Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، در هشتاد‌ومین‌ جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استانداری تهران حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که حرکت امیکرون‌ در کشور‌ آغاز شده است و شاهد افزایش سرماخوردگی‌های غیرمعمول هستیم، اظهار کرد: برای نحوه مواجهه‌ با سویه جدید پیشنهاد می‌شود، به مراکز پاسخگوی اورژانس و بیمارستان‌ها ابلاغ شود که مراجعه به بیمارستان کاهش یابد، به نحوی که با هر تماس یک تیم دو نفره به بیمار مراجعه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادر توکلی معاونت درمان و مراقبت ستاد کرونا استان تهران پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران را نقد کرد و گفت: به جای مراجعه تیم پزشکی به منزل یا محل بیمار که ممکن است آلودگی را به آن محل بیشتر‌ وارد کند، پیشنهاد می‌شود مراکز خدمات سرپایی خارج از بیمارستان‌ها افزایش یابد، همچنین ظرفیت سامانه ۶۰۷۰ برای مشاوره درمانی آماده فعال‌سازی است، علاوه‌بر آن رعایت پروتکل باید از ۴۰ درصد فعلی به بالای ۸۰ درصد برسد.

همچنین علی‌رضا اولیایی منش معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران به پی‌سی‌آر منفی و دو دز واکسن فرد مبتلا به سویه جدید اشاره کرد و اظهار کرد: برای تشخیص سویه امیکرون کیت تست خاصی لازم است، که انیستیتو‌ پاستور این پک را به تعداد محدود تولید کرده است و ۱۰ آزمایشگاه تجهیز به این کیت شده‌اند، همچنین بر اساس تحقیقی کشور چین واکسن‌های فعالی مانند پاستوکووک‌پلاس و استرازانکا در مقابل سویه جدید تاثیر بیشتری دارند‌.

علاوه‌بر آن علی‌رضا زالی رئیس ستاد مدیریت کرونا استان تهران با اشاره به که در سویه دلتا تابلوی اروپا بعد از دو هفته به تابلو و ابتلای ایران تبدیل شد، اظهار کرد: کشورهایی مانند انگلستان که به شدت درگیر شدند، نشان‌دهنده سرعت بالای شیوع سویه امیکرون‌ است و باید آماده مقابله با سویه جدید باشیم، که بهترین راه تزریق دز سوم بالای ۱۸ سال است.

وی به معیارهای رنگ‌بندی نقاط مختلف کشور اشاره کرد و افزود: بین ۳ الی ۵ روز نشانه‌های سویه جدید آشکار می‌شود و حدود ۱۰ روز طول می‌کشد که فرد مبتلا به مرحله بستری برسد، که با توجه به تصمیمات بر اساس رنگ‌بندی و معیار رنگ‌بندی بر اساس میزان بستری‌ها، لازم است فریب رنگ آبی فعلی را نخوریم‌.

رئیس ستاد مدیریت کرونا استان تهران به تزریق دز بوستر‌ تاکید کرد و ادامه داد: بهترین راه مقابله اولیه با موج جدید کوید ۱۹ تزریق دز سوم است، به نحوی که باید تبلیغات و ترویج تزریق دز یادآور در رسانه‌ها نیز انجام شود.

زالی حجم مسافران از همه نقاط دنیا در فرودگاه امام خمینی(ره) را مطرح و خاطر نشان کرد: پیشنهاد می‌شود از ستاد به همه‌ی دستگاه‌های اجرایی استان نامه زده شود، تا طی سه هفته به اوج رعایت پروتکل‌های بهداشتی و آمادگی برای تزریق دز سوم برسند.

وی به لزوم نرم افزار غربال‌گری در سطح مدارس تاکید کرد و گفت: باید برای رصد کامل در سطح مدارس نرم افزار پایش دانش آموزان فعال شود، تا آمار همه مدارس در دسترس باشد و ارتباط میان فرهنگیان و تیم‌های پزشکی از همین طریق باشد.

رئیس ستاد مدیریت کرونا استان تهران به اثربخشی واکسن‌های ناهمگن اشاره کرد و افزود: بر اساس پژوهش‌های داخل و خارجی، اگر نوع واکسن دز اول و دوم با واکسن دز سوم متفاوت باشد، اثر بخشی بیشتری دارد، به نحوی که اگر دز اول و دوم سینوفارم دریافت شده است، بهتر است در دز یادآور، واکسن پاستو‌کوک‌ پلاس یا آسترازانکا‌ تزریق شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: استان تهران تهران تشخیص دز کرونا استان تهران سویه جدید تزریق دز بر اساس دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان