Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@03:18:47 GMT

تجلی یلدای مهربانی در نوع دوستی خیرین سلامت ملایر

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۱۵۹۰

تجلی یلدای مهربانی در نوع دوستی خیرین سلامت ملایر

ایسنا/همدان رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر از اهدای ۵۰ بسته سبد کالا هر بسته به ارزش ۱۰ میلیون ریال ‏توسط خیرین نوع دوست این شهرستان در حوزه سلامت به نیازمندان همزمان با شب یلدا خبر داد.‏

دکتر عباس آذرهمایون در گفت‌وگو با ایسنا، در این رابطه افزود: ظهر امروز به مناسبت آئین و جشن شب یلدا با سخاوت و منش کریمانه جمعی از اعضای مجمع، ۵۰ بسته سبد کالا هر بسته به ارزش ۱۰ میلیون ریال و هر پک شامل‎‎ برنج پنج کیلوگرمی، ‎دو عدد روغن، یک قوطی رب گوجه فرنگی، دو کیلوگرم شکر، دو کیلو و نیم‎ ‎قند، دو بسته ماکارانی و یک کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی به بیماران نیازمند اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۴۳ دست کاپشن اهدایی هر دست به ارزش پنج میلیون ریال از دیگر کمک‌های امروز خیرین سلامت ملایر به شمار می رود، اظهارکرد: این بسته‌ها که در مجموع به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال است، به مناسبت شب یلدا در بین بیماران سخت درمان نیازمند به همت شما ‏خیرین نیک اندیش و زحمات واحد مددکاری مجمع خیرین سلامت، تهیه و توزیع شد.

آذرهمایون از امیر صابری برای اهدای ۱۰۰ عدد ماکارانی و معصومه عبدلی برای اهدای کاپشن به تعداد ۴۳ دست تقدیر کرد و افزود: نیکوکارن ملایر بار دیگر در خزان به زردی نشسته پای کار آمدند و سردی این فصل را با مهربانی شان از بین بردند و تا خورشید قلب های ‏مهربان شان، گرما بخش زندگی بیماران نیازمند باشد.

‎‎ رئیس مجمع خیرین سلامت ملایر به همت بلند فعالان این حوزه در تهیه تجهیزات پزشکی و در کاهش آلام بیماران، حمایت از بیماران سخت درمان، انجام امور فرهنگی و آموزشی و ... طی سال‌های
اخیر اشاره کرد و گفت: همه تلاش ما این است که با رفع کمبودهای موجود در حوزه بهداشت درمان به سمت جامعه‌ای سالم پیش برویم. انتهای پیام‎‎

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شب یلدا پویش مهربانی استانی شهرستانها خیرین سلامت ملایر میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • جمع آوری ۲ میلیارد ریال در جشن گلریزان کشکوئیه
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت