Web Analytics Made Easy - Statcounter

"حسین قاسمی"، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در گفت‌وگو با برنا گفت: ما در شرایط همه‌گیری کرونا هستیم و همچنان همین شرایط به قوت خود باقی است.

وی با بیان اینکه علی رغم اقدامات پیشگیرانه‌ای که انجام شده، وضعیت بیماری در کشور های اروپایی و کشورهای دیگر اوج پیدا کرده است، افزود: از اسفند 98، که شیوع بیماری به طور رسمی در کشور اعلام شد، در شرایط همه‌گیری به سر می‌بریم و این شرایط همچنان استمرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عادی سازی شرایط اشتباه است

قاسمی ادامه داد: اینکه اعلام شود ما به شرایط عادی برمی‌گردیم یک خطای استراتژیک است و اینکه ما با عادی سازی و عادی انگاری بخواهیم فکر کنیم کرونا به اتمام رسیده، اشتباه است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: این ویروس از روز اولی که در ووهان منتشر شد تا به امروز گونه‌ها و سویه‌های مختلفی از خود نشان داده که در نوع ویروس شناسی امری طبیعی است.

وی تصریح کرد: اینکه شدت و حدت این واریانت‌ها هر کدام نسبت به گونه اولیه متفاوت است، امر جدید است. یعنی تا این لحظه با یک ویروس غیر قابل پیش‌بینی و نا شناخته مواجه هستیم.

اومیکرون طی سه هفته به ایران رسید

قاسمی گفت: همه اقدامات مدیریتی کرونا تا به امروز، تلاش کرده شرایط به سمت خطرناک‌تر و پر ریسک‌تر نرود که این امر خاص ایران نیست و این مسئله در همه کشورهای دنیا وجود دارد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با اشاره به اینکه در شرایط پاندمی، وقتی گونه‌ای جدید از ویروس شناسایی می‌شود، آن گونه در بازه زمانی مشخص غالب می‌شود، گفت: در گذشته سرعت گونه‌های جدید مانند اومیکرون نبود چرا که زمانی که اومیکرون در 8 کشور آفریقایی شناسایی شد تا به امروز که 80 کشور درگیر آن هستند سه هفته بیشتر نگذشته است و این نشان می‌دهد سرعت سرایت و انتقال بالا رفته است.

ورود گونه جدید کرونا، نباید باعث آشفتگی مردم شود

قاسمی تأکید کرد: ورود سویه‌های جدید امر اجتناب ناپذیر است و ورود اومیکرون به ایران تأیید شده است.

وی با بیان اینکه ورود گونه‌های جدید نباید باعث آشفتگی ما شود چرا که تاکنون 5 سویه از ویروس را داشتیم که ممکن است اخری هم نباشد، ادامه داد: اقداماتی که انجام دادیم مبتنی بر میزان واکسیناسیون در کشور بود که بعد از ماه‌ها در این هفته شهر قرمز و نارنجی نداریم.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا افزود: وضعیت کنونی شهرها به معنی این نیست که ما شرایط قرمز و نارنجی برنخواهیم گشت لذا نباید شیوه‌نامه‌های بهداشتی را در کنار واکسیناسیون فراموش کنیم.

تکمیل مرحله به مرحله مدیریت هوشمند کرونا

وی با بیان اینکه استفاده از ماسک و رعایت کردن فاصله اجتماعی و... باید مورد توجه جدی همگان باشد، افزود: مدیریت هوشمند یک بستری را فراهم می‌کند که شما خدماتی را دریافت کنید که ریسک ابتلا به بیماری را کاهش دهد. یعنی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های نوین سامانه‌ای راه اندازی کردیم که مرحله به مرحله تکمیل می‌شود و براساس آن شهروندان می‌توانند خدماتی مطمئن و مبتنی بر داده‌های درست دریافت کنند.

قاسمی افزود: در کنار بهداشت فردی و رعایت پروتکل‌ها تا زمانی که این بیماری در کشور وجود دارد، باید به واکسیناسیون و غربالگری توجه کنیم.

74 درصد از مردم دو دوز واکسن دریافت کردند

وی با اشاره به اینکه با پیگیری هیئت دولت از نظر واردات واکسن و تولیدات داخلی آن در مرحله خوبی قرار داریم، گفت: واکسیناسیون حجم زیادی از مردم انجام شده است و نزدیک به 74 درصد از مردم دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: زمانی که واکسیناسیون انجام می‌شود، نمی‌توان محدویت‌های قبلی را اجرایی کرد به همین دلیل در قالب سامانه امید موضوع قرنطینه هوشمند عملیاتی شده است.

واکسیناسیون تضمینی برای عدم ابتلا به بیماری نیست

وی با بیان اینکه "اگر رعایت مسائل اجتماعی محقق نشود تضمینی وجود ندارد که در صورت واکسیناسیون ما به بیماری مبتلا نشویم"، گفت: تا به این لحظه با شناسایی ویروس اومیکرون محدودیتی در حوزه اجتماعی اعمال نکردیم چرا که محدودیت‌ها در ستاد ملی مصوب می‌شود.

قاسمی گفت: موضوع اومیکرون در جلسه ستاد کرونا مطرح و رئیس جمهور دستور دادند، کنترل مرزها بررسی و اقدامات لازم اتخاذ شود.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا ادامه داد: در کمیته امنیتی اجتماعی با حضور دستگاه‌هایی چون وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت امور خارجه جلسه‌ای برگزار و دستور العمل‌هایی در قالب بهداشت مرزی، قرنطینه افراد بیمار و مشکوک اتخاذ شد.

منع ورود مسافران کشور های اروپایی و آفریقایی به ایران

وی با اشاره به اینکه در کمیته تصمیم‌گیری‌هایی در حوزه تردد مسافران مشخص و برای 8 کشوری که منشا شیوع بیماری بودند، ممنوعیت 15 روزه ورود مسافران ایجاد شد، گفت: این کشورها شامل بتسووانا، نامیبیا، اسواتینی، لسوتو، موزامبیک، زیمبابوه، مالاوی و  آفریقای جنوبی است.

قاسمی با بیان اینکه چند کشور اروپایی انگلیس، نروژ، دانمارک، فرانسه هم بیشترین تردد را به ایران دارند که از روز یک شنبه به وزارت راه و شهرسازی، امور خارجه و میراث فرهنگی اعلام کردیم که اطلاع رسانی کنند و شروطی را برای مسافران این کشورها به ایران در نظر بگیرند، افزود: این افراد باید دارای گواهی تزریق دو دوز واکسن و تست منفی پی سی آر دارای اعتبار 48 تا 72 ساعته باشند همچنین در فرودگاه مجددا از این افراد تست پی سی آر گرفته می‌شود.

وی در ادامه گفت: این افراد اگر دارای علائم باشند از بقیه جدا و بعد از تست‌های تکمیلی در صورتی که وضعیت مثبت اعلام شود باید با هزینه شخصی دوران قرنطینه را بگذرانند.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا تصریح کرد: فعلا محدودیتی در حوزه دانشگاه‌ها، مدارس و فعالیت‌ها پیش‌بینی نشده است مگر آن چیزهایی که در بحث مدیریت هوشمند داریم.

قاسمی با اشاره به اینکه تیم های نظارتی از طرف قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا به برخی از مرزهایی که حساسیت‌هایی داشتند می‌روند، افزود: به استانداران و دستگاه‌های ذی ربط اعلام شده که این موارد را به رده‌های مربوطه خود در استان‌ها و دستگاه‌ها اعلام کنند.

وی درباره محدودیت‌های کشور‌های همسایه گفت: در قالب فعالیت تجاری به کشور امارت و... توجه می‌شود و شروط‌هایی که عنوان شد شامل همه افرادی است که به کشورما وارد می‌شوند و مسافران باید به این شروط توجه کنند.

صدور اطلاعیه ها برای مدیریت بهتر قرنطینه هوشمند

قاسمی درباره اجرای مدیریت قرنطینه هوشمند ادامه داد: ما برای اینکه قوانینی منسجم داشته باشیم اطلاعیه‌هایی صادر کردیم.

وی با بیان اینکه "برای مدیریت هوشمند کاری را در بستر داده‌ها و تبادل آن‌ها بین بانک‌های اطلاعاتی انجام دادیم"، گفت: هر دستگاه بانک اطلاعاتی داشت که از آن بهره‌مند می‌شد، در این زمینه ما برای اینکه  اطلاعاتی مسنجم داشته باشیم تمام این داده‌ها را در قالب پلتفرم امید به یکدیگر متصل کردیم.

قاسمی گفت: فرآیند تبادل در سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات ارسال می‌شوند تا بعد دستگاه‌ها بتوانند آن اطلاعات را دریافت کنند که این امر از نظر اجرایی چند روزی زمان بر است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: ما طرح را فاز بندی کردیم و در مرحله اول که از بیست و یکم آذر ماه آغاز شد فاز دستگاه‌های اجرایی انجام شد و ما براساس اطلاعات از دو میلیون و 580 هزار فعالین دستگاه‌های موضوع ماده 2 قانون مدیریت بحران حدود 251 هزار نفر واکسیناسیون انجام ندادند و حدود 200 نفر هم تک دوز واکسن زده بودند که ما آن‌ها را شناسایی و در قالب پیامک فرصت 72 ساعته به آن‌ها داده شد که وضعیت واکسیناسیون خود را مشخص کنند.

نظارت بر اصناف مرحله‌ی آخر اجرای مدیریت قرنطینه هوشمند است

قاسمی گفت: اگر این افراد نمی‌خواهند واکسن بزنند باید هر 15 روز یکبار تست پی سی ار انجام دهند و به محل خدمت خود ارائه دهند.

وی ادامه داد: نظارت و مدیریت حمل و نقل درون شهری شامل تاکسی‌ها و تاکسی های اینترنتی و مرحله اخر اصناف در دستور کار است همچنین حجم کار گسترده است و در بستر فناوری‌ها انجام می‌شود که خود مباحث اجرایی دارد که با یک برنامه ریزی مشخص جلو می‌رود.

قاسمی افزود: در کمتر از سه هفته آینده داده‌های مدیریت هوشمند به مدیریت بهتر کرونا کمک می‌کند و نظارت و محدودیت در بستر این سامانه انجام می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا دبیر کمیته امنیتی قرنطینه هوشمند مدیریت هوشمند قاسمی گفت دستگاه ها دوز واکسن داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیکنان برای تراکتور باید سرشان را هم بدهند/ باید همدل باشیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از باشگاه تراکتور، حمید مطهری در نشست خبری قبل از بازی با ذوب‌آهن اصفهان، اظهار داشت: خیلی خوشحال هستم که به عنوان مربی و مسئول فنی در خدمت تراکتور و هواداران پرشورش هستم. دوست دارم مثل همیشه یار دوازدهم تیمشان باشند. بازی جام حذفی استارت دوباره‌ای است و یک راه میانبر برای کسب جام به شمار می‌رود. تراکتور از دیرباز در جام حذفی مدعی بوده است. دوست دارم تشکر و خسته نباشید بگویم به آقای خمز و همکارانشان که اینجا زحمت کشیدند و برای آنان آرزوی موفقیت دارم.

وی با اشاره به اینکه روز گذشته به کادر فنی تیم اضافه شده است، ادامه داد: بازیکنان خیلی با انگیزه کار می‌کنند و من را امیدوار کردند. آنان نشان دادند بازیکنان مستعد و توانمندی هستند و باید در زمین با عملکرد خوب، جنگندگی و کسب نتایج مطلوب هواداران را راضی کنند.

مطهری ادامه داد: ذوب‌آهن تیم خوبی بوده و به کمک همکارانم این تیم را آنالیز کرده‌ایم و امروز آخرین جلسه آنالیز را داریم. بازیکنان از همه لحاظ باید آماده باشند و برای تیم پُرهوادار تراکتور باید با جان و دل بازی کرده و سرشان را بدهند. مطمئن باشید این اتفاق رخ خواهد داد.

وی در خصوص میزان شناختش از تراکتور، گفت: من مربی تیم ملی بودم و به خاطر این مسئولیت، تمام تیم‌ها را به خوبی رصد می‌کردم و از تراکتور و سایر تیم‌های لیگ برتری شناخت دارم. البته باید با تراکتور زندگی کنم تا شناختم بیشتر شود. انشالله بتوانیم عملکرد خوب داشته باشیم. با برنامه پیش می‌رویم تا بتوانیم نتایج در خور نام و شأن تراکتور کسب کنیم.

وی با بیان اینکه اضافه شدن به کادرفنی تراکتور در روز تولدم اتفاق خوبی است، مطرح کرد: معتقدم اینجا باید کمتر حرف بزنیم و بیشتر کار کنیم.

مربی تیم فوتبال تراکتور در خصوص جو حاکم بر تیم، گفت: هواداران تراکتور باید یک مدل دیگری این بازی را ببینند. ما در لیگ فرصت جبران داریم، ولی جام حذفی تک بازی بوده و همه باید همدل شویم و دنبال موفقیت تیم باشیم. من اصلاً نگاهی به گذشته ندارم و به آینده نگاه می‌کنم. می‌خواهم بهترین اتفاق بیفتد. ذوب‌آهن تیم خوبی است، ولی ما باید پیروز شویم.

مطهری در خصوص یحیی گل‌محمدی، گفت: امیدوارم اتفاق‌های خوبی رخ دهد. آقای گل‌محمدی و مدیریت باشگاه در این خصوص مصاحبه کرده‌اند، اجازه بدهید بیشتر صحبت نکنم.

وی در خصوص این سوال، چرا پیشنهاد تراکتور را به حضور در کادرفنی تیم ملی ترجیح دادید؟ توضیح داد: سال گذشته شب تولدم با تماس آقای قلعه‌نویی به تیم ملی اضافه شده و با افتخار کار کردم. قبل از تراکتور دو پیشنهاد داشتم که آقای قلعه‌نویی مخالف جدایی‌ام بود؛ اما اینبار نتوانستم با ایشان صحبت کنم. من همیشه نشان داده‌ام عناوین سرمربی و دستیار مهم نبوده و فقط دنبال کمک به تراکتور هستم تا عملکرد مثبتی داشته باشم. با این بازیکنان اتفاقات خوبی می‌توانیم رقم بزنیم.

مطهری در رابطه با حضور تعدادی از شاگردان سابقش در تراکتور، گفت: تیم ما متحد بوده و تمام بازیکنان برای ما ارزشمند هستند. من با خیلی از بازیکنان کنونی تراکتور سابقه همکاری دارم و همه آنان از جمله سیامک نعمتی، شجاع خلیل‌زاده، مهدی عبدی و مهدی شیری توانمند هستند. شجاع ستون ما در تیم ملی بود. علاوه بر این نفرات، جوان‌های خوب همچون مهدی هاشم‌نژاد و بازیکنان خارجی باکیفیتی نظیر ریکاردو آلوز و گوستاوو را هم در اختیار داریم. توقعات از تراکتور بالا بوده و در این خصوص با بازیکنان صحبت کرده‌ام. باید توانمندی‌هایشان را بیشتر نشان دهند. تمام بازیکنان ارزشمند هستند و قول می‌دهیم یک تیم متحد باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قبول دارید تراکتور شایسته داشتن بازیکنان ملی‌پوش زیادی است؟ اظهار داشت: شرایط تیم ملی فرق می‌کند. تراکتور بازیکنان توانمندی دارد؛ اما این حق را به مربیان تیم ملی بدهید، سعی می‌کنند بهترین انتخاب را داشته باشند و همیشه انتقاداتی برای لیست تیم ملی بوده و باید یاد بگیریم به نظرات مربیان تیم ملی در گذشته و حال، احترام بگذاریم. شاید هم بازیکن شایسته‌ای از نظر ما دور مانده است.

وی در خصوص سبک فوتبالی مورد علاقه‌اش گفت: سبک فوتبالی مورد علاقه‌مان را قبلاً نشان داده‌ایم. فوتبال کلاسیک که به زمین‌های خوب نیاز داریم. اکنون خروج تراکتور از شرایط فعلی برای‌مان مهم بوده و شاید برای مدت کوتاهی از فلسفه‌مان دور بمانیم که با تلاش بازیکنان و حمایت هواداران این اتفاق رخ خواهد داد.

وی در پاسخ به این سوال، به نظرتان مشکل تراکتور چه چیزی است؟ بیان کرد: تمامی تیم‌ها یکسری مشکلات داشته و آیتم‌های مثبت و منفی دارند. خودمان مشکلات فنی را می‌دانیم و بخشی را به صورت آنالیز گوشزد کرده‌ایم و در قالب تمرینات به حداقل خواهیم رساند. تمام تیم‌های دنیا مشکلاتی دارند و باید با رفع آن‌ها به تیم خوبی تبدیل شویم.

مربی تراکتور در پاسخ به سوالاتی مبنی بر اینکه، چه برنامه‌ای دارید تا همچون بازی لیگ، مقابل ذوب‌آهن غافلگیر نشوید؟ آیا تمرین پنالتی کرده‌اید؟ گفت: یک مربی باید به جاهایی فکر کند که کسی فکر نمی‌کند. زدن پنالتی یکی از آیتم‌های تمرینی امروز ماست. سعی می‌کنیم کار را در ۹۰ دقیقه تمام کنیم، اما هیچ چیز در فوتبال قابل پیش بینی نیست. تمهیداتی اندیشیده شده که همچون بازی لیگ شکست نخوریم. ذوب‌آهن تیم خوبی بوده و به زودی خواهید دید که شرایط تیم عوض شده و بهبود پیدا خواهد کرد. من دیروز اضافه شده‌ام و دوست دارم شرایط عوض شود. تجربه کار در تیم‌های بزرگ را دارم و می‌دانم یک تیم را چطور باید آماده کرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا همچون آقای خمز، پرس از جلو در دستور کار شماست؟ بیان کرد: در دنیای فوتبال حرفه‌ای باید به فلسفه مربیان احترام بگذاریم. فوتبال آیتم‌های مختلف دارد و یک روز پرس از جلو در دستور کار قرار می‌گیرد و روز دیگری تغییر تاکتیک می‌دهیم. تعیین استراتژی تیم به شرایط جسمانی، آمادگی بازیکنان و تجزیه و تحلیل تاکتیکی از حریف بستگی دارد.

مطهری در خصوص محرومان و مصدومان تراکتور، بیان کرد: سید محمد حسینی مصدوم است. مصدومیت گوستاوو نیز رفع شده و باید به او کمک کنیم تا به شرایط ایده‌آل برسد. هواداران فردا به ورزشگاه آمده و روز متفاوتی رقم بزنند و ما هم بتوانیم پاسخ مناسبی به لطف آنان بدهیم. معتقدم برای خوشحالی هواداران باید با تمام وجود تلاش کنیم.

کد خبر 6088562 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • بازیکنان برای تراکتور باید سرشان را هم بدهند/ باید همدل باشیم
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • ممنوعیت ورود بانوان به ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس