Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان از اجرای طرح مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی در یک هزار و ۳۵۱ مدرسه در استان خوزستان خبر داد.

مسعود اکبری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طرح نماد یا نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی، یک طرح ملی و متشکل از ۹ دستگاه است که از سال تحصیلی ۹۵-۹۴ آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح برگرفته از رهنمودهای رهبری بوده و در راستای تلاش علمی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است. طراحی و توسعه مداخلات حمایتی، استقرار نظام مراقب اجتماعی برای دانش‌آموزان، ارجاع مناسب و ارائه خدمات حمایتی و گسترش آموزش‌ها در زمینه پیشگیری از رفتارهای پرخطر و بزهکاری از اهداف این طرح است.

سرپرست معاونت پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: این طرح در استان خوزستان به صورت پایلوت در سه شهر بندر امام، آبادان و ناحیه ۳ اهواز در ۱۳۰ مدرسه اجرا می‌شود. در بندر امام همه مدارس دوره اول متوسطه و در آبادان و اهواز تعدادی از مدارس در این طرح پوشش داده می‌شوند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی میان دانش‌آموزان بیان کرد: این طرح می‌تواند از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند و در این خصوص، یکی از کارهایی که امسال انجام دادیم، راه‌اندازی خط ۱۵۱۷ بوده است که روزانه از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب برای تماس دانش‌آموزان و والدین برقرار و پاسخگوی سوالات درباره مشکلات تحصیلی، رفتاری و عاطفی آن‌ها است.  

اکبری گفت: در قالب این طرح، موارد اورژانسی که نیاز به مداخله روانشناختی دارند در یک هزار و ۳۵۱ مدرسه در استان خوزستان پوشش داده می‌شوند. در سایر مدارس استان خوزستان نیز غربالگری انجام می‌شود.  

وی افزود: در سال‌های اخیر بنا بود سالانه ۱۰ درصد به تعداد مدارس تحت پوشش این طرح افزوده شود که متاسفانه با توجه به مشکلات اقتصادی و وضعیت اعتبارات، امکان‌پذیر نبود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان آموزش و پرورش طرح نماد آسیب های اجتماعی استان خوزستان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، الهام یاوری؛ رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد 16 تا 17 اردیبهشت برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه میزبان دانش‌آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کردند، هستیم.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیازها را دارند.

وی افزود: در این نمایشگاه، شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد شکل می‌گیرد و می‌توانند آثار پژوهشی یکدیگر را مشاهده و نقد کنند. از تمام دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی یاد بگیرند.

هنوز پول تحصیل 4 دهک اول کشور در مدارس سمپاد اختصاص نیافته است

یاوری درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان 4 دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه گفت: تحصیل رایگان 4 دهک اول در مدارس سمپاد مصوبه دولت است اما هنوز سازوکار پرداخت پول تحصیل 4 دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است و ما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از 4 دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت پول تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعدادهای درخشان تسهیل شود.

وی در ادامه درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی مدارس سمپاد بیان کرد: 118 طرح در گروه دختران و 119 طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی و... ارائه شده است، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کردند و اکنون دستاوردهایشان را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

55 درصد دانش‌آموزان مدارس سمپاد از دهک 9 و 10

وی مطرح کرد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند و در سال تحصیلی گذشته، 45 درصد تعداد دهک‌های یک تا 4 در مدارس سمپاد رشد داشت و برای دوره اول متوسطه 71 درصد دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد افزایش یافته است، در سال گدشته در میان 40 نفر برتر کنکور 16 نفر از مناطق دو و سه آموزشی بودند که 15 نفر از مدارس سمپاد بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند