Web Analytics Made Easy - Statcounter

سؤالی که در قبال بازخورد عملکردهای خوب مجلس و دولت به ذهن متبادر می‌شود اینست که چرا رجال اصلاح‌طلب از دستاوردهای دولت و مجلس حرفی نمی‌زنند؟!

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

از واکسن کرونا تا مصوبات جهادی

چرا اصلاح‌طلبان از دستاوردهای دولت و مجلس حرفی نمی‌زنند؟!

حسن رسولی، فعال چپ و عضو سابق شورای شهر تهران در بخشی از یک مصاحبه با سایت جماران گفته است:

"به نظرمن ما به عنوان شهروندان ایرانی باید منتظر باشیم تا ببینیم دستاوردهای این یکدستی حاکمیت در سطح کلان در مواجهه با چالش‌ها و ابرچالش‌های متراکم کشور چه نتیجه‌ای دارد. طبعا اگر نتیجه مثبتی را به دنبال داشته باشد باید از آنها حمایت کنیم و چنانچه در خلاف مسیر منافع ملی باشد طبعا به عنوان یک حق شهروندی باید آنها را مورد نقد و انتقاد قرار دهیم."[1]

*البته ادعای یکدستی حاکمیت یک حرف گزاف و غلط است زیرا یکدستی اولا در ایران اسلامی ممکن نیست و ثانیا مقامات کشور سلایق مختلف و بعضا متضادی در کیفیت اجرای امور دارند که آنها را از حیث یکدستی خارج می‌کند.

جدای از این ادعا، آقای رسولی در مظان یک آزمون مهم قرار دارد و آن اینکه اگر حرف‌های او مبنی بر "حمایت از نتایج مثبت" صحت دارد و چپ‌های ستادی دچار این تغییر ژنتیکی شده‌اند که می‌توانند از مثبتات نظام دفاع کنند؛ پس آقایان همین الان بفرمایند از دستاورد واکسنی دولت رئیسی دفاع کنند. همچنین است که می‌توانند از مصوبات جهادی مجلس مثل اخذ مالیات از خانه‌های خالی، طرح رتبه‌بندی معلمان و... که سال‌ها بر زمین مانده بود و کسی زیر بار تصویب آنها نمی‌رفت نیز تمجید کنند.

همین مثبتات آشکار و همین آزمون ساده به روشنی اثبات می‌کند که حسن رسولی در ادعای خود صادق است یا اینکه آقایان همچنان بر مسیر سیاه‌نمایی از اوضاع کشور گام برخواهند داشت؟!

دقت شود که ابتنای آزمون یاد شده به ادعای بی‌نقصی دولت و مجلس نیست بلکه مسئله بر سر ژنتیکی است که به نظر می‌رسد قصد ندارد دست از سیاه‌نمایی از اوضاع کشور بردارد.

***

"سازمان تعزیرات نمی‌تواند در مبارزه با گرانی شق‌القمر کند"

مبارزه با گرانی در کل کشور فقط با 80 خودرو

سیدکاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به وضعیت قیمت ها در آستانه شب یلدا گفت: سازمان تعزیرات با این شرایط قیمت ها نمی تواند شق القمر کند.

او در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت قیمت اقلام مورد نیاز خانوارها برای برگزاری مراسم شب یلدا و وظیفه نظارتی دستگاه هایی همچون سازمان تعزیرات حکومتی در این حوزه عنوان کرد: دستگاه های نظارتی ما در این حوزه متفاوت هستند و وضعیت شفافی در این حوزه وجود ندارد، از سوی دیگر امکانات را هم باید مورد توجه قرار دهیم، برای مثال امکانات سازمان تعزیرات حکومتی در سطح کشور، امکاناتی نیست که بتواند کفاف نظارت گسترده را بدهد، سازمان تعزیرات حکومتی در  کل کشور ۷۰ و یا ۸۰ خودرو و نیروهای محدودی دارد.[2]

*ما قضاوت درباره گفته‌های آقای دلخوش را بر عهده مخاطبان محترم می‌گذاریم.

امر واضح آنست که اگر عزمی برای نظارت جدی بر بازار و قیمت‌ها وجود داشته باشد؛ امکان‌رسانی به سازمان تعزیرات کار سختی نیست.

کما اینکه در همین مدت نیز سازوکارهای عریض و طویلی برای رساندن کالا به دست به مردم ایجاد شد که می‌شد همین سازوکارها و امکانات را به سازمان تعزیرات هم داد.

مسئله دیگر اما آنست که دست سازمان تعزیرات اگرچه در امکانات بسته است اما در جریمه و تأدیب گرانفروشان بسته نیست و باید مشخص شود که چرا در پرونده‌های مکشوفه از گرانفروشی، شاهد هیچ مجازات بازدارنده‌ای از سوی سازمان تعزیرات نیستیم!

شاهد مثال آنکه پیش از این خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه سازمان رقابت کشور هلند شرکت سامسونگ را به دلیل قیمت‌گذاری دلخواه و البته گرانفروشی به میزان 40 میلیون یورو جریمه کرده است.

***

 

معاون حزب اتحاد: ایراد جدی به انقلاب 57 وارد است!

حسین نورانی‌نژاد، فعال چپ و معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت (حزبی که صراحتا دست به تحریم انتخابات 1400 زد) طی یادداشتی که کانال تلگرامی امتداد آنرا منتشر کرد با انتقاد از شورای نگهبان در قضیه نامه‌نگاری بین این نهاد و علی لاریجانی نوشته است: از همین جاهاست که معلوم می‌شود داوری چنین نهادی در اختلافاتی چون سال هشتاد و هشت نشدنی بود. مگر چنین نگاهی می‌تواند نگهبان حق و رای مردم باشد؟

او می‌افزاید: جبهه نیروهای انقلاب که مدافع این عملکردند، باید منظورشان انقلابی تدریجی علیه انقلاب ۵۷ و قانون اساسی باشد که همان هم کم ایراد به ضرر حقوق ملت نیست، ولی همان اندازه که آمده را نیز زیر پا گذاشته‌اند.

در بخش پایانی یادداشت این فرد نیز می‌خوانیم:

"البته حتما به آن انقلاب و انقلابیون سال ۵۷ ایرادات جدی وارد بوده که نتیجه‌اش این شده که نه رای مردم حاکم است و نه آب و نان و شغل مردم پیداست و نه در این همه سختی می‌توان همان گونه زیست که مردم دلشان می‌خواهد. نقد به آن انقلاب و رهبرانش کم نیست ولی همان اندازه که وعده داده شده بود با این چیزی که می‌بینیم فاصله‌ای به اندازه‌ی انقلابی دیگر دارد. انقلابی علیه جمهوریت."

*این از مهجوریت عقلانیت و مطالعه در اردوگاه اصلاحات است که به محض وقوع یک تخاطب درون ساختاری در نظام اسلامی؛ بعض از رجال این جریان به میان می‌آیند و در تصور اینکه "وقت فرو ریختن است" تندترین حرف‌ها و ظلم‌ها را علیه نظام اسلامی و انقلاب 57 روا می‌دارند.

این در حالی است که دکتر لاریجانی حتی در نامه خود به شورای نگهبان نیز چندین مرتبه بر مرزبندی با جریانات فتنه‌گر و دشمنان نظام تأکید کرده است.

آقای نورانی‌نژاد باید بداند که اگر رأی مردم حاکم نبود پس قاعدتا نباید دوستان ایشان در دفاع از روحانی حتی فتوای پوپولیست شدن می‌دادند و یا در شب انتخابات 88 تا مرز اعدام هم پیش نمی‌رفتند که رأی مردم را به زور از آنِ خود کنند.

پس رأی مردم حاکم است...

نان و شغل هم به گواه آمارهای اقتصادی مبنی بر قرار داشتن ایران در جایگاه سیرترین کشورهای جهان و تک‌رقمی شدن نرخ بیکاری، بیش از پیش فراهم است و معضلی که هست گرانی گوشت و آجیل و افزایش هزینه سفر و "بیکاری شیک" است.

یعنی مشکلاتی داریم همانطور که مثبتاتی نیز داریم. مقولاتی که امثال حزب اتحاد وظیفه دارند به آنها بپردازند اما اشتغال طعنه‌زدن به انقلاب اسلامی و دمیدن بر آتش فتنه اقتصادی وقتی برای آقایان و خانم‌ها باقی نمی‌گذارد تا از راهکارهای معقول مشکلات بگویند و به مثبتات کشور اشاره کنند.

***

1_ https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1535202

2_ https://www.isna.ir/news/1400092922432/

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت انقلاب اسلامی اصلاح طلبان براندازی وبلاگ مشرق علی لاریجانی شورای نگهبان سازمان تعزیرات نظارت برقیمت ها نظارت بر بازار مشرق نیوز حزب اتحادملت تحریم انتخابات حسین نورانی نژاد دولت مجلس شورای اسلامی واکسن کرونا مالیات بر خانه های خالی رتبه بندی معلمان خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سازمان تعزیرات حزب اتحاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند

ایسنا/کردستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: مشارکت مردم در همه زمینه‌ها به موفقیت منجر خواهد شد، لذا از ظرفیت مردم باید در بحث مبارزه با مواد مخدر استفاده شود.

 مهدی رمضانی، امروز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه تمام دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش آفرینی و سهم خودشان را در این حوزه ایفا کنند، اظهار کرد: فعالیت سازمان های مردم نهاد قابل احترام است، اما این نهادها کارکرد صحیح خودشان را در اغلب موارد به ویژه در بحث مبارزه با مواد مخدر انجام نداده اند.

وی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در تحقق شعار سال تأکید کرد: تجربه ثابت کرده است که در حوزه‌هایی که مردم مشارکت مردم داشته‌اند،  موفق بوده‌ایم و اکنون نیز یکی از حوزه‌های جدی که باید از ظرفیت بی بدیل مردم استفاده شود، مبارزه با مواد مخدر است.

رمضانی با تأکید بر نقش آموزش در آگاه سازی جامعه ادامه داد: آموزش و پرورش با دعوت از اصحاب فکر و نظر سعی کند جامعه هدف خود را در زمینه آسیبهای مواد مخدر آگاه کنند.

وی با تاکید بر غربالگری درست و هدفمند در کمپ های ترک اعتیاد، اظهار کرد: در حوزه ترک اعتیاد یک چرخه مالی معیوب وجود دارد و این باید اصلاح شود، ضمن اینکه مکانی جدا برای معتادان با بیماری خاص ایجاد شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می‌خواهند خودروی برقی وارد کنند؟
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته