Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از livescience، محققان یک قبرستان پر از بقایای استخوانی ۹ ماموت نر و ماده را کشف کردند که گویا در آخرین عصر یخبندان در جایی که اکنون معدنی در Swindon (شهری در جنوب غربی انگلستان) است، مرده‌اند.

محققان ابزار‌های سنگی ساخته شده توسط نئاندرتال‌ها (انسان‌های نخستین)، از جمله تبر دستی و ابزار‌های سنگ چخماق کوچک معروف به خراش را در کنار این ماموت‌ها کشف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیزا وستکات ویلکینز، یکی از بنیانگذاران DigVentures در بیانیه‌ای گفت: "پیدا کردن استخوان‌های ماموت همیشه خارق‌العاده است، اما یافتن استخوان‌هایی قدیمی که در نزدیکی ابزار سنگی نئاندرتال‌ها به خوبی حفظ شده باشد، استثنایی است."

باستان شناسان در پی این جستجو بقایای بیشتری از عصر یخبندان را کشف کردند؛ از جمله بال‌های ظریف سوسک، صدف‌های شکننده حلزون آب شیرین و بقایای ماموت، مانند عاج، استخوان‌های پا، دنده‌ها و مهره‌های متعلق به گونه‌ای از ماموت‌های استپی. محققان قدمت این مکان را بین۲۱۰ هزار تا  ۲۲۰ هزار سال پیش، در اواخر دوره بین یخبندان یا گرم، زمانی که نئاندرتال‌ها هنوز در انگلیس زندگی می‌کردند، تعیین کردند. با این حال، هنگامی که دما کاهش یافت، نئاندرتال‌ها به سمت جنوب حرکت کردند.

در ادامه، این تیم قصد دارد دریابد که چرا بسیاری از ماموت‌ها در یک نقطه مرده اند و آیا نئاندرتال‌ها این جانوران را شکار کرده اند یا اینکه بقایای آن‌ها را جمع آوری و خاک کرده اند. دانکن ویلسون، مدیر اجرایی Historic England (یک سازمان حفاظت از تاریخ انگلیس) گفت: "یافته‌ها ارزش بسیار زیادی برای درک زندگی انسان‌ها در انگلیس دارد و شواهد محیطی ظریف به دست آمده نیز به ما کمک می‌کند تا آن را در زمینه تغییرات آب و هوایی گذشته درک کنیم. از طریق این یافته‌ها و تحقیقاتی که به دنبال خواهد آمد، ما مشتاقانه منتظر روشن شدن زندگی در انگلیس در ۲۰۰ هزار سال پیش هستیم".

بیشتربخوانید

شیر عصر یخبندان، در روسیه پیدا شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فسیل ماموت انسان نئاندرتال عصر یخبندان نئاندرتال ها عصر یخبندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • (ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب
  • فیلم| وقتی خاخام‌های اسرائیلی از دیدن بقایای موشک ایران شگفت‌زده شدند
  • کشف یک گورستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • فیلم| انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • تهدیدی برای شهر باستانی جیرفت
  • فیلم/ انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی