Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در دیدار معاون حقوقی رئیس‌جمهور با هانس اودو موتسل بر همکاری دو جانبه در خصوص مسائل مختلف و آینده مذاکرات هسته‌ای تبادل نظر شد.

 دهقان با اشاره به روابط حسنه‌ ایران و آلمان در طول ۱۵۰ سال گذشته و اشتراکات فرهنگی دو ملت گفت: نگاه دولت ایران توسعه و تقویت ارتباطات با کشورهای مختلف بوده و امیدواریم ارتباط با آلمان نیز مستحکم ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دوست داریم آلمان به عنوان یک کشور قدرتمند اروپا استقلال خود را حفظ کرده و تحت تأثیر یک جانبه گرایی آمریکا نبوده و بازیگر مؤثری در عرصه بین‌المللی باشد.

معاون حقوقی رئیس جمهور تصریح کرد: ایران همواره از مذاکرات استقبال کرده و هیچگاه میز مذاکرات را ترک نکرده است. در گذشته نیز با پایبندی یک جانبه به برجام سعی در رفع نگرانی‌های بین‌المللی داشتیم. امروز نیز امیدواریم با استقرار دولت جدید آلمان و حضور پررنگ تر اروپایی‌ها به یک توافق متعادل برسیم.

وی افزود: آمریکا مقصر بر هم خوردن برجام است و ما انتظار داشتیم اروپا و بویژه آلمان در این زمینه نقش فعال داشته باشد. برجام یک سند بین‌المللی بود که در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شده بود. اروپا صرفاً نظاره‌گر رفتار آمریکا در نقض برجام بود. تاریخ قضاوت خوبی در خصوص رفتار اروپایی‌ها نخواهد داشت.

در این دیدار دهقان با اشاره به نقش آمریکا و اروپا در اخلال در روابط کشورهای منطقه گفت: صدام به پشتوانه آمریکا و اروپا جنگ ۸ ساله را به ایران تحمیل کرد. کشورهای اروپایی بویژه آلمان سلاح شیمیایی در اختیار صدام قرار دادند. جانبازان شیمیایی ما سالهاست با رنج عوارض این سلاح‌ها درگیر هستند. دولت آلمان شریک در این جنایت است. شما اکنون اگر به حلبچه و سردشت در عراق و  ایران سفر کنید مردمی را می‌بینید که هنوز با آثار بمباران شیمیایی درگیر هستند.

دهقان تصریح کرد: ایران در جنگ تحمیلی سلاح کشتار جمعی نداشت و اعتقادی هم به اینگونه سلاح‌ها نداشته و ندارد. این یک اتهام بی‌اساس به ایران است که به دنبال سلاح اتمی بوده‌ایم . ما هیچگاه دنبال سلاح اتمی نبوده و نیستیم. امروز ما نگاهمان به آینده است و دوست داریم درباره آینده صحبت کنیم ولی می‌دانیم گذشته چراغ راه آینده است. ما به تعهداتمان در قبال برجام پایبند بوده و پیشرفت علمی کشور را متوقف کردیم. اما طرف مقابل به تعهداتش در قبال رفع تحریم‌های ظالمانه ملت ایران هیچ‌گاه عمل ننموده است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به استانداردهای دوگانه اروپا در قبال سلاح‌ اتمی گفت: اروپا در قبال سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی که امنیت منطقه را به خطر انداخته حساسیتی ندارد.

وی در پایان با اشاره به حضور مهاجران افغانستانی در ایران اظهارکرد: اروپا و آمریکا نمی توانند منکر نقش خود در وضع موجود و به قدرت رسیدن طالبان شوند. اکنون نیزبه جای شعار باید از تمام امکانات خود برای رسیدگی به مردم این کشور و پناهندگان افغانستانی در سایر کشورها اقدام نمایند.

هانس اودو موتسل سفیر دولت آلمان در تهران در این دیدار با اشاره به استقرار دولت جدید آلمان گفت: دولت آلمان به عنوان یک کشور غیر هسته‌ای سعی در تسهیل یک توافق همه جانبه و ثبات در روابط میان کشورها دارد.

وی با یادآوری حضور خود در جریان مذاکرات برجام گفت: اکنون مذاکره کنندگان پس از توافق بر روند ادامه مذاکرات به پایتخت های خود بازگشته‌اند.  امیدوارم دور هشتم مذاکرات پس از تعطیلات سال نو میلادی به نتایج مثبت منجر گردد.

در این دیدار معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پاسخ به درخواست‌های حقوقی سفیر آلمان قول مساعدت و پیگیری از طریق مراجع ذی‌ربط را داد./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: برجام معاون حقوقی رئیس جمهور معاون حقوقی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است

معاون امورمجلس رییس جمهور گفت: برخی به دنبال ایجاد دلهره در دل ایرانیان خارج از کشور هستند در حالی که هم اکنون بهترین فرصت برای برگشت ایرانیان و زندگی و سرمایه گذاری  آنان در ایران فراهم است.

 سیدمحمد حسینی روز دوشنبه پس از حضور در مراسم روز ملی خلیج فارس در پاسخ به پرسش ایرنا در این باره افزود: قوانین متفرقه و پراکنده ای برای ایرنیان خارج از کشور وجود دارد که دولت در حال متمرکز کردن این قوانین است.

وی تاکید کرد: شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور نیز فعال تر از گذشته در حال کار در این حوزه است و رییس جمهور در این زمینه اهتمام ویژه دارد.

حسینی توضیح داد: مسائل و ابهاماتی درباره این افراد وجود دارد که از جمله آنها می توان به تابعیت کودکان ایرانیانی که در خارج از کشور به دنیا می آیند اشاره کرد که این مباحث در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت مطرح شده است که به صحن دولت می آید و سپس به صورت لایحه تقدیم مجلس می شود.

وی یادآور شد: برای هنرمندان و فعالان فرهنگی خارج از کشور نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعال است و زمینه برای بازگشت و کار آنان وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران