Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت: ۲۰۲۲ باید سال پایان دادن به همه‌گیری ویروس کرونا باشد.

خبرگزاری میزان – تدروس ادهانوم، رئیس سازمان بهداشت جهانی در گفت‌وگویی اظهار داشت: سال ۲۰۲۲ باید سالی باشد که ما به همه گیری ویروس کرونا در جهان پایان می‌دهیم. به منظور بازگشت به حالت عادی، ما باید فعلا از خودمان محافظت کنیم، زیرا موارد ناشی از شیوع سویه امیکرون افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بهداشت جهانی گفت: از زمان نخستین مورد گزارش امیکرون در آفریقای جنوبی، در ده‌ها کشور شناسایی شده که این مسئله امید‌ها را از بین می‌برد که بدترین دوران همه گیری کرونا پایان یافته است. اطلاعات اولیه نشان می‌دهد این سویه جدید قابلیت انتقال بیشتر و مقاومت نگران کننده‌ای در برابر واکسن‌ها دارد.

ادهانوم اضافه کرد: ما باید هم اکنون بر پایان دادن به این پاندمی متمرکز شویم. متوقف کردن این همه گیری جهانی امکان پذیر، ولی مستلزم استفاده از همه ابزار موجود از تزریق واکسن گرفته تا زدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

وی گفت: شاید مهم‌ترین مسئله این باشد که جهان باید به نابرابری در زمینه دسترسی به واکسن پایان دهد. اگر ما می‌خواهیم در سال آینده به این پاندمی پایان دهیم، باید به نابرابری پایان دهیم.

بیشتر بخوانید: هشدار‌ها درباره شیوع «اومیکرون» در چهارگوشه جهان

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا رئیس سازمان بهداشت جهانی همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۶۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت