Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نظام صنفی و غربالگری خبرنگاران در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور ۳۰ آذرماه در نشست با اصحاب رسانه استان همدان بیان کرد: در کشور مجموعه‌ای مسائل و چالش‌های عمومی در حوزه رسانه وجود دارد.  

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته تغییرات مثبت زیادی در حوزه مطبوعات و رسانه اتفاق افتاده است که معافیت‌های مدیران رسانه‌ها یکی از این موارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهدی‌پور با بیان اینکه روند بهبودی وضعیت رسانه‌ها رو به حرکت است، تصریح کرد: حدود ۶ هزار نفر از روزنامه نگاران کشور در صندوق هنر عضو هستند اما باید توجه داشت که بیمه صندوق هنر شامل مشاغل سخت نیست. 

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: بیمه فعالان رسانه از بیمه صندوق هنر جداست و بیمه خبرنگاران که شامل سختی کار است باید از طریق رسانه‌ها صورت بگیرد. 

وی با اشاره به اینکه کاغذ از نیمه دوم سال گذشته دچار مشکلاتی شد، مطرح کرد: باید در بلند مدت چاره‌ای برای وضعیت کاغذ اندیشیده شود.

مهدی‌پور درباره مشکل یارانه مطبوعات گفت: اگر رسانه‌ای مورد حمایت قرار نمی‌گیرد به دلیل تعداد انتشار پایین است و این قضیه ناظر به ضریب مطبوعات است.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر امکان استفاده از سامانه کارا وجود دارد، گفت: رتبه بندی رسانه‌ها یکی از مهمترین ماموریت‌های ماست.

مهدی‌پور با اشاره به اینکه در رابطه با کاغذ هیچ‌ واسطه‌ای نداریم، افزود: نظام صنفی و غربالگری خبرنگاران در دستور کار قرار دارد و البته در سال‌های گذشته رسانه‌ها مانع از شکل‌گیری این موارد شده‌اند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در رابطه با خانه مطبوعات کمبود بودجه داریم، عنوان کرد: از حرفه‌ای شدن رسانه‌ها دفاع می‌کنیم.

وی در پایان با بیان اینکه جواز شکایت‌ از رسانه‌ها را در صورتی که شخصی نیست به کمک مدیریت ارشد استان‌ها می‌توان از دستگاه‌ها پس گرفت، اضافه کرد: همدان به دلیل ظرفیت‌های متعدد می‌تواند بخشی از رسانه‌های غرب کشور را تغذیه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مهدی پور رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت

با توجه به اجرای طرح غربالگری سرطان پستان از سوی دولت گروهی از فناوران کشور دستگاهی را برای غربالگری این سرطان طراحی کردند که با کاهش هزینه‌ها کشور را در اجرای این طرح یاری می‌کند.

دکتر صادق کاظمی‌فرد، محقق این طرح در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاهی برای غربالگری و شناسایی سرطان پستان را از محصولات این شرکت دانست و گفت: یکی از مسائل مهم در تشخیص سرطان پستان، تشخیص آن در کمترین زمان است، ضمن آنکه با توجه به شرایط اقتصادی، همه مردم کشور بتوانند به خدمات غربالگری این بیماری دسترسی داشته باشند.

وی افزود: در متدهایی که برای تشخیص سرطان پستان ارائه شده مانند سونوگرافی و ماموگرافی، اگر مسایل هزینه‌ای آنها را کنار بگذریم، روش تشخیصی با این روش‌ها با دقت بالایی نیست.

کاظمی‌فرد خاطر نشان کرد: بر این اساس ما در این شرکت در ساخت دستگاه تشخیص سرطان پستان، از فناوری سنسورهای سنجش خازنی بهره بردیم. در حال حاضر تاییدیه کاربرد این سنسورها از سوی FDA آمریکا صادر شده است و به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان پستان تلقی می‌شود.

محقق این طرح اضافه کرد: ما در کنار ساخت این دستگاه، اقدام به بومی‌سازی سنسورهای خازنی کردیم.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه، اظهار کرد: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد است.

کاظمی‌فرد کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه ذکر کرد و گفت: این دستگاه با آنالیز بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می‌کند و در نهایت به کاربر اعلام می‌کند در کدام نواحی بافت سرطانی مشاهده می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: تشخیص بافت سرطانی در این دستگاه از سنسورهای خازنی است و این سنسورها بافت‌های نرم را از بافت‌های سخت متمایز می‌کند و بافت‌های سفت را به عنوان سرطان تشخیص می‌دهد و آنالیز در این دستگاه با سرعت بالایی انجام می‌شود.

به گفته این محقق، این دستگاه با امواج آلتراسونیک که صادر می‌کند، قادر به تشخیص غیرتهاجمی‌بودن بافت سرطانی است.

کاظمی‌فرد افزود: از دیگر مزیت‌های این سیستم آن است که قادر است سرطان‌های پیشرفته و سرطان‌های در حال توسعه را تشخیص دهد.

وی درباره تفاوت این دستگاه با دستگاه تشخیص سرطان در حین حراجی، گفت: دستگاهی که ما ساختیم، در حوزه غربالگری کاربرد دارد. در حال حاضر اجرای طرح غربالگری سرطان پستان در دستور کار دولت قرار دارد و این دستگاه می‌تواند در کاهش هزینه‌های غربالگری مؤثر باشد.

این فناور اضافه کرد: در مناطقی از کشور سونوگرافی و ماموگرافی برای این امر موجود نیست و با این دستگاه می‌توان با کمترین هزینه فرایند غربالگری را اجرایی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • جبهه ارزشی مطبوعات و رسانه در جنگ با رسانه های ملحد پیروز است
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۶ اردیبهشت
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • رصد مطبوعات و خبرگزاری‌های فارس، ۴ اردیبهشت
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران