Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، آژانس همکاری امنیت دفاعی آمریکا(DSCA) در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، وزارت امور خارجه این کشور مجوز اولیه فروش ۱۰۸ میلیون دلار موشک هلفایر را به دولت استرالیا داده است.

در همین ارتباط گفته شده که وزارت امور خارجه آمریکا تصمیم گرفته است که فروش موشک‌های هلفایر AGM-114R2 و تجهیزات مرتبط به آن به دولت استرالیا را به ارزش تخمینی ۱۰۸ میلیون دلار تأیید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آژانس همکاری امنیتی دفاعی امروز گواهینامه مورد نیاز را برای اطلاع کنگره از این فروش نظامی را ارائه کرد.

این آژانس گفت که دولت استرالیا درخواست کرده است تا ۸۰۰ موشک ضد زره هوا به سطح هلفایر بخرد که اغلب این موشک‌ها در حملات هواپیماهای بدون سرنشین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته آژانس مذکور، فروش این تسلیحات موشکی براساس سیاست خارجی و اهداف امنیت ملی ایالات متحده صورت گرفته و کمک به استرالیا در توسعه قابلیت دفاع موشکی قوی و آماده به عنوان یکی از مهم‌ترین متحدان واشنگتن در غرب اقیانوس آرام، برای منافع ملی ایالات متحده بسیار حیاتی است.

گفته شده پیمانکار اصلی این معامله موشکی شرکت تسلیحاتی «لاکهید مارتین» خواهد بود و این معامله هیچ تأثیر نامطلوبی بر آمادگی دفاعی آمریکا نخواهد داشت.

فروش این تسلیحات موشکی از سوی آمریکا به استرالیا پس از تنش در روابط آمریکا با فرانسه بخاطر لغو قرارداد تسلیحاتی استرالیا با پاریس صورت می‌گیرد. استرالیا در ۱۶ سپتامبر (۲۵ شهریور) قرارداد ساخت زیردریایی با فرانسه را لغو و در اقدامی در راستای سیاست‌های ایندوپاسیفیک و چین ستیزانه واشنگتن، با آمریکا و انگلیس وارد توافق تسلیحاتی جدیدی موسوم به «آکوس» (AUKUS) شد.

مطابق این معاهده تسلیحاتی، آمریکا و انگلیس متعهد شدند که تعداد هشت فروند زیردریایی اتمی برای استرالیا تولید کنند.

اقدام کانبرا دولت فرانسه را بسیار خشمگین کرد به طوری که پاریس از این حرکت به عنوان خنجر خوردن از پشت یاد کرد و در همین راستا سفرایش را از استرالیا و آمریکا فراخوانده بود.

کد خبر 5380532

منبع: مهر

کلیدواژه: واشنگتن فرانسه وزارت امور خارجه ایالات متحده امریکا لاکهید مارتین وزارت امورخارجه آمریکا ایالات متحده انگلیس استرالیا پاریس ایالات متحده امریکا عراق روسیه فلسطین رژیم صهیونیستی افغانستان ایران مذاکرات وین مسکو ناتو لبنان واشنگتن سوریه جنبش حماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۶۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • ۷۱۹ حمله موشکی و پهپادی حزب الله به فلسطین اشغالی طی یک ماه
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند/ گروسی به ایران می‌آید
  • اصابت موشک روسیه به قلعه هری پاتر + فیلم
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان