Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، دکتر محمد علی ابراهیمی در آیین نکوداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران، فناوران و کارآفرینان برتر دانشگاه پیام نور که امروز به صورت ویدئوکنفرانس در سازمان مرکزی برگزار شد، ضمن تبریک به جامعه علمی و پژوهشی کشور افزود: هفته پژوهش، بهانه ای برای یادآوری، بازخوانی سیاست‌ها و تاکید مجدد بر اهمیت پژوهش و پژوهشگری و نیز فرصتی مغتنم برای تجلیل و تکریم مقام شامخ پژوهشگران، فناوران و کارآفرینان کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در دنیای امروز، جوامع با مسائل و معضلات چند بعدی و پیچیده‌ای مواجه هستند که حل این مسائل و یافتن پاسخ های بهینه، مستلزم درک و شناخت دقیق از ماهیت، ابعاد و دامنه تاثیر این مسائل است و روشن است که این شناخت، جز در سایه طراحی و اجرای نظام‌مند تحقیقات علمی، میسر نخواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به محدودیت های پاندمی کرونا برای برگزار هفته پژوهش در کشور، اظهار داشت: شیوع بیماری کرونا و تداوم آن، تاثیرات مختلف مثبت و منفی را دربرداشته است و از یکی از تبعات این بوده که با وجود تلاش‌های فراوان برای جلوگیری از افت فعالیت‌های پژوهشی، عدم حضور موثر اساتید و دانشجویان در فضای دانشگاه ها، تاثیر منفی خود را در عرصه پژوهش برجای گذاشته است.

وی با عنوان اینکه بطور حتم و با شناسایی موانع مختلف و برطرف شدن نقاط ضعف، پژوهش از دور می‌تواند هر روز کیفیتی بیشتر نسبت به قبل پیدا کند، اذعان داشت: اکنون ورود فعالیت های پژوهش و فناوری به حوزه فضای مجازی و کمبود محتوای آزمایشگاه های مجازی در این ایام از هر زمان دیگری بیشتر احساس می شود.

وی معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه پیام نور را مجری و هدایت کننده سیاست های دانشگاه در این حوزه و متولی فرهنگ‌سازی، ظرفیت‌سازی، توسعه قابلیت‌ها، شبکه‌سازی، کارافرینی و تولید ایده مبتنی بر رویکردی مشارکت‌جو و نقدپذیر دانست و گفت: فرایند پژوهش و فناوری دانشگاه با هدف تربیت سرمایه انسانی پژوهشگر و فناور است و قوام بخش آموزش خواهد بود.

ابراهیمی با اشاره به اهم راهبردها و برنامه های دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری اظهار داشت: استقرار نظام علم‌سنجی و ارتقاء کمّی و کیفی دانشگاه در مولفه‌های موثررتبه بندی، ظرفیت سازی برای ایجاد و توسعه نظام مدیریت دانش در دانشگاه متناسب با استانداردهای ملّی و بین المللی،تقویت و گسترش فعالیت‌های پژوهشی گروهی اعضای هیات علمی، توسعه همکاری‌های متقابل دانشگاه، صنعت و جامعه،توسعه و تقویت مشارکت و همکاری‌های ملّی و بین‌المللی و افزایش تعامل علمی با دانشگاه های کشور ،حمایت و پشتیبانی از تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه با استفاده از بخش خصوصی، زمینه سازی جهت احراز مرجعیت علمی-پژوهشی برای فعالیت های فناورانه و نوآورانه با رویکرد آموزش از دور و یادگیری ترکیبی، توسعه مراکز پژوهش و فناوری خودگردان، توسعه مراکز نوآوری در دانشگاه،افزایش تولید محتوای آموزشی (کتاب خودآموز و محتوای الکترونیکی)، به ویژه به منظور تدریس در همه دانشگاه های کشور و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی در حوزه پژوهش و فناوری را بخشی از این برنامه هاست.

معاون پژوهشی و فناوری با اشاره به تعداد مقالات چاپ شده اعضای هیات علمی دانشگاه گفت: از سال ۹۲ تا ۹۹، تعدادمقالات بارگذاری شده در سیستم گلستان دانشگاه، به طور متوسط ۴۹۰۰ مقاله در هر سال بوده است و دردر مجموع ۴۲۶۳۱ مقاله توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در مجلات معتبر به چاپ رسیده است.

وی از انتشار ۲۸۲۰ عنوان کتاب شامل ؛۲۶۰۰ عنوان خودآموز درسی ، ۲۲۰ عنوان فرادرسی و ۱۱۶ کتاب در دست تدوین در دانشگاه پیام نور خبر داد و گفت: دانشگاه پیام نور دارای ۳۶ عنوان نشریه فعال است که از این تعداد ۲۵ عنوان دارای مجوز علمی از کمیسیون نشریات وزارت عتف است.
دکتر ابراهیمی ضمن تقدیر از تمامی پژوهشگران پرتلاش دانشگاه پیام نور گفت: به رسم یادبود هدایایی به این عزیزان که در عرصه های تحقیقاتی و پژوهشی اثرگذار هستند، تقدیم می شود.

کد خبر 5380994 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور نوآوری تکنولوژی وحدت حوزه و دانشگاه امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان سنجش آزمون کارشناسی ارشد آموزش پزشکی دانشگاه های ایران دانشگاه امیرکبیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد