Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین اشتری؛ فرمانده کل انتظامی کشور در همایش سراسری مدیران و معاونان وظیفه عمومی استان‌ها سازمان وظیفه عمومی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: خدمت سربازی در دین مبین اسلام، آداب و رسوم و همچنین در افکار عمومی به عنوان کاری پسندیده و مقدس مدنظر است؛ در واقع افراد با هدف برقراری امنیت و پاسداری از ارزش‌های کشور به خدمت سربازی اعزام می‌شوند که این امر مورد تفقد، تشویق و دلگرمی نیروهای مسلح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه خدمت سربازی مقدس است و ما نیز برای سربازان احترام ویژه ای قائل هستیم، تصریح کرد: امروز سربازان پشتوانه قوی برای نیروهای مسلح هستند و این ظرفیت به امنیت کشور کمک خواهد کرد.

وی تاکید کرد: سربازان (چه در صلح و چه در جنگ) یکی از نیازهای اصلی کشور هستند، از این رو بایستی در تمامی نقاط مختلف کشور مشغول خدمت باشند، ضمن اینکه لازم است فرهنگ خدمت مقدس سربازی را در جامعه ارتقا دهیم.

سردار اشتری ادامه داد: خدمت سربازی محیطی برای خودسازی انسان است، از این رو بایستی تمامی ابعاد این خدمت مقدس را برای جوانان برومند ایران اسلامی بازگو کنیم که می‌توان در این خصوص برای ارتقا این مهم از ظرفیت رسانه ملی نیز بهره ببریم.

باید از ظرفیت سربازان نخبه و برجسته استفاده کنیم

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به ظرفیت علمی سربازان نیز اشاره کرد و گفت: برخی از جوانان عزیز ایران اسلامی که به خدمت سربازی اعزام می‌شوند نخبه، برجسته و بسیار توانمند هستند که باید این مهم مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد؛ لازم است فضایی ایجاد و از ظرفیت علمی و تجربه این افراد برای پیشبرد اهداف مدنظر استفاده شود.

سردار اشتری تاکید کرد: سربازان به عنوان امانت و فرزندان ما هستند از این رو بایستی با رفتار مطلوب با این عزیزان برخورد کنیم؛ همچنین لازم است افرادی که در سازمان مشغول خدمت می‌شوند طی فرایندی تمامی امور آنها (رفع مشکلات، مطالبات و …) از ابتدای خدمت تا انتها مورد اهتمام قرار گیرد؛ ارتباط منظم با خانواده مشمولان بایستی مدنظر باشد در واقع به گونه‌ای با سربازان رفتار کنیم که مشکلات خود را به راحتی با مسئولان مربوطه در میان بگذارند و در طول خدمت به گونه‌ای با آنها برخورد شود که باعث تشویق به ادامه خدمت در سازمان شود.

سردار اشتری گفت: یکی از دغدغه‌های مهم نیروهای مسلح افزایش حقوق سربازان است که بحمدالله در این خصوص اقدامات خوبی با پیگیری مجموعه انتظامی و اهتمام مجلس شورای اسلامی انجام شده و امید است با پیگیری‌های لازم این مهم در بودجه سال ۱۴۰۱ منظور شود تا بتوانیم حقوق سربازان را نیز بر اساس ضوابط و قانون افزایش دهیم.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به اهمیت قرارگاه احضار و اعزام مشمولان نیز اشاره و عنوان کرد: این قرارگاه لازم است که در تمامی استان‌ها فعال شود تا بتوانیم افراد را به خدمت مقدس سربازی (خصوصاً افرادی که متأهل هستند) تشویق کنیم چه بسا برای افرادی که غیبت اولیه دارند تخفیف هم در نظر گرفته شده است.

سردار اشتری بر هوشمندسازی پلیس تاکید و خاطر نشان کرد: بحمدالله در حوزه هوشمندسازی اقدامات خوبی انجام شده اما در سازمان وظیفه عمومی نیز بایستی این امر در راستای توسعه خدمات به مشمولان و ارائه خدمات غیرحضوری مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد.

وی به اهمیت تکریم ارباب رجوع نیز اشاره و عنوان کرد: افرادی که به عنوان مراجعه کننده وارد سازمان می‌شوند، بایستی با رفتار سنجیده و مطلوب با آنها برخورد شود، چرا که همین رفتار سنجیده باعث تشویق و جذب آنها برای خدمت در سازمان می‌شود پس لازم است که این مهم مورد اهتمام ویژه قرار بگیرد؛ ضمن اینکه تکریم ارباب رجوع جزو وظایف ذاتی است که بایستی رعایت شود.

تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای سربازان

سردار اشتری به رعایت دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌ها در مراکز آموزشی تاکید کرد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور مراکز آموزشی ما توانستند تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی را به درستی اجرا کنند به طوری که در این مراکز کمترین مبتلایان را داشتیم؛ اما لازم است افرادی که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکرده اند برای انجام این کار تشویق شوند چرا که سربازان نزد ما امانت هستند از این رو سلامت آنها نیز برای ما بسیار حائز اهمیت است.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه حرفه گرایی از تأکیدات مقام معظم رهبری و همچنین ستاد کل نیروهای مسلح است، خاطر نشان کرد: موضوع حرفه گرایی از چند سال پیش تاکنون در سازمان مورد اهتمام قرار گرفته و در این حوزه اقدامات مطلوبی نیز انجام شده؛ لازم است سربازانی که مشغول خدمت هستند بر اساس تجربیات و تخصص‌هایی که دارند به‌کارگیری شوند که قطعاً این اقدام در آینده نتایج مؤثری به دنبال خواهد داشت.

سردار اشتری ادامه داد: موضوع خوشایند سازی برای ما بسیار حائز اهمیت است از این رو بایستی به گونه‌ای عمل کنیم تا جوانانی که وارد خدمت می‌شوند کرامت و شأن آنها مورد اهتمام قرار گیرد.

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان این همایش ضمن گرامی داشت یاد و خاطره سردار رشید اسلام شهید سپهبد "حاج قاسم سلیمانی" عنوان کرد: شهید حاج قاسم از افتخارات بزرگ مردم ایران، تمامی آزادی خواهان و همچنین جبهه مقاومت بودند؛ رمز پیروزی ایشان اخلاص و تبعیت محض از مقام معظم رهبری و ولایت مداری بود، از این رو بایستی مکتب "حاج قاسم" و همچنین اخلاص، خدمت بی منت و ولایت پذیری این شهید والامقام و معزز را به عنوان الگو قرار دهیم.

کد خبر 5380111 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری سردار حسین اشتری سربازی فرمانده کل انتظامی کشور شهرداری تهران مواد مخدر شب یلدا شورای شهر تهران خوشنویسی ترافیک کاظم غریب آبادی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه سربازی علیرضا زاکانی اعدام فرمانده کل انتظامی کشور رو بایستی نیروهای مسلح سردار اشتری مورد اهتمام خدمت سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۲۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امتناع افسران و سربازان صهیونیست از دستور آماده شدن برای حمله به رفح
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • ثبت نام مشوق‌های سربازان ماهر از ۱۵ اردیبهشت‌ماه
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • جزئیات اعطای مشوق‌های مهارت آموزی به سربازان ماهر اعلام شد
  • جزییات مشوق‌های مهارت آموزی برای سربازان
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد
  • مشوق‌های سربازان ماهر اجرایی شد/ تشریح جزئیات بهره‌مندی از تسهیلات قرارگاه مهارت‌آموزی