Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، وجیه الله جعفری معاون صنایع معدنی وزارت صمت و رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در حاشیه بازدید از طرح‌ها و صنایع معدنی سیستان در جمع خبرنگاران گفت: در تلاشیم تا گام‌هایی برای تحقق و توسعه منطقه سیستان و بلوچستان توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و مجموعه سازمان‌های تابعه اش برداشته می‌شود هرچه سریعتر به نتیجه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در حوزه سیستان و بلوچستان طرح اکتشافی معادن را در حدود ۹۰ هزار کیلومتر مربع از اراضی منطقه سیستان و بلوچستان توسط ایمیدرو و شرکت‌های تابعه شروع کردیم که بخش عمده آن در سیستان است.

وی اضافه کرد: حدود ۵۴ محدوده معدنی که امکان ثبت به عنوان پروانه اکتشاف را دارند را شناسایی کردیم و عمدتا شامل مواد فلزی به مثل طلا، مس و منگنز و ... می‌شوند که تا پایان دی ماه گزارش‌های تعدادی از آن‌ها این پهنه‌ها برای صدور پروانه اکتشاف به استان داده خواهند شد و مابقی نیز درحال انچام‌است.

این مسئول تصریح کرد: امیدواریم در صورت ادامه کار اکتشافی در ۵۴ نقطه منطقه سیستان، به ذخایر خوبی دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به این مطلب که ایمیدرو ۲۵ درصد کل عملیاتی که باید در کشور انجام دهند را به سیستان و بلوچستان اختصاص داده، افزود: تلاش براین است تا پایان امسال سرمایه گذار از طریق مزایده مشخص و کار خود را در جانجا آغاز کند و این موضوع از برنامه‌های جدی ماست ما نیز کار‌هایی را باید انجام دهیم که کار‌های زیرساختی و آموزش نیرو در منطقه از جمله آنهاست و نکته دیگر آنکه پیگیر سهام دار شدن مردم منطقه در این پروژه هستیم تا بهره اصلی به آنان برسد.

وی با اشاره به آنکه عمده محدوده‌های منطقه طلا و مس است ابراز امیدواری کرد: تا چهار سال آینده با اجرای طرح‌های اکتشافی دو تا سه محدوده معدنی دیگر به عنوان محدوده‌های پر پتانسیل استان اضافه شوند.

وی خاطر نشان کرد: تا کنون ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه اکتشافی ایمیدرو در سیستان و بلوچستان شده و این روند همچنان ادامه دارد و محدودیتی در این خصوص قائل نشدیم چرا که معادن جدید توسعه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی ملی صنعت و معدن سیستان و بلوچستان صنایع معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: در سال گذشته، هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محور‌های حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی شش هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی گردیده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده، میزان ۳۱۲ کیلومتر به محور‌های شریانی،۲۴۱ کیلومتر محور‌های فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محور‌های روستایی استان اختصاص داشته است.
کرد یادآور شد: همچنین در سال گذشته با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محور‌های مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمنی راه‌ها در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش بسزایی دارد، تعداد هفت نقطه پرحادثه در محور‌های مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال به طور کامل رفع شده است.
وی افزود: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که بدلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه‌های مرزی روکش آسفالت محور‌ها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده‌ای ایفا کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه پرتصادف محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان