Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب «مادر برام قصه بگو»؛ خاطرات شفاهی گروه سرود آباده به قلم بهنام باقری و توسط انتشارات «راه یار» منتشر و راهی بازار نشر شده است.

خبرگزاری میزان - کتاب «مادر برام قصه بگو»؛ خاطرات شفاهی گروه سرود آباده شیراز به قلم بهنام باقری و توسط انتشارات «راه یار» منتشر و راهی بازار نشر شده است.

در مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «بیست و ششم اسفند ۱۳۶۶، روزی که بچه‌های گروه سرود آباده در ساختمان پاستور نهاد ریاست جمهوری در محضر رئیس جمهور وقت، آقای خامنه‌ای سرود اجرا کردند، من ۲۶ روز بیشتر سن نداشتم و بالطبع هیچ درکی از عشق و شورونشاط دهه چهلی‌ها و دهه پنجاهی‌ها از سرود‌های این گروه در دهه شصت، نداشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بعد‌ها که بزرگ و بزرگ‌تر شدم، هم سرود‌ها - را شنیدم و صفاکردم، هم از عشق و صفای بزرگ‌تر‌های دهه شصت به سرود‌های این گروه مطلع شدم؛ عشق و صفایی که معمولا از آن با عنوان «نوستالوژی دهه شصتی‌ها» یاد می‌کردند و می‌کنند؛ نمونه‌اش همین نظر‌هایی که نوجوان‌ها رو جوان‌های آن دوران زیر پست اینستاگرامی اجرای گروه سرود آباده در حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دوران ریاست جمهوری» گذاشته‌اند...

کار هنری‌ای که آن چنان در بین مردم محبوبیت داشته که بعد از گذشت حدود سی سال هنوز مردم از آن به نیکی یاد می‌کنند، حتما ارزش تاریخ‌نگاری و خاطره‌نگاری دارد؛ هم به عنوان ثبت بخشی از تاریخ فرهنگی انقلاب اسلامی ایران و هم به عنوان تجربه‌نگاری برای استفاده در حال و آینده...

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید

آنچه باعث شهرت احمد توکلی، مربی گروه سرود و به تبع آن گروهش شد، چند سرود در اواسط دهه شصت بود که معروف‌ترینشان، سرود «مادر» یا «قصه بابا» بود که در اواخر سال ۱۳۶۶ ساخته شد. این سرود به همراه سرود‌های «آلاله»، «دلیران تنگستان» و «یل شیردل»، محبوبیت ویژه‌ای بین مردم ایران پیدا کرد. محبوبیتی که نام «گروه سرود آباده» را بر سر زبان‌ها انداخت...

سرود‌هایی که به صورت رسمی اجرا شده و در متن کتاب به آن اشاره شده و همچنین بخش‌هایی از سرود‌ها که اعضای گروه در جلسات مصاحبه خوانده‌اند، در قالب QR code به صورت صوتی یا تصویری در کنار متن گنجانده شده است.»

در بخشی از کتاب این چنین آمده است: «آباده را تو کشور کسی نمی‌شناخت و نمی‌دانست کجاست و اصلا کجای نقشه ایران قرار دارد. اما سرود مادر و بقیه سرود‌های ما باعث شد سری تو شهر‌ها دربیاورد و شناخته شود. بعد از آن وقتی به شهر‌های مختلف می‌رفتیم، می‌شنیدیم بعضی‌ها که ما را می‌دیدند، می‌گفتند: «اینا همون بچه‌هایی هستن که سرود مادرو خوندن.» جلوی اتوبوسمان نوشته بودند: گروه سرود امور تربیتی شهرستان آباده.» این برای شهر‌های دیگر بود، تو شهر خودمان که انگشت‌نما شده بودیم.»

بنابرین گزارش، مصاحبه‌های این کتاب را که نزدیک به یک میلیون کلمه شده است و ششمین عنوان از کتاب‌های رده سرود‌ها و ترانه‌های انقلاب ناشر است، محمدمهدی رحیمی برعهده داشته و تدوین آن توسط بهنام باقری صورت گرفته است.

«مادر برام قصه بگو»؛ در ۳۹۲ صفحه، شمارگان هزار جلد و با قیمت ۸۰ هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» به چاپ رسیده و علاقمندان علاوه بر کتاب‌فروشی‌ها می‌توانند از طریق صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub و یا سایت vaketab.ir نسبت به تهیه کتاب اقدام کنند.

 انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر گروه سرود آباده بهنام باقری سرود ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدمت ۱۵۰ ساله ورزش زورخانه‌ای در آباده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کنعانی مسئول هیات زورخانه و پهلوانی آباده گفت: ورزش زورخانه‌ای در آباده قدمت ۱۵۰ ساله دارد که نخستین زورخانه به نام وهب است و در حال حاضر چهار زورخانه در این شهرستان فعالیت دارد.
عرفان نعمت الهی از باستانی کاران نوجوان آباده‌ای افزود:۱۲ سال است که در این ورزش فعالیت می‌کنم و مقام اول و دوم مرشدی کشور را به دست آورده ام.
اکبر هادی از پیشکسوتان این ورزش هم در سال ۹۶ به عنوان پدر گود کشور معرفی شد و علی رضا نعمت الهی مرشد این زورخانه  در سال‌های اخیر، مرشدی برتر کشور را در جشنواره‌ها و مسابقات مختلف کسب کرد.
در حال حاضر بیش از ۲۵۰ نفر در شهرستان آباده در ورزش باستانی پهلوانی زورخانه فعالیت دارند.
شهرستان آباده در شمال فارس و در فاصله ۲۷۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • مسدود بودن بلوار استاد مهندسی آباده
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • رقابت ۸ هزار و ۴۹۰ نفر در چهارمحال و بختیاری در کنکور تجربی
  • قدمت ۱۵۰ ساله ورزش زورخانه‌ای در آباده
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران