Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی از خودکفایی در تولید واگن‌های باری و مسافری و ممنوعیت واردات آن‌ها خبر داد و گفت:، اما در تولید لوکوموتیو در داخل کشور محدودیت داریم.

به گزارش بازارنیوز، رستم قاسمی در حاشیه مراسم «بهره‌برداری از ۵۲۶ دستگاه انواع ناوگان ریلی به ارزش ۷۹۴ میلیارد تومان» که صبح امروز (سه‌شنبه ۳۰ آذرماه) در ایستگاه راه‌آهن تهران برگزار شد، با بیان اینکه امروز برای ساخت واگن در بخش‌های باری و مسافری خودکفا شده‌ایم، گفت: بنابراین نیاز به واردات واگن باری و مسافری نیست و ما هم اجازه واردات نمی‌دهیم و می‌توانیم سازندگان داخلی واگن را حمایت کنیم، اما آنچه لازم است، لوکوموتیو است که در داخل برای تولید آن محدودیت داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند تعدادی شرکت اعلام آمادگی کرده‌اند، ولی نمی‌توانیم فعلاً صبر کنیم بلکه باید به سرعت مشکل را حل کنیم. امیدواریم در چند ماه آینده جهشی در تعداد لوکوموتیو‌ها ایجاد شود تا از قانون برنامه ششم عقب نمانیم.

وی با بیان اینکه حمل و نقل ریلی در کشور ما مظلوم واقع شده است، افزود: ۱۵ هزار کیلومتر ریل داریم بنابراین نیازمند جدی لوکوموتیو و واگن هستیم البته ظرفیت صادرات واگن را هم داریم، اما باید نیاز داخل در اولویت قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی درباره توافق با هندی‌ها گفت: با هندی‌ها در گذشته برای توسعه بندر چابهار توافق کردیم، اما این توافق ناقص است که باید تکمیل شود. بندر چابهار در حال حاضر ۱۳ تا ۱۵ میلیون تن ظرفیت دارد، اما مهمتر از آن، تکمیل پس‌کرانه و شبکه ریلی است؛ وگرنه بار با کامیون حمل می‌شود که اقتصادی نیست.

قاسمی به کمک اخیر اعتباری دولت برای تکمیل راه‌آهن چابهار زاهدان اشاره و اظهار کرد: اتصال راه‌آهن چابهار به زاهدان کافی نیست و باید ۱۲۰ کیلومتر دیگر احداث و به مرز میلک و پس از آن به منطقه یونسی متصل شود تا به شمال شرق کشور برسیم.

وی گفت: هندی‌ها می‌توانند علاوه بر کمک در تکمیل این شبکه، در تأمین بار نیز به دلیل داشتن صادرات و واردات زیاد مشارکت داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی در پایان درباره نامه اخیر وزیر اقتصاد به رئیس‌جمهور مبنی بر تورم‌زا بودن طرح نهضت ملی مسکن گفت: طرح نهضت ملی مسکن برخلاف مسکن مهر که خط اعتباری بانک مرکزی داشت، اساساً از منابع دولت استفاده نمی‌کند بلکه تسهیلات بانک‌ها است که در گذشته به جا‌های دیگر داده می‌شد، ولی بر اساس قانون جهش تولید مسکن ۲۰ درصد آن باید به مسکن داده شود.




/مهر

برچسب ها: وزارت راه و شهرسازی ، مسکن ، نهضت ملی مسکن ، مسکن ملی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Q5D

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی مسکن نهضت ملی مسکن مسکن ملی راه و شهرسازی نهضت ملی مسکن وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قرارداد‌های تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت‌ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب‌های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • کابوس تورم در تعقیب متقاضیان طرح نهضت ملی
  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟