Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های آذربایجان شرقی از افزایش تعاملات بانک‌های آذربایجان‌شرقی با فعالیت ۳۱ بانک و موسسه مالی و اعتباری خبر داد و گفت: ۱۱ هزار و ۷۵۶ نفر کل پرسنل در ۳۱ بانک و موسسه مالی واعتباری آذربایجان‌شرقی فعالیت می‌کنند.

عادل غلامی در جلسه بررسی عملکرد هشت ماهه بانک‌های دولتی و نیمه دولتی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه بانک‌های استان در دوسال گذشته با وجود بحران کرونا و مشکلات اقتصادی کارنامه درخشانی داشته‌اند، اظهار کرد: در دوسال اخیر بانک‌ها فعالیت خود را با وجود تراکم کاری ادامه و وظایف محوله را انجام داده‌اند که متاسفانه یک سوم کارکنان بانکی به کرونا مبتلا شدند و همچنین ۲۳ فوتی کرونایی داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بانک ملی استان با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی رتبه هفتم مصارف در سیستم بانکی کشور را دارد، گفت: در زمینه منابع رتبه ششم را به خود اختصاص دادیم و اگر خواهان افزایش قدرت تسهیلات دهی بانکهای استان هستیم باید شرکتهای بزرگ، حسابهای اصلی خود را در بانکهای استان متمرکز کنند.

وی با اشاره به جایگاه بانکهای دولتی و خصوصی در پرداخت تسهیلات بیان کرد: ۹۰ درصد تسهیلات توسط بانکهای دولتی و ۱۰ درصد توسط بانکهای خصوصی پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: نسبت مصارف به منابع ۱۲ بانک دولتی درآذربایجان‌شرقی با کسر سپرده قانونی بانک مرکزی ۸۹ درصد است.

غلامی با اشاره به حمایت بانکهای استان از صنعتگران و واحدهای تولیدی بیان کرد: اعتبار اسنادی صادره در هست ماهه سال جاری حدود دو برابر سال گذشته بوده است.

رئیس بانک ملی استان در خصوص حمایت بانکی  از کسب  و کارهای آسیب دیده از کرونا در استان خاطرنشان کرد: به ۱۳ هزار و ۹۹۵ پرونده تسهیلات به مبلغ۴۰۱۰میلیارد ریال پرداخت شده و درصد پرداختی به کل ۶۹ درصد بوده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان از افزایش پرداخت تسهیلات ازدواج در استان خبر داد و گفت: درهشت ماهه امسال درصد پرداختی به کل معرفی شدگان ۸۹ درصد بوده که به نسبت سال گذشته تعداد متقاضیان در صف تقریبا نصف شده است.

وی بیان کرد: عملکرد شبکه بانکی استان در خصوص تسهیلات تکلیفی از ابتدای سال تا پایان شهریور ماه نشان می‌دهد که نزدیک به ۷۰ درصد پرداختی داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه شبکه بانکی استان خواستار حمایت مسئولان ارشد استان است، بیان کرد: ۹۶ درصد مصوبات بانکی ستاد تسهیل اجرا شده و همکاران بانکی نهایت همکاری را داشته‌اند.

وی با اشاره به برخی از مشکلات اعطای تسهیلات در استان بیان کرد: باوجود مشکلاتی مانند عدم تکمیل پرونده و یا عدم مراجعه در مهلت مقرر و علیرغم هجمه‌هایی که به سیستم بانکی انجام می‌شود، تلاش کرده‌ایم تا بیشترین همراهی را با تولید داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی کمیسیون هماهنگی بانک‌های آذربایجان شرقی، غلامی گفت:  حمایت‌های مسئولان ارشد اقتصادی استان از بانکها نقطه قوت و قوت دلی برای توسعه فعالیت بانکها در استان است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک بانک های آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی بانکهای استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی

صبح روز گذشته (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی رونمایی شد برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن برات‌گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برات الکترونیکی که مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در رابطه با آن گفت: روش‌های نوین تامین مالی به ویژه روش‌های تامین مالی تعهدی اهمیت دارد که برات الکترونیکی هم از جمله همین روش‌ها است. در شرایط کنونی که کنترل مقداری ترازنامه انجام می‌شود برات الکترونیک به عنوان یک ابزار کارا مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای تحقق شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، اتفاق می‌افتد.

در ادامه هم سید علی روحانی، معاون سیاست گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: در شرایطی که ما سیاست کنترل رشد ترازنامه را در پیش گرفتیم، اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های تامین مالی هدفمند و هدایت شده در زنجیره تامین به شدت اهمیت دارد و برات الکترونیک یکی از ابزار‌های مورد استفاده در این مورد است ابزار‌های تامین مالی نوین هم هدف کنترل رشد نقدینگی را محقق می‌کند و هم به بهبود رشد اقتصادی کمک خواهد کرد.


اما سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده و تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند در همین راستا هم رحمت‌الله اکرمی، خزانه‌دار کل کشور گفت: بهمن ۱۴۰۰ بحث سفته و برات الکترونیکی را رونمایی کردیم، اما شاید بعضی سوال کنند که مراسم رونمایی از برات چیست؟ ابزار امروز کار تکراری نیست؛ زیرا برات الکترونیکی که قبلاً رونمایی شده، در حال حاضر برای تامین مالی کل زنجیره تامین طراحی شده است.

او در ادامه افزود: همچون همه مواردی که به وجوه و اوراق باز می‌گردد کار خزانه‌دار الکترونیک کشور، انتشار این سند تامین مالی است این ابزار با همکاری بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و بانک‌های عامل و مهم‌تر از همه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شده است.

خزانه‌دار کل کشور با تاکید بر اینکه تامین مالی زنجیره تولید یک رویکرد جدید در تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی است، گفت: اگر از این ابزار به خوبی استفاده شود رشد بالای اقتصادی را در پی خواهد داشت. تفاوت روش برات الکترونیک با روش‌های سنتی، توجه به مدیریت ریسک است که بانک عامل به عنوان پرداخت کننده سند به آن اشراف دارد.

اکرمی می‌گوید: همیشه این نگرانی وجود داشته که کسی که تسهیلات را می‌گیرد ممکن است نتواند آن را بازپرداخت کند. ابزار برات الکترونیک، اما در تمام زنجیره‌های تولید می‌تواند این ریسک را برطرف کند. مسئله دیگر این بود که تا پیش از این تمام زنجیره‌های تولید متقاضی گرفتن تسهیلات از شبکه بانکی بودند، اما با انتشار برات الکترونیک تنها یک بار این سند برای تمام زنجیره صادر می‌شود برات الکترونیکی همچون اوراق دولتی هیچ ریسکی ندارد؛ بنابراین ریسک نکول در این سند تامین مالی صفر است.

برات الکترونیکی ابزاری با هدف تامین مالی بخش تولید 

در ادامه هم سید عباس عباس پور کارشناس اقتصادی در رابطه با دیگر مزایای برات الکترونیکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برات الکترونیکی هم همانند اوراق گام و... یک ابزار زیر خط ترازنامه است که از طریق آن امکان تامین مالی زنجیره تولید بدون مشکلات سایر ابزار‌ها فراهم می‌شود.

او افزود: برات الکترونیکی ابزاری است که مسیر انحراف در مصرف اعتبارات پرداختی حوزه تولید را مسدود می‌کند، قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی، امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره، تامین مالی زنجیره تولید بدون دشواری و امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ درصد فروش سال گذشته بنگاه خریدار از دیگر مزایای این ابزار است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟