Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از تجاری سازی ۶۰۰ محصول شرکت‌های پارک علم و فناوری این سازمان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ عشوری رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صبح امروز در نشست روسای پارک‌های علم و فناوری که در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با اشاره به جذب ۴۰ شرکت فناور در پارک این سازمان گفت: ۶۵ درصد از شرکت‌های جذب شده دانش بنیان هستند، در حالی که این میزان در پارک‌ها ۲۵ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از سوی این شرکت‌ها ۶۰۰ محصول دانش بنیان تجاری سازی شده، ضمن آنکه برخی از آن‌ها صادر نیز شده است.

عشوری گردش مالی این شرکت‌ها در سال گذشته را بالغ بر ۱۶۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و ادامه داد: پیش بینی می‌شود این میزان در سال جاری به ۲ هزار میلیارد تومان بالغ شود.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با اشاره به جذب ۲۰۰ فارغ التحصیل دکتری در شرکت‌های مستقر در این پارک یادآور شد: فعالیت این شرکت‌ها در حوزه‌هایی، چون هوا فضا، نانو، زیستی و سلامت، انرژی، مکاترونیک و مهندسی پزشکی است.

وی با بیان اینکه امروز پارک سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به عنوان فرزند این سازمان نسبت به سازمان بالنده‌تر شده است، اظهار کرد: به منظور توسعه فعالیت‌های این شرکت‌ها تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم که در راستای توسعه کارآفرینی، نوآوری و فناوری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان پژوهش های علمی و صنعتی تجاری سازی محصولات دانش بنیان سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران سازمان پژوهش ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • فرصت‌های نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم