Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربی الجدید، گزارش نهادهای امدادرسان در رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که ۴۰ درصد از خانواده‌هایی که کمک دریافت می‌کنند، در سال جاری به دلیل ناتوانی در پرداخت قبض برق با خاموشی مواجه بودند.

سازمان امدادرسان اسرائیلی «لاتیت» در گزارشی تصریح کرد: یک‌چهارم خانواده‌ها در اسرائیل در آستانه سقوط به زیرخط فقر قرار دارند؛ قشری که این سازمان آنها را «خانواده‌های فقیر طبقه متوسط» نام نهاده و میانگین این خانواده‌ها که پیش از بحران اقتصادی و اجتماعی ناشی از اپیدمی کرونا ۱۴ درصد بود اکنون به ۲۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد افزایش یافته است و ۹۳۲ هزار خانواده در بحران اقتصادی کمرشکنی زندگی می کنند.

بر اساس این گزارش، اکنون ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار نفر در اراضی اشغالی در وضعیت فقر قرار دارند که مساوی است با ۲۷.۶ درصد از ساکنان اراضی اشغالی و از میان این آمار، ۱ میلیون و ۱۱۸ هزار نفر از آنها یعنی ۳۶.۹ درصد را کودکان تشکیل می دهند.

در پایان این گزارش آمده، در پی بحران ناشی از کرونا، شمار خانواده‌هایی که فاقد امنیت غذایی هستند طی سال جاری میلادی از ۵۱۳ هزار خانوار به ۶۳۳ هزار خانوار افزایش یافته است.

چندی قبل هم رای الیوم در گزارشی به اوضاع فلاکت بار رژیم صهیونیستی پرداخته و نوشته بود: در حالی که صهیونیستها می کوشند که اقتصاد خود را قوی نشان دهند، اما روی دیگر سکه افزایش میزان فقر و فلاکت در این رژیم است.

این رسانه نوشت: بر اساس گزارش محافل صهیونیست و با استناد به پژوهشهای انجام شده مشکلات خطرناکی صهیونیستها را تهدید می کند، به طوری که اسرائیل بعد از کرونا مشابه قبل از آن نیست. فقر در اسرائیل بالاترین میانگین را در مقایسه با غرب دارد و شیوع کرونا به وخامت بیشتر اوضاع منجر شده است و بر اساس گزارشی که سازمان اسرائیلی لاتیت منتشر کرده است ۱۴۳ هزار خانواده اسرائیلی جدید فقیر شده اند و بر شدت فقر افزوده شده است. بیش از یک میلیون بیکار وجود دارد، کرونا بلای جان اقتصاد اسرائیل شده است و گرسنگی و فقر گسترش یافته و بر میزان گداهای خیابانی افزوده شده است.

این رسانه گزارش داده بود: سخت ترین مشکل غذاست؛ زیرا درآمد ناچیز فقط برای مسکن و قبض آب و برق، مالیات و گاز کفایت می کند و بسیاری از افراد پولی برای تامین خوراک ندارند. کابینه اسرائیل هم ناتوان از حل مشکل است.

رای الیوم در پایان از وخامت اوضاع داخلی رژیم صهیونیستی و مشکلات امنیتی و نیز مشکلات بی شمار دیگری که صهیونیستها با آن دست و پنجه نرم می کنند، پرده برداشته و نوشته بود: اسرائیلی ها توان رسیدن به مناطقی که فرصت های شغلی در آنها مهیاست را ندارند.

کد خبر 5381201

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی فقر اسرائیل ایالات متحده امریکا روسیه عراق فلسطین رژیم صهیونیستی افغانستان مسکو ناتو ایران واشنگتن مذاکرات وین سوریه لبنان اوکراین رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت

به گزارش خبرگزاری مهر، منابع فلسطینی گزارش دادند که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شمال شرق شهر رفح دست کم ۱۰ فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

پایگاه خبری فلسطین الیوم شامگاه شنبه از شهادت ۱۰ فلسطینی در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به منزلی در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه خبر داد.

بیش از یک میلیون فلسطینی در رفح، منطقه‌ای امن در جنوب غزه، پناه گرفته‌اند. با وجود این، ارتش رژیم صهیونیستی بارها این منطقه را از هوا هدف قرار داده است و نگرانی‌ها از حمله زمینی به رفح افزایش می‌یابد.

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به رفح در حالی صورت می‌گیرد که ۲ ژنرال ارشد اسرائیلی درباره هرگونه حمله زمینی به این شهر هشدار داده‌اند.

در همین ارتباط، «یسرائیل زیو»، فرمانده سابق شعبه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، افسر ذخیره با درجه سرلشکری درخصوص حمله به رفح به رادیو عمومی این رژیم «کان» گفت اگر طرفی وجود نداشته باشد که بتوان این منطقه را پس از عملیات نظامی به آن تحویل داد، چنین عملیاتی بیهوده است.

از سوی دیگر، ژنرال بازنشسته «اسحاق بریک» در مقاله‌ای در روزنامه هاآرتص اشاره کرد که گالانت و «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله بزرگ به رفح فشار وارد می‌کنند در حالی که ورود ارتش رژیم به رفح نه تنها منجر به فروپاشی حماس نمی‌شود، بلکه تل‌آویو را با کل جهان و کشورهای عربی که با این رژیم صلح‌نامه امضا کرده‌اند، درگیر می‌کند و این توانایی رژیم صهیونیستی را به طور کامل در خلاص شدن از شر شن‌های روان از بین می‌برد.

کد خبر 6090449

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست: یورش به رفح مساوی با مرگ اسرا خواهد بود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • حماس: اسرائیل راهی جز مذاکره ندارد
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • آمریکا از تحریم یک گردان اسرائیلی عقب نشینی کرد
  • حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند