Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ محسن خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: مجموعا هزار و ۲۰۰ میلیارد بشکه معادل نفت خام یعنی نفت و گاز و میعانات گازی، در ۴۰۰ مخزن نفتی و گازی جای گرفته اما برداشت از آن ها سخت تر شده است.

او افزود: به طور متوسط تولید از هر چاه ۳۰ هزار بشکه بود اما امروز باید ۱۵ چاه برای همین میزان حفر شود یعنی، دوره تولید آسان نفت تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خجسته مهر ادامه داد: برداشت از این ثروت، نیازمند کمک گرفتن از علم و فناوری است. بیش از ۸۰ میلیارد بشکه از قبل انقلاب تاکنون تولید کردیم و بالغ بر یک تریلیون دلار نفت فروخته ایم اما سوال اینجاست که سهم فناوری چقدر است؟

او گفت: در زمینه علم کم و کسری نداریم و تولید علم در کشور صورت گرفته اما باید ظرفیت جذب و انتقال فناوری را افزایش دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ادامه داد: در بخش های بالادستی، میان دستی، پایین دستی، جمع آوری گازهای همراه و بهینه سازی مصرف، ظرفیت های خوبی داریم و مشغول تهیه بهترین مدل قراردادی هستیم و از مجموعه های مختلف برای تدوین یک مدل بهینه اقتصادی کمک می گیریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت ملی نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه

محمد محمدنژاد هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی ضمن اشاره به لزوم ترسیم یک نقشه راه برای صنعت کرمانشاه، گفت : در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله)، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اقدام به اجرای طرح تحقیقاتی «تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه» با انعقاد قرارداد با دانشگاه رازی نموده است.

وی با اشاره به اینکه اعتبار این طرح از محل تجمیع اعتبارات یک درصد استانی است، افزود: با طی مراحل تصویب عنوان موضوع در کمیته علمی، فراخوان، انتخاب مجری، تصویب عنوان موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری کشور به انجام رسید.

عضو هیئت‌علمی مهندسی صنایع دانشگاه رازی تصریح کرد: این اولین فعالیت علمی هست که در یک زمینه، مسیر رفتن از وضعیت کنونی به مقصد را ازطریق نقشه راه میسر می‌کند.

وی ادامه داد: فرایند تهیه این نقشه شامل سازمان‌دهی فرایند برنامه‌ریزی وتحلیل محیطی، شناخت و تحلیل مسائل راهبردی، تدوین مؤلفه‌های جهت‌ساز تعیین منظرها راهبرد‌های اصلی اهداف راهبردی، تعریف شاخص‌ها ارتباط علی و معلولی ابتکارات راهبردی، برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات (تدوین ماتریس پروژه و انجام برنامه‌ریزی بر مبنای مفروضات)، تدوین و ترسیم نقشه راه (مصاحبه ونظرسنجی از خبرگان) و تدوین برنامه عملیاتی صنعت استان کرمانشاه هست .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه