Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر سایت کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن رازی گفت: مطالعه بالینی واکسن کووپارس برای گروه سنی 12 تا 18 سال مجوز رسمی دریافت کرده است و از هفته آینده این کارآزمایی بالینی آغاز خواهد شد.

مجتبی نوفلی مدیر سایت کارآزمایی بالینی فاز سوم و عضو هیئت علمی موسسه رازی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: هیچ واکسنی در هیچ جای دنیا به صورت اختصاصی برای ویروس اومیکرون تست نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در یک مورد در اروپا این امر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه  با توجه به اینکه پلتفرم واکسن رازی از پروتئین نوترکیب است اثربخشی آن روی سویه های دیگر مشخص شده است و می تواند در مواجهه با ویروس اومیکرون تولید آنتی بادی نیز داشته باشد، افزود: برای انجام تست این گونه از ویروس باید این سویه کشت داده شود و برای تست در اختیار ما قرار گیرد که در حال حاضر این امر محقق نشده است.

نوفلی درباره تزریق واکسن رازی به عنوان دوز بوستر تصریح کرد: در حال حاضر به همین منظور مطالعه ای انجام شده است که هفته آینده نتایج آن به طور رسمی اعلام می شود.

وی در ادامه گفت: در مطالعه انجام شده؛ واکسن رازی به عنوان دوز بوستر واکسن آسترازنکا، اسپوتنیک، سینوفارم، بهارات و برکت به خوبی پاسخ داده است و فرد در مواجه های بعدی با ویروس پاسخ ایمنی خوبی داده است.

مدیر سایت کارآزمایی بالینی فاز سوم و عضو هیئت علمی موسسه رازی افزود: مطالعه بالینی واکسن کووپارس برای گروه سنی 12 تا 18 سال مجوز رسمی دریافت کرده است و از هفته آینده این کارآزمایی بالینی آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه  ظرف یک تا دو هفته مرحله مطالعه بالینی افراد 12 تا 18 سال طی خواهد شد چرا که استقبال خوبی از سوی شرکت کنندگان این گروه سنی را داریم، گفت: با توجه به سنین پایین این افراد با تزریق دو دوز از واکسن می توانیم پاسخ ایمنی خوبی را شاهد باشیم اما در صورت نیاز و بررسی این گروه سنی می تواند دوز استنشاقی را نیز تزریق کند اما در غیر این صورت مشکلی ایجاد نخواهد شد.

نوفلی گفت: طبق قراردادی که با وزارت بهداشت داشتیم تا مهر ماه 5 میلیون دوز واکسن رازی تحویل وزارت بهداشت شده ست. حتی طی بازدید وزارت بهداشت از موسسه رازی قرار است  این مقدار در مراحل مختلف به سردخانه های وزارت بهداشت منتقل شود تا برای تزریق به مراکز تجمیعی واکسیناسیون برسد.

مدیر سایت کارآزمایی بالینی فازم سوم و عضو هیئت علمی موسسه رازی تصریح کرد: 5 میلیون دوز واکسن دیگر را آماده تحویل داریم که با توجه به نیاز کشور  و در خواست وزارت بهداشت می توانیم آن را تحویل دهیم.

وی با اشاره به اینکه با وجود ساختار های فعلی امکان تولید 3 تا 5 میلیون دوز واکسن کووپارس در موسسه رازی وجود دارد، گفت: با تجهیزات قبلی امکان تولید ماهانه یک میلیون دوز واکسن رازی را داشتیم البته این امکان وجود دارد که میزان تولیدات فعلی را افزایش دهیم.

نوفلی گفت: برای صادرات واکسن کووپارس به کشور های دیگر رایزنی هایی صورت گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عضو هیئت علمی برنا ویروس ویروس عضو هیئت علمی وزارت بهداشت وزارت بهداشت واکسیناسیون واکسیناسیون واکسن کووپارس اومیکرون میلیون دوز واکسن واکسن کووپارس وزارت بهداشت واکسن رازی موسسه رازی گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سعید نورایمانی اظهار داشت:  بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند. 

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید  به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir   مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن قابل انجام است. 

نورایمانی ادامه داد: فرایند تبدیل مجوزها به الکترونیکی کاملا رایگان و با استفاده از گوشی تلفن همراه در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • عکسی پربازدید از حضور خاخام‌های اسرائیلی در کنار بوستر موشک‌های ایرانی
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد