Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی گفت: ١٢ هزار و ٨٠٠ هزار نفر در سن ازدواج در کشور داریم و رتبه بندی مراکز مشاوره را در دستور کار دادیم و کمیته ای را برای ارزیابی تشکیل دادیم واین کار در حال حاضر در تهران در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار برنا؛ مهدی متقی فر مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان  اظهار کرد: ما در همه بخش های اجرایی معضل را داریم که از کارهایشان اثرسنجی نمی کنیم و نقاط قوت دیده نمی شود و نقاط ضعف اصلاح نمی شود و مغفول می مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دنبال این هستیم که چشم اندازی را برای فعالیت مراکز مشاوره و توسعه مراکز داشته باشیم، افزود: اعتقاد دارم که فراتر از منابع مالی ارایه خدمات معنوی مانند اثرات مراکز مشاوره و شناسایی آن ها باعث می شود مراکز به رشد و ارتقا برسد.

متقی فر ادامه داد: رتبه بندی مراکز مشاوره را در دستور کار قرار دادیم و کمیته ای را برای ارزیابی تشکیل دادیم و این کار در حال حاضر در تهران در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه ١٢ میلیون و ٨٠٠ هزار نفر در سن ازدواج داریم و مراکز مشاوره در ترویج فرهنگ ازدواج چه نقشی دارند؟ گفت: وقتی به جوان القا کنیم که به سمت ازدواج حرکت کند طرحی را برای اجباری کردن مشاوره پیش از ازدواج داشتیم که جلوی آن را گرفتیم چرا که باید مراکز مشاوره ای مطمئن باشند که ۶٠٠ هزار ازدواج سالانه را به آن ارائه کنیم.

متقی فر تصریح کرد: همه دغدغه این کشور و نظام را داریم و زمانی که می‌شنویم آمار طلاق در کشور بالاست همه ناراحت می شوند و ما باید به دنبال مراکز مشاوره مطمئن باشیم.

مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان ادامه داد: زوجینی را داشتیم که برای طلاق به مراکز مشاوره مراجع کردند اما بعد از مراکز مشاوره تصمیم گرفتند که باهم زندگی کنند اما در مقابل برعکس آن هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه اگر می خواهیم برند شویم باید وزارت ورزش با مراکز مشاوره متخصص به جامعه خدمت  کند ، ادامه داد: اینکه تخلف نداریم خیلی  خوب است و اگر هم تخلفی وجود دارد بسیار کم است.

متقی فر گفت: برنامه بازدید از مراکز مشاوره در برنامه های من وجود دارد چرا که دیدن به ما کمک می کند دید درستی از صحنه واقیعت داشته باشیم.

مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان گفت: با مطالعه پیش رفتن نکته یدرستی است چرا که برای تصمیم گیری ها لازم است مطالعه و پژوهش وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه نسبت به جمعیت در هر شهرستان و استان چقدر نیاز به مراکز مشاوره داریم در حال بررسی است، تصریح کرد: سامانه ای جامع در حال طراحی است و مراجعین می توانند نزدیک ترین مرکز مشاوره را براساس رتبه بندی انتخاب کنند و این امر مراجعات را ساماندهی می کند و امتیاز مخاطبان در این سامانه مشخص است.

متقی فر گفت: این اطلس در برندسازی و مراجع یابی بسیار کمک کننده است و امیدواریم این کار به زودی محقق شود تا کارهایی که روی زمین مانده است محقق شود.

متقی فر گفت: پایین آوردن میزان طلاق دغدغه کشور است و ما باید کمک کننده در این امر باشیم.

وی درباره صدور مجوز رسمی مراکز مشاوره گفت: رابطه ما باید با بهزیستی و قوه قضاییه خوب شود و باید در صدور مجوز مراکز مشاوره با این دستگاه ها هم افزایی داشته باشیم و با این دو نهاد دست در دست هم موضوع خانواده را پیش ببریم.

متقی فر گفت: هیئت اندیشه ورزی در حال طراحی است و با همکاری افرادی که می توانند کمک کننده باشند   بتوانیم با مدیران مراکز مشاوره هم افزایی داشته باشم.

 

در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش منابع مالی مراکز مشاوره رشد سن ازدواج ترویج فرهنگ ازدواج طلاق جامعه زمین بهزیستی قوه قضاییه خانواده ازدواج سن ازدواج مراکز مشاوره وزارت ورزش و جوانان مدیر کل دفتر برنامه توسعه اجتماعی مراکز مشاوره متقی فر گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • واکنش وزارت ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه استقلال
  • واکنش وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان