چه بهتر تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید، این مهم در دستور کار منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام قرار گرفته و به دنبال این هستیم تا علاوه بر تسهیل در روند استقرار شرکت ها در این منطقه، شاهد رونق تولید، افزایش اشتغال و از سوی دیگر توسعه هر چه بیشتر صادرات در بخش های مختلف از جمله پزشکی، دارویی، بهداشتی و آرایشی به اقصی نقاط دنیا باشیم.

منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام وابسته به‌وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ظرفیت‌های مهم اقتصادی و پروازی کشور محسوب می‌شود. فرودگاه پیام البرز در ۲ بخش باری و مسافری خدمات ارائه می‌کند، ضمن اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در آن مستقر شده است.

برچسب‌ها سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها البرز منطقه ویژه اقتصادی پیام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز منطقه ویژه اقتصادی پیام سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها البرز منطقه ویژه اقتصادی پیام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه، نیازمند طرح‌های تحولی است
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود