Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر روز سه‌شنبه در نشست خبری که با حضور تعدادی از مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان در محل این وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، افزود: ظرفیت مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده از مهم‌ترین ظرفیت‌های جامعه به‌شمار می‌رود. براساس آمار رسمی، مراکز مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان، بهزیستی و قوه قضائیه نزدیک به ۴ هزار و ۵۰۰ مرکز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به ۶٠٠ هزار ازدواج در مقابل ١۶٠ هزار طلاق تصریح کرد: این مراکز مشاوره ازدواج و خانواده در سطح کمی و کیفی باید توسعه یافته و اثرسنجی شود. 

متقی‌فر ادامه داد: امروز مشاوره پیش از ازدواج و استفاده از مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در کشور نهادینه نشده است. این مراکز باید به مردم معرفی و بهره‌گیری از آن نهادینه شود. 

وی همچنین با تاکید اثرسنجی این مراکز افزود: نقاط ضعف و قوت این مراکز نیز باید شناسایی و نقاط قوت تقویت و نقاط ضعف رفع شود و از این طریق مراکز ارتقاء یابند.

ادامه دارد ...

برچسب‌ها وزارت ورزش و جوانان قوه قضاییه سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان قوه قضاییه سازمان بهزیستی کشور وزارت ورزش و جوانان قوه قضاییه سازمان بهزیستی کشور مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان مراکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، آیت الله محمدرضا ناصری در این دیدار با تبریک هفته ترویج فرهنگ پهلوانی و ورزش زوخانه‌ای به توسعه هرچه بیشتر این ورزش تاکید کرد و گفت: ورزش زوخانه‌ای در کنار پرورش جسمانی، ورزشی برای پرورش روح و بالا رفتن روحیه پهلوانی و جوانمردی است.

وی افزود: باید منش پهلوانی و جوانمردی در دیگر رشته‌ها نیز تقویت شود و ورزشکاران و جوانان دارای روحیه پهلوانی باشند.

امام جمعه یزد بیان داشت: مایه مباهات است که ورزش زورخانه‌ای سرشار از ارزش‌های دینی و فرهنگ غنی و آمیخته به عشق اهل بیت (ع) است، چیزی که در ورزش‌های وارداتی وجود ندارد.

ناصری ادامه داد: دشمنان امروزه در جنگ نرم روح و افکار جوانان ما را نشانه رفته اند و به دنبال دور کردن جوانان از ارزش‌ها هستند که تقویت این رشته و توسعه آن در جامعه آشنایی جوانان با ارزش‌ها و تقویت روحیه ایثار و جوانمردی در آنها می‌شود. 

در این نشست شال کسوت و مروج فرهنگ پهلوانی و ورزش زوخانه‌ای به آیت الله ناصری اعطا شد و از کهن کسوتان، پیشکسوتان، مرشدان پیشکسوت و خیرین ورزش زورخانه‌ای استان تجلیل بعمل آمد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور