Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر این واقعیت که برای توسعه کشور نیازمند فعال سازی همه ظرفیت‌ها و توان داخلی کشور هستیم، گفت: احزاب سیاسی به عنوان نمایندگان جریان‌های سیاسی در کشور می‌توانند تسهیل ساز حرکت کشور به سوی توسعه و پیشرفت همه جانبه باشند. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محمدباقر خرمشاد در نشست مشترک با کمیته بین‌المللی خانه احزاب که در محل وزارت کشور برگزار شد با بیان اینکه احزاب تجلی گاه افکار عمومی است؛ گفت: تقویت احزاب و گروه‌های سیاسی زمینه تحکیم نظام قدرت را موجب می‌شود و برای همین باید برای ادامه مسیر رشد و حرکت کشور توجهی اساسی به احزاب و جریان‌های سیاسی در کشور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به ضرورت ساماندهی احزاب و گروه‌های سیاسی در کشور گفت: در حال حاضر در کشور بیش از ۱۰۰ حزب و گروه سیاسی فعالیت رسمی دارند و این در حالی است که در کمتر کشور در دنیا شاهد فعالیت این تعداد احزاب و جریان‌های سیاسی هستیم کثرت احزاب باعث تضعیف جایگاه احزاب می‌شود.
خرمشاد با تاکید بر این واقعیت که ذائقه سیاسی ایرانیان تطابق بالایی با نظام حزبی از نوع سه حزب و جریان دارد؛ گفت: وقتی به تاریخ سیاسی کشور نگاه می‌کنیم متوجه این واقعیت می‌شویم که روحیه و رفتار سیاسی ایرانی‌ها با سه گروه سیاسی عمده بیشتر همخوانی دارد و همواره شاهد حضور و رقابت سه جریان قدرت در کشور بوده ایم. سه جریانی که در درون خود، جبهه‌های متعدد و درون هر یک از جبهه‌ها هم شاهد احزاب و گروه‌های کوچک متکثر هستیم.
وی گفت: برای این منظور نیازمند تقویت جریان گفتگو و مفاهمه میان خود خانه احزاب هستیم و در نظر داشته باشیم که گفتگو تنها زمینه اجماع و تفاهم مشترک است.
معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: تعامل نزدیک احزاب و گروه‌های سیاسی با همدیگر باعث می‌شود تا جریان‌های نزدیک احزاب در همدیگر ادغام شده و به اصطلاح احزاب قدرتمندی را شکل دهند که همین امر می‌تواند پایه گذار بنیاد­های اصلی حزبی کشور باشند.
رئیس کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در ادامه به ضرورت تعاملات بین المللی میان خانه احزاب با احزاب دیگر کشور‌ها اشاره کرد و گفت: تعاملات بین المللی احزاب ظرفیتی مهم در حوزه دیپلماسی عمومی است که باید از این مهم هم برای تقویت و تامین منافع ملی کشور بهره گیریم و وزارت کشور در این زمینه هم آماده همکاری با خانه احزاب است.
وی در ادامه با تاکید بر تقویت فرایند گفت‌وگو و تعامل میان احزاب در کشور به خصوص در بخش استانداری‌های سراسر کشور، گفت: یکی از موارد مطرح شده به استانداران از سوی وزارت کشور تعامل با احزاب و گروه‌های سیاسی در سطح استانداری است که باید این مهم برای کمک به مسائل توسعه استانی و استفاده از ظرفیت فکری گروه‌های سیاسی استانی مورد توجه قرار گیرد.
خرمشاد در پایان با بیان اینکه ایران قوی با حضور و فعالیت همه ایرانی‌ها ساخته می‌شود، گفت: باید با هم افزایی ظرفیت‌ها به حل مشکلات کشور کمک کنیم و در نظر داشته باشیم که امر توسعه در گرو همت و اراده جمعی است.

 

بیشتر بخوانید:  وزیر کشور خواستار آمادگی کامل دستگاه‌ها برای مقابله با سویه جدید بیماری کرونا شد   انتهای پیام/  برچسب ها: محمدباقر خرمشاد معاون سیاسی وزیر کشور مشکلات کشور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمدباقر خرمشاد معاون سیاسی وزیر کشور مشکلات کشور احزاب و گروه های سیاسی معاون سیاسی وزیر کشور خانه احزاب وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش تابناک، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه با توجه به عدم ظرفیت مودم‌های داخلی پوشش گسترده فیبر نوری چگونه قرار است دنبال شود پاسخ داد: تنها یک درصد از مودم‌های تولید داخل ظرفیت ساپورت فرکانس‌‌های 5 و 6 مگاهرتز را ندارند. به عبارتی تعداد کل مشترکانی که از این مودم‌ها استفاده می‌‌کنند نهایت 500 هزار نفر است.

وی ادامه داد: ضمن آنکه در حال حاضر قرادادهایی با شرکت‌های تولیدکننده مودم امضا شده است که در راستای ارتقا کیفیت مودم‌های تولیدی اقدام کنند و در صورتی که چنین روندی پیگیری نشود برای رفع نیاز کشور واردات را از سر خواهیم گرفت. چراکه رضایت مردم در اولویت ما است.

زارع‌پور تصریح کرد: همچنین قرار است با دارندگان فیبر نوری قراردادی امضا شود که بر اساس آن بخشی از نیازهای کشور در سال 1403 تامین شود. لازم به ذکر است که مودم‌های بی‌کیفیت در کشور کم نیستند و اقدامات اینچنینی صرفا در راستای بهبود شرایط موجود است. 

دیگر خبرها

  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان