Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار غلامرضا جلالی در حاشیه بازدید از فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای ایرانی فخرا با بیان اینکه مجموعه واکسن فخرا، حاصل زحمات و تلاش‌های همکاران و هم رزمان شهید فخری زاده در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که از روزهای ابتدایی شروع اپیدمی کرونا تلاش‌های خود را آغاز کردند، اظهار کرد: به عنوان کسی که از ابتدا در جریان تلاش‎های این مجموعه بوده‌ام این پروژه را ارزشمند و قهرمانانه می دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نظر من برای کشور بسیار مهم و ارزشمند است که یک پروژه صد درصد بومی و داخلی، بوسیله کارکنان بخش دفاعی عملیاتی شد و به تولید یک محصول قابل قبول و دارای استاندارهای روز منجر شود که گامی بسیار ارزشمند و مبارک است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه این اقدام از دو جهت شایسته تقدیر است، ادامه داد: نخست از نظر دستیابی بخش دفاعی کشور به زیرساختها و قابلیت طراحی و ساخت واکسن حائز اهمیت است. به تعبیری این کار، تحقق همان کلام معروف سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و «خلق فرصت از دل تهدیدات» است؛ چرا که بخش دفاعی ما نیازمند چنین زیرساخت‌های دقیق و جامعی است تا چنانچه در آینده نیز درگیر تهدیدات زیستی شدیم، این ظرفیت به کمک نظام پدافند زیستی کشور بیاید.

جلالی با تاکید بر لزوم تقویت ساختارهای ایجاد شده تولید واکسن فخرا در بخش دفاعی کشور گفت: قبل از ظهور ویروس کرونا، سازمان پدافند غیرعامل کشور بیش از ۱۰ سال بر موضوع پدافند زیستی متمرکز شده و بررسی سناریوهای مربوط به تهدیدات زیستی را در دستور کار خود قرار داده بود. این در حالیست که هشدارها و توصیه‌های ما در دولت قبل متاسفانه مورد غفلت برخی مسئولان واقع شد.

وی ادامه داد: ولی خوشبختانه دولت سیزدهم توانست پیامدهای اصلی کرونا را مدیریت و کنترل کند که گام ارزشمندی بود. نکته دیگر اینکه در ماجرای واکسیناسیون ما نباید به واکسن‌های خارجی اکتفا کنیم. بلکه باید برخی کاستی‌ها در فرآیند واکسن سازی به ویژه صنعتی سازی آن را با تامین زیرساخت‌های لازم جبران کنیم تا نواقص و ضعف ها موجود برای مواجهه با موارد مشابه در آینده برطرف شود.

 جلالی با بیان اینکه تولید کنندگان داخلی واکسن، قهرمان ملی پدافند زیستی کشور هستند که باید مورد تقدیر ملی قرار گیرند، اظهار کرد: ما برای تداوم مبارزه با کرونا و تهدیداتی شبیه به آن نیازمند بازسازی چرخه و زیرساخت‌های پدافند زیستی کشور هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اهمیت وجود زیرساخت ساخت واکسن در کشور را به مانند اهمیت زیرساخت تسلیحات برای بخش دفاعی کشور دانست و تصریح کرد: امیدوارم مجموعه واکسن فخرا به پایه و اساس صنعت واکسن سازی در بخش دفاعی کشور تبدیل شود تا با رفع کاستی و نواقص، بتوانیم از دل تهدیدی به نام کرونا، فرصتی برای تقویت دانش تولید واکسن در کشور خلق کنیم.

21217

کد خبر 1584899

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سردار غلامرضا جلالی پدافند غیرعامل ویروس کرونا پدافند زیستی کشور بخش دفاعی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: این استان به‌واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

سیدمحمدرضا هاشمی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور جانشین سازمان‌ پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استانی حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

وی ادامه داد: سمنان واحدهای تولیدی مواد غذایی و واحدهای صنعتی بسیاری دارد که مرتبط با سلامت مردم است و باید مراقبت‌ها در این زمینه در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود. 

هاشمی بیان کرد: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق و فاز ۳ و ۴ نیروگاه سیکل ترکیبی که به‌تازگی با حضور رئیس جمهوری بهره‌برداری شد، از دیگر مواردی است که می‌طلبد تمهیدات و ساز و کارهای پدافند غیرعامل در آنها به‌درستی اجرایی شود.

وی حفاظت و حراست از این تاسیسات را مهم دانست و گفت: باید به بحث پدافند غیرعامل در زیرساخت‌های مهم توجه ویژه‌تری شود. 

استاندار سمنان ادامه داد: پراکندگی روستاها، وجود راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی متعدد و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ پدافند غیرعامل برجسته‌تر می‌کند. 

وی بیان کرد: در بحث انتخابات سال گذشته با اقدامات انجام‌شده و تمهیدات اندیشیده‌شده پدافندی، ضمن محافظت از زیرساخت‌ها، در اولین لحظات برگزاری انتخابات، ارتباط تمام شعبات اخذ رأی برقرار و روند رای‌گیری انتخابات بدون تاخیر آغاز شد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: باید در مدت تعیین‌شده و در راستای اجرای مطلوب مراقبت‌های پدافند غیرعامل حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان، دوگانه‌سوز شوند.

استاندار سمنان گفت: تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در استان و تقویت پایش تصویری در جای جای استان از دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • شرایط و مفاد پیشنهاد جدید مصر برای آتش بس در غزه چیست؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است