Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@16:52:25 GMT

اندروید ۱۲ ال چیست و چرا اهیمت دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۱۸۷۵

اندروید ۱۲ ال چیست و چرا اهیمت دارد؟

اندروید ۱۲ آخرین نسخه سیستم عامل گوشی‌های هوشمند گوگل است و در حال حاضر نیز آخرین نسخه‌ای است که برای تبلت‌ها در دسترس است، اما نه برای مدت طولانی، زیرا سیستم عامل جدید Android 12L به زودی عرضه خواهد شد که به طور خاص برای تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های صفحه بزرگ مانند تلفن‌های تاشو طراحی شده است.

به گزارش فرارو، تاکنون اغلب دستگاه‌های هوشمند کوچک همچون گوشی ها، گوشی‌های تاشو و تبلت‌های که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کردند، از یک نسخه مشترک بهره می‌گرفتند، اما گویا گوگل اکنون در نظر دارد تا دستگاه‌های با صفحه نمایش بزرگتر را به یک سیستم عامل اختصاصی تجهیز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا ما می‌دانیم که این سیستم عامل اختصاصی Android 12L نام دارد. در ادامه به طور دقیق توضیح خواهیم داد که اندروید ۱۲ ال چیست، چه زمانی عرضه می‌شود، چه تفاوتی با اندروید ۱۲ استاندارد دارد و چرا این می‌تواند یک ارتقاء عالی برای دارندگان تبلت اندرویدی باشد.

تاریخ انتشار اندروید ۱۲ ال

اندروید ۱۲ ال قرار است در سال ۲۰۲۲ راه اندازی شود. خود سایت گوگل می‌گوید «اوایل سال ۲۰۲۲»، اما وبسایت Gizmodo ادعا می‌کند که این به روز رسانی در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۲ (به معنای زمانی بین آوریل و ژوئن) ارائه می‌شود. قطعاً ماه مه یا ژوئن را نمی‌توان «اوایل» سال نامید، بنابراین می‌توان حدس زد که این سیستم عامل جدید حداکثر تا آخرین روز‌های آوریل عرضه شود، هرچند که در این خصوص هم نمی‌توان مطمئن بود.

در همین حال، Android 12L اکنون به صورت پیش‌نمایش توسعه‌دهنده برای دستگاه‌های منتخب، از جمله تلفن‌های Pixel از Pixel 3a به بعد و Lenovo Tab P12 Pro در دسترس است. شما همچنین می‌توانید آن را به عنوان یک شبیه سازی در دستگاه‌های دیگر اجرا کنید. با این حال، در همه موارد این یک نسخه ناتمام و احتمالاً باگ نرم افزار خواهد بود. همانطور که از نام آن پیداست این نسخه برای توسعه دهندگان طراحی شده است، بنابراین توصیه می‌کنیم منتظر نسخه نهایی یا حداقل نسخه بتا عمومی باشید.

چرا گوگل در حال ساخت اندروید ۱۲ ال است؟

سیستم عامل جدید Android 12L (که احتمالاً "L" به معنای "Large" یا "Large screen" است) برای عملکرد عالی اندروید در تبلت‌ها و تلفن‌های تاشو طراحی شده است و مسلماً این چیزی است که این سیستم عامل مدت هاست به آن نیاز داشته است. در حال حاضر، گوگل یک رویکرد یک‌اندازه را برای سیستم‌عامل خود اعمال می‌کند، اما در عمل تجربه روی یک صفحه‌نمایش بزرگ می‌تواند کاملاً متفاوت از یک صفحه‌نمایش کوچک باشد. به عبارت ساده تر، در دستگاه‌های بزرگتر از فضای اضافی به طور مطلوب استفاده نمی‌شود؛ بنابراین Android 12L اساساً اندروید ۱۲ با برخی تغییرات صفحه نمایش بزرگ و چند ویژگی انحصاری است که به خوبی روی یک تلفن (به غیر از گوشی‌های بزرگ مانند تاشو) کار نمی‌کند. در ابتدا این ایده مشابه کاری بود که اپل با iPadOS انجام داد و آن را از iOS جدا کرد. فراتر از بحث رابط، اندروید در تبلت‌ها از کمبود برنامه‌های بهینه شده برای این دستگاه‌ها نیز رنج می‌برد، و اندروید ۱۲L نیز قصد دارد تا حدودی به این مسئله را رفع کند.

ویژگی‌های اندروید ۱۲ ال

اندروید ۱۲ ال تا حد زیادی همان ویژگی‌های اندروید ۱۲ را دارد، زیرا نسخه‌ای است که برای دستگاه‌های با صفحه نمایش بزرگ بهینه شده است. اما این سیستم عامل جدید، تغییراتی در چیدمان و برخی عملکرد‌ها دارد که ما تغییرات اصلی را در زیر برجسته کرده ایم.

یک منوی اعلان دو ستونی: با Android 12L، منوی کشویی اعلان‌ها به جای یک ستون، دارای دو ستون است، با تنظیمات سریع در سمت چپ و اعلان‌ها در سمت راست. در واقع این قابلیت باعث می‌شود تا از همه فضای اضافی حداکثر استفاده صورت گیرد.

یک صفحه قفل با ظاهر جدید: صفحه قفل به طور مشابه از دو ستون برای نمایش اطلاعات استفاده می‌کند، اما در سیستم عامل جدید علاوه بر این، اگر یک الگو یا قفل پین را فعال کرده باشید، این قفل در کنار صفحه نمایش داده می‌شود تا دسترسی به آن آسان‌تر شود. اگر قفل را در طرف دیگر می‌خواهید، به سادگی روی آن طرف ضربه بزنید و تا به آن طرف منتقل شود.

چندوظیفه‌ای بهبود یافته: با Android 12L یک نوار وظیفه جدید در پایین صفحه وجود دارد که می‌تواند در هر زمان با فشار طولانی آشکار یا پنهان شود. هنگامی که قابل مشاهده است، میانبر‌های برنامه را نمایش می‌دهد، که پرش بین برنامه‌ها را آسان می‌کند، بدون اینکه ابتدا به صفحه اصلی یا صفحه برنامه‌های اخیر بروید. همچنین می‌توانید یک برنامه را از نوار وظیفه بکشید و رها کنید تا وارد حالت تقسیم صفحه شوید، یا می‌توانید از یک عملکرد جدید «Split» در نمای کلی برای شروع تقسیم صفحه با یک ضربه استفاده کنید. همچنین کنترل‌های حرکتی برای پیمایش در برنامه‌های اخیر یا بازگشت به صفحه اصلی وجود دارد؛ بنابراین ناوبری در Android 12L باید سریع‌تر و نرم‌تر از آنچه در حال حاضر در تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های صفحه‌نمایش بزرگ وجود دارد باشد.

اپلیکیشن‌هایی با ظاهر بهتر: یکی از مشکلات استفاده از اندروید در تبلت‌ها این است که بسیاری از برنامه‌ها برای استفاده در تبلت بهینه نشده‌اند، که می‌تواند هنگام استفاده با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، ظاهری زشت یا بد ارائه دهند. با Android 12L، گوگل حالت سازگاری را بهبود بخشیده است، به این معنی که حتی اگر برنامه‌ای برای نمایشگر بزرگ بهینه نشده باشد، باید بهتر از آنچه در حال حاضر است به نظر برسد. به عنوان مثال، هنگامی که یک برنامه در letterboxed قرار می‌گیرد، سازندگان دستگاه می‌توانند نسبت تصویر را پیکربندی کنند، شفافیت نوار وضعیت را تنظیم کنند و به صورت اختیاری گوشه‌های گرد را در پنجره برنامه اعمال کنند. بهبود حالت سازگاری نیز باید آن را پایدارتر کند.

برجسته کردن بهترین برنامه ها: علاوه بر اینکه برنامه‌ها در دستگاه‌های با صفحه‌نمایش بزرگ، بهتر به نظر می‌رسند، Android 12L با برجسته کردن برنامه‌هایی که برای دستگاه شما در فروشگاه Google Play بهینه‌سازی شده‌اند، به شما کمک می‌کند تا بهترین برنامه‌ها را برای نمایشگر‌های بزرگ پیدا کنید. همچنین هشداری در صفحه فهرست برای برنامه‌هایی که بهینه نشده اند وجود خواهد داشت.

منبع: الف

کلیدواژه: صفحه نمایش بزرگ سیستم عامل جدید سیستم عامل حال حاضر تبلت ها برنامه ها دستگاه ها گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه با هدف گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون مهم‌ترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی به‌ویژه در تصویرسازی واقع‌گرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به‌ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل‌تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسائل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تأکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم‌ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت‌ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنشگری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سؤالات حاضران پاسخ گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور