Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه تولید کنندگان داخلی واکسن، قهرمان ملی پدافند زیستی کشور هستند که باید مورد تقدیر ملی قرار گیرند، گفت: ما برای تداوم مبارزه با کرونا و تهدیداتی شبیه به آن نیازمند بازسازی چرخه و زیرساخت‌های پدافند زیستی کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در حاشیه بازدید از فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای ایرانی فخرا با بیان اینکه مجموعه واکسن فخرا، حاصل زحمات و تلاش‌های همکاران و هم رزمان شهید فخری زاده در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که از روزهای ابتدایی شروع اپیدمی کرونا تلاش‌های خود را آغاز کردند، اظهار کرد: به عنوان کسی که از ابتدا در جریان تلاش‎های این مجموعه بوده‌ام این پروژه را ارزشمند و قهرمانانه می دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر من برای کشور بسیار مهم و ارزشمند است که یک پروژه صد درصد بومی و داخلی، بوسیله کارکنان بخش دفاعی عملیاتی شد و به تولید یک محصول قابل قبول و دارای استاندارهای روز منجر شود که گامی بسیار ارزشمند و مبارک است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه این اقدام از دو جهت شایسته تقدیر است، ادامه داد: نخست از نظر دستیابی بخش دفاعی کشور به زیرساختها و قابلیت طراحی و ساخت واکسن حائز اهمیت است. به تعبیری این کار، تحقق همان کلام معروف سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و «خلق فرصت از دل تهدیدات» است؛ چرا که بخش دفاعی ما نیازمند چنین زیرساخت‌های دقیق و جامعی است تا چنانچه در آینده نیز درگیر تهدیدات زیستی شدیم، این ظرفیت به کمک نظام پدافند زیستی کشور بیاید. 

جلالی با تاکید بر لزوم تقویت ساختارهای ایجاد شده تولید واکسن فخرا در بخش دفاعی کشور گفت: قبل از ظهور ویروس کرونا، سازمان پدافند غیرعامل کشور بیش از ۱۰ سال بر موضوع پدافند زیستی متمرکز شده و بررسی سناریوهای مربوط به تهدیدات زیستی را در دستور کار خود قرار داده بود. این در حالیست که هشدارها و توصیه‌های ما در دولت قبل متاسفانه مورد غفلت برخی مسئولان واقع شد.


وی ادامه داد: ولی خوشبختانه دولت سیزدهم توانست پیامدهای اصلی کرونا را مدیریت و کنترل کند که گام ارزشمندی بود. نکته دیگر اینکه در ماجرای واکسیناسیون ما نباید به واکسن‌های خارجی اکتفا کنیم. بلکه باید برخی کاستی‌ها در فرآیند واکسن سازی به ویژه صنعتی سازی آن را با تامین زیرساخت‌های لازم جبران کنیم تا نواقص و ضعف ها موجود برای مواجهه با موارد مشابه در آینده برطرف شود.

 جلالی با بیان اینکه تولید کنندگان داخلی واکسن، قهرمان ملی پدافند زیستی کشور هستند که باید مورد تقدیر ملی قرار گیرند، اظهار کرد: ما برای تداوم مبارزه با کرونا و تهدیداتی شبیه به آن نیازمند بازسازی چرخه و زیرساخت‌های پدافند زیستی کشور هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اهمیت وجود زیرساخت ساخت واکسن در کشور را به مانند اهمیت زیرساخت تسلیحات برای بخش دفاعی کشور دانست و تصریح کرد: امیدوارم مجموعه واکسن فخرا به پایه و اساس صنعت واکسن سازی در بخش دفاعی کشور تبدیل شود تا با رفع کاستی و نواقص، بتوانیم از دل تهدیدی به نام کرونا، فرصتی برای تقویت دانش تولید واکسن در کشور خلق کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل واکسن ایرانی کرونا سازمان پدافند غیرعامل کشور پدافند زیستی کشور بخش دفاعی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور