Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، حمید امیدوار را به عنوان "سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی" منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، حمید امیدوار را به عنوان "سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی" منصوب کرد.

محمدعلی زلفی‌گل وزیرعلوم در حکم انتصاب امیدوار، آورده است: انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبرد‌های اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان مدیران و کارکنان گرامی (یاوران علمی) آن پژوهشگاه نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این حکم انتصاب، بر انجام ماموریت‌های پژوهشگاه مواد و انرژی به شرح ذیل تاکید شده است:
ایفای نقش هدایتی و حمایتی از تمامی دانشمندان، استادان، پژوهشگران، دانشجویان و دانش‌پژوهان رشته‌های مرتبط با مواد و انرژی.

بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای استفاده از ظرفیت علمی و فناوری و نوآوری استادان پژوهشگران دانشجویان و دانش پژوهان رشته‌های مرتبط با مواد انرژی.

سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای علم و فناوری در حوزه مواد و انرژی.

ایجاد پهنه علم و فناوری استان البرز با محوریت پژوهشگاه مواد انرژی و با هماهنگی شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری و وزارت کشور.

تکمیل زنجیره علم و فناوری ایده تا محصول و تولید ثروت در حوزه مواد انرژی با ایجاد پژوهشکده فناوری‌های ساخت.

تحقق ساخت داخل با رویکرد اتکا به درون و تعامل با محیط بیرون.

توجه به حوزه مواد پیشرفته و فرایند‌های ساخت نوین و انرژی‌های تجدیدپذیر با رویکرد اقتصاد مقاومتی.

انجام تحقیقات کاربردی منجر به کسب فناوری‌های مرتبط با تولید و مصرف انرژی و توسعه مواد پیشرفته، تبدیل شدن به مرجع علمی و پژوهشی کشور و منطقه در موضوع مواد و انرژی.

پیشگام شدن در زمینه نیمه هادی‌ها، مواد مرکب مواد زیستی، سرامیک ها، فلزات پیشرفته انرژی‌های تجدیدپذیر و متغیر و سازه‌های انرژی در کشور.

تلاش در جهت تحقق دیپلماسی علمی و دستیابی به افق‌های جدید علم و فناوری در حوزه‌های مواد انرژی.

انجام طرح‌های پژوهشی کلان و میان‌رشته‌ای جهت رفع نیاز‌های کشور در حوزه مواد و انرژی، ارتباط تعامل و تکامل هم افزا با انجمن‌ها و قطب‌های علمی مرتبط با مواد و انرژی.

حمید امیدوار، عضو هیات علمی و دانشیار دانشکده مهندسی مواد و متالورژی گروه آموزشی تولید و سنتز مواد دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و تاکنون از وی ۳ عنوان کتاب، ۵۹ مقاله علمی و پژوهشی به زبان فارسی و۸۳ مقاله به زبان انگلیسی منتشر شده است. وی تاکنون ۲۴ اختراع به ثبت رسانده است.
از جمله سمت‌های اجرایی دکتر امیدوار می‌توان به مسئولیت معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت راهبری و اجرایی سازی اجرای ستاد نقشه جامع علمی کشور اشاره کرد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای، از خدمات و تلاش‌های "علیرضا خاوندی"، رئیس پیشین پژوهشگاه مواد و انرژی قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمدعلی زلفی گل وزارت علوم پژوهشگاه مواد و انرژی انتصابات وزارت علوم پژوهشگاه مواد و انرژی حمید امیدوار علم و فناوری مواد انرژی حوزه مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد