Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز گفت: در چهاردهمین جلسه این کمیسیون، بودجه سازمان آرامستان‌ها در سال ۱۴۰۱ و تحول خدمات به منظور افزایش کیفیت خدمات این مجموعه به مردم مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد سراج در چهاردهمین جلسه کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز، اظهار کرد: جلسه چهاردهم این کمیسیون با سه دستور کار برگزار شد که دستور کار اول مرتبط با تغییر مدل‌های خدمات شهری از باب برون سپاری در سه حوزه رفت و روب، فضای سبز و اجراییات بود و باید کیفیت خدمات را در این سه حوزه ارتقا بخشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود پنج هزار کارگر شهرداری در این سه حوزه فعال هستند که پس از اتمام قراردادها باید نوع مدل قراردادها با یک نگاه ویژه که بتوان خدمات بهتری به مردم ارائه داد، مد نظر قرار گیرد، البته به عنوان دستور جلسه اول با همفکری و هم‌اندیشی اعضای کمیسیون و مجموعه شهرداری به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز گفت: ساماندهی سامانه مرتبط با منابع انسانی که حدود دو هفته از استقرار آن می‌گذرد و با مدیریت مجموعه معاونت برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری در حال تکمیل است، از دیگر مسائلی بود که در جلسه کمیسیون خدمات شهری بررسی شد.

وی با بیان اینکه حدود ۹ هزار نفر پرسنل قراردادی، رسمی و حجمی در شهرداری مشغول بکار هستند که باید با یک ترتیب زمان‌بندی مشخص اطلاعات آنها در سامانه بارگذاری و بر اساس آن عملکرد افراد و کیفیت کار آن‌ها سنجیده شوند، اضافه کرد: تا پایان دی‌ماه بخش زیادی از این اقدام انجام خواهد شد.

سراج گفت: در جلسه کمیسیون خدمات شهری همچنین بودجه سازمان آرمستان‌ها در سال ۱۴۰۱ و تحول خدمات به منظور افزایش کیفیت خدمات این مجموعه به مردم نیز مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 543143

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارلمان شهری احمد سراج خدمات شهری شوراي شهر اهواز بودجه و اعتبارات شهرداري اهواز شورای شهر اهواز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون خدمات شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد