Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@00:14:03 GMT

از علایم سویه"امیکرون"چه می‌دانیم؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۷۱۱۳

کارشناسان معتقدند که تشخیص تفاوت بین کووید و سرماخوردگی بدون آزمایش بسیار سخت است. ناطقان: پیش از همه‌گیری کرونا، اگر تو دماغی صحبت می‌کردید و سردرد داشتید، ممکن بود آن را به عنوان یک سرماخوردگی معمولی در نظر بگیرید و به زندگی عادی خود ادامه دهید؛ اما در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، چگونه می‌توان مطمئن بود که سرماخوردگی است نه کرونا؟

احساس سرماخوردگی ناشی از سویه‌ای متفاوت از ویروس کووید-۱۹ است؛ اما با توجه به اینکه سویه «اومیکرون» به سرعت در حال گسترش است و اغلب باعث علائم خفیف مانند گرفتگی بینی، سر درد و گلو درد می‌شود، تشخیص تفاوت آن با سرماخوردگی بدون آزمایش بسیار دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«تیم اسپکتور»، کارشناس بهداشتی در انگلیس، می‌گوید که انجام آزمایش حتی بدون علائم مهمتر از همیشه است.

به گفته وی، داده‌های برنامه مطالعه ZOE نشان می‌دهند که حدود نیمی از موارد «دلتا» شناسایی نشده‌اند  چرا که با علائم کلاسیک کووید، یعنی تب، سرفه‌های مداوم و از دست دادن یا تغییر بویایی یا چشایی، ظاهر نمی‌شوند.

این کارشناس بهداشتی افزود «احتمالا اومیکرون بیشتر، بسیار بیشتر از هر چیز دیگری شبیه به انواع ملایمی است که در افرادی که واکسینه شده اند می‌بینیم؛ بنابراین (اومیکرون) علائمی شبیه سرماخوردگی ایجاد خواهد کرد که اگر مردم توصیه‌های رسمی را جدی بگیرند آن را به عنوان کووید تشخیص نخواهند داد.»

«کریستینا ماریوت»، مدیر اجرایی انجمن بهداشت عمومی انگلیس نیز می‌گوید «شواهد رو به رشد نشان می‌دهند که افرادی که ۲ دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، معمولاً با علائم با شدت کمتر مانند سردرد، آبریزش بینی، عطسه، گلو درد و از دست دادن بویایی روبرو می‌شوند.»

وی در ادامه گفت «برای افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند بسیار مهم است که مراقب علائم مشابه سرماخوردگی باشند و اگر در اطراف افرادی زندگی یا کار می‌کنند که در معرض خطر بیشتری از این بیماری هستند، آزمایش شوند.»

«ایرنه پترسن»، استاد اپیدمیولوژی در کالج لندن، نیز می‌گوید «آبریزش بینی و سردرد علائم بسیاری از عفونت‌ها هستند، اما ممکن است اولین علائم و تنها علائم کووید باشند؛ بنابراین، اگر این علائم را دارید، توصیه می‌کنم برای چند روز از آزمایش‌های جریان جانبی استفاده کنید. منبع: مشرق برچسب ها: علایم ، سویه امیکرون ، تفاوت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: علایم سویه امیکرون تفاوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم

در یک آزمایش دو گوشی گلکسی اس ۲۴ و آیفون ۱۵ پرومکس داخل ظرفی قرار داده شد تا درون فریزر قرار بگیرند. نتیجه این آزمایش را در ویدئوی زیر مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • از سامانه راکتی «رجوم» چه می‌دانیم؟ +عکس
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • نکونام: می دانیم کجای کار هستیم و چه می خواهیم
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم