Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، محسن منصوری در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران، گفت: همچنان کرونا موضوع اول کشور ماست و از اولویت خارج نشده است و در صدر موضوعات کشور قرار دارد. به همین دلیل است که جلسات ستاد ملی کرونا به مدیریت رئیس جمهور به صورت مرتب برگزار می‌شود. انصافا هم همه دستگاه‌های درگیر عملکرد قابل قبولی داشتند که مصداق آن را می‌توان کاهش میزان فوتی‌ها در سطح استان تهران که در حال حاضر به متوسط روزانه ۱۰ نفر رسیده عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید آرایش دستگاه‌ها را در برابر این سویه جدید تغییر دهیم

وی افزود: آنچه که امروز موجب نگرانی شده ورود سویه جدید امیکرون به کشور است. وجود این ویروس در کشور و به ویژه استان تهران قطعی است اما تعداد و شکل آن را اشراف نداریم و با توجه به سرعت انتشار نشان می‌دهد که یک رزمایش مجدد در هفته آینده داریم و باید آرایش دستگاه‌ها را تغییر دهیم.

وی ادامه داد: امروز نقشه کشور تقریبا آبی است اما ویروس کرونا ناشناختگی دارد. آمارها در مجموعه آموزش و پرورش کاهش بسیاری داشته و باید این دستاوردها را قدر بدانیم. باید از تجربه گذشته استفاده کنیم و برخورد فعال با این مسئله داشته باشیم. بی تردید هر دستورالعمل و بخشنامه‌ای که نیاز است تا در مبارزه و مقابله بهتر با این سویه تدوین شود باید هر چه زودتر این کار انجام شود. در همین راستا کارگروهی به شکل فوری تشکیل خواهد شد تا شرح جزئیات را داشته باشیم و در این راستا تعارفی هم نخواهیم داشت.

به گفته منصوری، غفلت و اقتضای این بیماری به گونه‌ای است که باید تصمیمات جدید گرفته شود. بر همین اساس مدارس، دانشگاه‌ها، اصناف، تالارها و رستوران‌ها باید مورد بررسی قرار گیرند. به هیچ وجه تمایل نداریم ساعات کار یک رستوران را کاهش دهیم، اما ماموریت داریم به نفع سلامت و جان افراد رای دهیم.

اگر شب یلدا کنترل نشود آسیب می‌خوریم

استاندار تهران، در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه تهران شاهد تمرکز جمعیت و تکثر ترددهاست، افزود: باید دستورالعمل‌های لازم سریعا تهیه و ابلاغ شود تا به مدیریت بیماری کمک کند. بی تردید شب یلدا یک گلوگاه مهم قلمداد می‌شود. باید تدبیر جدی کنیم و تا فردا فرصت داریم این موضوع را اطلاع رسانی کنیم. اگر این شب مدیریت نشود ممکن است خسارت جبران ناپذیری اتفاق بیفتد. اگر شب یلدا کنترل نشود قطعا در حوزه بیماری کرونا آسیب می‌خوریم.

فرودگاه امام خمینی (ره) نیز نیازمند توجه ویژه است

وی ادامه داد: فرمانداران باید در خصوص بازخوانی و سرپا نگه داشتن مراکز تجمیعی واکسیناسیون به صورت جدی اقدام کنند. تزریق دز سوم فعلا موثرترین راه برای مقابله با این بیماری است. لذا باید اطلاع رسانی دقیقی توسط رسانه‌ها برای تحقق این مهم انجام شود. در مورد شکل مواجهه با سویه جدید باید از روش‌ها به صورت تلفیقی استفاده کنیم که در این راستا باید از بستری در منزل شروع کنیم و تا بستری در بیمارستان‌ها آمادگی لازم را ایجاد کنیم. بی تردید در این شرایط موضوع فرودگاه امام خمینی (ره) نیز نیازمند توجه ویژه است تا پروتکل‌ها به شکل لازم و دقیق در آنجا اجرایی شود.

منبع: ایسنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: امیکرون کروناویروس شب یلدا شب یلدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟

ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به دیگر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ذوب آهن جبران كرد، جنگ نيمه نهايى ادامه دارد
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد