Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «فرشاد مهدی پور» روز سه‌شنبه در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان همدان، اظهار داشت: باید به سرعت به سمت تربیت نخبه و افراد برتر در رسانه‌ها برویم تا مراجع فکری تولید پیام برای اقشار مختلف جامعه باشند. 

وی وجود نخبه های رسانه ای را برای سپهر اطلاع رسانی کشور ضروری دانست و افزود: در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قدم‌هایی برای تحقق این مهم برداشته شده که امیدواریم به نتیجه دلخواه برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهدی پور با تاکید بر ضروت کسب علم و دانش برای فعالان حوزه رسانه و اطلاع رسانی کشور، تصریح کرد: باید با افقی بلندتر برای توسعه کیفی و عمق بخشی به رسانه ها بیندیشیم و در این زمینه داشتن برنامه هدفمند، کارشناسی و مدون ضروری است. 

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت شناخت زیست بوم رسانه ای، افزود: فعالان عرصه اطلاع رسانی و رسانه های کشور باید این زیست بوم را به خوبی بشناسند و برنامه مناسبی برای آن داشته باشند. 

مهدی پور تاکید کرد: بهره مندی از سواد و دانش تخصصی و حرفه ای برای فعالان رسانه ای کشور بسیار مهم و ضروری است که دراین زمینه کرسی های آموزشی متنوعی در کشور برای این منظور داریم که باید هوشمندانه از آنها استفاده شود. 

به گفته او، نیروی انسانی دارای مهارت و دانش کافی از ملزومات فضای رسانه ای کشور است که این مهم باید به صورت دقیق و هدفمند مورد توجه قرار گیرد.

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت موضوع تقویت مسئولیت رسانه ای، اظهار داشت: رسانه ها باید مرجعیت کافی را داشته باشند و برای حفظ، تقویت و ارتقای آن نیز تلاش و کوشش کنند. 

مهدی پور در ادامه از نابرابری بودجه اختصاصی به رسانه ها نیز گلایه کرد و گفت: میزان بودجه رسانه ها با سطح توقعات ما از آنها متناسب نیست و این موضوع نیازمند اصلاح است.  

معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر اقدامات و پروژه های بزرگی در بخش‌های مختلف کشور درحال اجراست که با هم افزایی رسانه ای می توان محتواهای ارزشمندی برای اطلاع رسانی از این اقدامات و آگاه بخشی به مردم تولید و منتشر کرد. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این آیین گفت: حدود یک‌ هزار اثر ارزشمند در موضوعات مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده که بیانگر توانمندی رسانه‌های استان است. 

«احمدرضا احسانی» خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه استان همدان با وجود کاستی ها، کمبود امکانات و مشکلات همواره پای کار بودند و وظیفه خود را در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی به نحو مطلوب انجام داده‌اند.

وی خدمت به مردم و حفظ انقلاب اسلامی را هدف مشترک مدیران و رسانه ها دانست و ابراز  امیدواری کرد این جشنواره محلی برای تبادل آرا و اجرای اهداف نظام اسلامی و حل مشکلات استان و مسیری برای رشد و توسعه همه جانبه باشد.

به گزارش ایرنا، هفتمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر در مرحله استانی با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد، ۹۷۰ اثر برای شرکت در این جشنواره ارسال شد که برترین های این آثار امروز با برگزاری آیین اختتامیه در مرحله استانی معرفی شدند. 

آیین اختتامیه جشنواره رسانه ای ابوذر استان همدان با حضور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، فرمانده سپاه استان و جمعی از فعالان رسانه ای و اهالی مطبوعات در مجتمع فرهنگی ابن سینا همدان برگزار شد.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرشاد مهدی پور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات و خبرگزاری های داخلی رسانه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرشاد مهدی پور اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاون مطبوعاتی اطلاع رسانی اطلاع رسانی استان همدان مهدی پور رسانه ای رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: در برش استانی نقشه مهندسی کشور اولین مسئله‌ای که مدنظر قرار گرفته سبک زندگی اسلامی و ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله لطف الله دژکام ظهر امروز_ جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های نماز جمعه شیراز به دو موضوع جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی اشاره و اظهار کرد: در عرصه نبرد جنگ اقتصادی ۸ کار به‌عنوان الزامات اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد و ایشان فرمودند که این اقدامات در کشور اجرا شود.

وی در تشریح این ۸ الزام اقتصاد مقاومتی، افزود: حمایت مسئولان از تولید ملی به عنوان اولین اقدام است و هر مدیری در کشور ما اگر جنسی می‌خواهد مصرف کند باید خود جنس ایرانی را مصرف کند و جنس خارجی نخرد.؛ اقدام دوم افزایش بهره‌وری است و ما در رابطه با بهره‌برداری مناسب از سرمایه‌های خود چه انسانی و چه مادی و مالی ضعف داریم و در جنگی که قرار داریم باید جلوی اسراف گرفته شود و سومین اقدام اگر کسی پول دارد به جای اینکه بخواهد به دلالی بپردازد به سرمایه‌گذاری تولیدی بپردازد و مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند و دلالی را تعطیل کند و این نکته‌ای است که باید بانک‌ها و همه مدیران توجه داشته باشند تا یک سرمایه‌گذاری تولیدی شود بعد سود بیاید.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز ادامه داد: چهارمین اقدام، خرید اجناس داخلی است و مردم باید جنس داخلی بخرند؛ این در حالی است که این اقدام هم راستا با شعار سال جاری یعنی سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بر همین اساس مردم با خرید جنس ایرانی باید به تولید کننده ایرانی کمک کنند.

آیت‌الله دژکام در ادامه این اقدامات از اصلاح الگوی مصرف به‌عنوان پنجمین توصیه رهبر انقلاب نام برد و تصریح کرد: ترویج فرهنگ کار ششمین اقدام است و سند فرهنگ کار را باید به میدان آورده شود و با توجه به اینکه فارس در زمینه فرهنگی یک سند دارد اما در باب فرهنگ کار هنوز سند مصوب شده نداریم.

وی خاطر نشان کرد: ایجاد اشتغال هفتمین اقدام است و در حوزه ایجاد اشتغال وضع ما بد نیست اما می‌خواهیم به یک افق بالاتر برسیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز اظهار کرد: مبارزه با فساد اقتصادی گام هشتم اقدام اقتصاد مقاومتی است و در این خصوص مبارزه با فساد اقتصادی جدای از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب یک فرمان هشت ماده‌ای داده‌اند.

آیت‌الله دژکام در خطبه دوم نماز جمعه شیراز ضمن گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، اظهار کرد: شهر شیراز در این زمینه حرف بسیاری برای گفتن دارد.

وی با اشاره به پیش رو بودن روز معلم و روز شهادت استاد شهید مطهری افزود: همه ما بدهکار معلمان عزیز هستیم و منزلت معلم بر کسی پوشیده نیست.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز خاطر نشان کرد: مسلماً اهمیت جایگاه معلم به جهت نقش وی در تعلیم و تربیت است و اگر آن‌ها تربیت نکنند جامعه انسانی تبدیل به جامعه حیوانی می‌شود و فرق انسان و حیوان در همین تربیت و تعلیم است که خودش را نشان می‌دهد. از این جهت بایستی به مسئله تعلیم و تربیت و وظیفه دستگاه آموزش و پرورش بار دیگری توجه ویژه کنیم.

آیت‌الله دژکام اضافه کرد: در برش استانی نقشه مهندسی کشور اولین مسئله‌ای که مدنظر قرار گرفته است سبک زندگی اسلامی و ایرانی است؛ اگر بچه‌های ما بزرگ شوند و تفاوت بین مرز ایران همیشه پایبند به فرهنگ و ارزش‌ها و آن طرف که از قدیم مخالف ارزش‌های اصیل انسانی بوده‌اند را نفهمند و در رفتار خود نشان ندهند ضرر بزرگی کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: این شاخصه ایرانی بودن و اسلامی بودن است و اگر بخواهیم آن را تغییر دهیم یعنی تسلیم آن‌هایی شده‌ایم که به ارزش‌های انسانی پای بند نبوده‌اند و نیستند؛ همان‌هایی که موشک می‌دهند و اسرائیلی که موشک می‌زند سفارت شما را خراب می‌کند. لذا بچه‌ها را مطابق فرهنگ آن‌ها نباید بزرگ کرد بلکه مطابق فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی خود باید بار بیاوریم و این کار معلمان است و جا دارد که بر دست هر معلمی که تلاش می‌کند بوسه بزنیم که این کار خیلی بزرگی است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز ابراز امیدواری کرد: با همت عالی مدیران آموزش و پرورش شاهد اجرایی شدن سند تعلیم و تربیت و سند نقشه مهندسی استان فارس باشیم و سال ۱۴۰۳ به این مسئله تاکید بیشتری شود.

کد خبر 748110

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • سبک زندگی اسلامی-ایرانی اولین مسئله‌ در برش استانی نقشه مهندسی کشور است
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد