Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از تجاری سازی ۶۰۰ محصول شرکت‌های پارک علم و فناوری این سازمان خبر داد.

به گزارش ایسنا دکتر عشوری امروز در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری که در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با اشاره به جذب ۴۰ شرکت فناور در پارک سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران افزود: ۶۵ درصد از شرکت‌های جذب شده دانش بنیان هستند، در حالی که این میزان در پارک‌ها ۲۵ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سوی این شرکت‌ها ۶۰۰ محصول دانش بنیان تجاری سازی شده، ضمن آنکه برخی از آنها صادر نیز شده است.

عشوری گردش مالی این شرکت‌ها در سال گذشته را بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود این میزان در سال جاری به ۲ هزار میلیارد تومان بالغ شود.

رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با اشاره به جذب ۲۰۰ فارغ التحصیل دکتری در شرکت‌های مستقر در این پارک یادآور شد: فعالیت این شرکت‌ها در حوزه‌هایی چون هوا فضا، نانو، زیستی و سلامت، انرژی، مکاترونیک و مهندسی پزشکی است.

وی با بیان اینکه امروز پارک سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به عنوان فرزند این سازمان نسبت به سازمان بالنده‌تر شده است، اظهار کرد: به منظور توسعه فعالیت‌های این شرکت‌ها تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم که در راستای توسعه کارآفرینی، نوآوری و فناوری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران تجاري سازي سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران سازمان پژوهش ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی در همین راستا افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • دستگیری سارقان ۳۰۰ میلیاردی در اشتهارد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد