Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور عصر روز دوشنبه در جلسه طرح تنظیم بازار استان افزود: ورود شخص رییس جمهور بر روند اجرای طرح تنظیم بازار بیانگر اهمیت این موضوع است و باید از تمام ظرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب برای تحقق در این امر به شکل مطلوب استفاده کرد.

وی لازمه کنترل بازار را علاوه بر نظارت و بازرسی، افزایش ظرفیت تولید دانست و اظهار داشت : در صورت تحقق این مهم می توان علاوه بر تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم، در بحث ایجاد اشتغال پایدار نیز گام های اساسی برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی پور بر لزوم ایجاد ارزش افزوده بر کالاهای تولیدی مازندران تاکید کرد و افزود : مسوولان و متولیان امر باید به این موضوع مهم و اساسی بیشتر توجه باشند و موانع فراروی انی بخش را با اتخاذ راهکار درست و اصولی رفع کنند.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه نظارت های میدانی بر بازار افزایش یافت تا علاوه بر ایجاد خاطر و آرامش در بین مردم از تخلفات نیز جلوگیری شود، گفت : تنظیم بارار و تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم مطالبه جدی مردم است و ما مسوولان باید در برابر افکار عمومی پاسخگو باشیم.

وی افزود : مبارزه با گرانفروشی باید از دانه درشت ها، دلالان، احتکار کنندگان و واسطه گران آغاز شود و تنها در این صورت می توان به اهداف از پیش تعیین شده دست یافت ضمن اینکه عرصه نیز بر کسانی که عادت به گرانفروشی کرده اند باید تنگ تر شود.

حسینی پور با بیان اینکه سرعت عمل در صدور رای و اجرای احکام باید توسط تعزیرات حکومتی استان مورد توجه بیشتری قرار گیرد، گفت : ماموران تعزیزات حکومتی باید همراه و همگام با نیروهای بسیج و بازرسان اداره صمت، بر نظارت بازار اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی افزود : باید به گونه ای عمل کنیم تا در مازندران یک کالا با دو قیمت متفاوت به مشتریان عرضه نشود و تنها در این صورت نیز می توانیم در بخش گردشگری به اهداف از پیش تعیین شده دست یابیم.

استاندار مازندران گفت : فرمانداران نیز باید با استفاده از ظرفیت بسیج و بازرسان صمت  بر روند اجرای طرح تنظیم بازار و جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی در راستای اجارزای این طرح نظارت مستمر داشته باشند.

عزیزالله شهید فر رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این نشست از اختصاص ۲۰۰ تن شکر با قیمت هر کیلوگرم ۱۱۵ هزار ریال در آذر ماه امسال خبر داد و گفت که همچنین در طی این مدت چهار هزار و ۷۶ ذتن روغن نیز بین اصناف استان توزیع شد.

یدالله ملکی مدیر تعزیرات حکومتی مازندران نیز گفت: در هشت ماه امسال از ۱۹ هزار و ۲۷ فقره پرونده تخلف واحدهای صنفی، ۱۸ هزارو ۸۰۴ فقره پرونده رسیدگی و منجر به صدور رای شد که از این تعداد، یکهزار و ۶۰۰ فقره پرونده به ارزش یکهزار میلیارد ریال مربوط به کالای فاچاق است.

برچسب‌ها ساری ایرنا استانداری مازندران سید محمود حسینی پور نوری مازندران ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری ایرنا استانداری مازندران ساری ایرنا استانداری مازندران مازندران ستاد تنظیم بازار تنظیم بازار حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳، گفت: درباره جداول ۱۴ و ۲۱ که مربوط به نرخ ارز است، ابهام وجود دارد. ما همین بحث را در حوزه دارو هم داریم و باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی یا ۴۲۰۰ تومانی چیست، چرا که در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود.

وی بیان کرد: طبق توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه، به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود، مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌ شدن دارو است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر دولت ۱۸۰ همت برای دارو پیش‌بینی نکند، وضعیت  مانند سال گذشته می‌شود که ارز تامین نشد یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود و نتیجه آن هم مشکل در بازار دارو است. دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

«داوود منظور» رئیس سازمان برنامه و بودجه در این مورد، توضیح داد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی تاکید کرد: مبنای ما برای تامین ارز دارو، نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود. باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولیدکنندگان دهد و قسمت دوم مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز است، بر این اساس ما سازوکار سال گذشته را برای دارو امسال هم اجرا می‌کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم. مدیریت یارانه دارو مانند بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است. سال گذشته عملکرد ما در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم که طبق آن پیش می‌رویم.

کد خبر 6092859 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است