Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:27:03 GMT

نگاهی به دورنمای اقتصادی آسیا در سال ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۶۸۰۹

نگاهی به دورنمای اقتصادی آسیا در سال ۲۰۲۲

به گزارش ایرنا، چاینا بریفینگ با بیان این مطلب افزود: در این هفته شاهد رویدادهای زیادی بودیم که تقریبا تاثیری فوری بر جریانات تجاری سال ۲۰۲۲ بخصوص در آسیا خواهند داشت، بخصوص که کشور چین مطابق با توافقنامه RCEP تعرفه بر نزدیک به یک هزار کالا را کاهش می‌دهد.

یک کنفرانس مهم درباره پروژه "کمربند و جاده" BRI و همکاری جهانی برگزار شده است و ما همچنین سرمایه‌گذاری چین در فناوری‌های جدید و جذابیت هانوی پایتخت ویتنام به عنوان یک مقصد سرمایه‌گذاری و همچنین تغییر موضع روسیه به سمت آسه‌آن و سرمایه‌گذاری فزاینده آن کشور در ایران را بررسی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش تعرفه‌های چین

چین مطابق با توافقنامه‌های تجارت آزاد از جمله "مشارکت اقتصادی فراگیر منطقه‌ای" RCEP و توافق تجارت آزاد چین – کامبوج، به منظور ارتقای گشایش با کیفیت بالای بازارها، نرخ‌های مورد توافق تعرفه در مورد کالای منتخب از مبداء ۲۹ کشور و منطقه را در سال ۲۰۲۲ اجرا می‌کند.

برگزاری شورای مشاوره‌ای طرح کمربنده و جاده

این مقاله همچنین شامل تحلیلی از یک نشست بین‌المللی مهم و در بر دارنده یک پی دی اف از گزارش شورای مشاوره‌ای طرح کمربند و راه با عنوان "همکاری با کیفیت بالای کمربند و راه: مشارکت در زمینه به هم‌پیوستگی" است.

در همین چهارچوب کمک فاینانس چین به بیوتکنولوژی آلمان و آمریکا نیز بررسی‌ می‌شود و بطور خاص توافق‌های دو مطالعه موردی درباره همکاری‌های بیوتکنووژی بین چین با آمریکا و آلمان بررسی می‌شود.

سرمایه‌گذاری در هانوی و بررسی محیط کسب و کار ویتنام

شهر هانوی پایتخت ویتنام هچنان یکی از مقاصد سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی است و با وجود پاندمی کرونا، سرمایه‌ها را جذب می‌کند. پایتخت ویتنام محیط خوبی برای کسب و کار دارد. دولت ویتنام برای جذب بیشتر سرمایه‌ها یک طرح احیای اقتصادی برای ۵ سال آینده با نگاهی به سال ۲۰۳۰ اعلام کرده است.

بهبود روابط تجاری روسیه – سنگاپور

سنگاپور محیط مساعدی برای کسب و کار و تجارت با روسیه دارد و سهولت در گشایش حساب بانکی امتیاز مهمی برای صادرات، تجارت و سرمایه‌گذاری منطقه‌ای آسیا است.

روسیه و سنگاپور اعلام کردند که درصدد تکمیل توافق‌نامه خدمات و سرمایه‌گذاری بین دو کشور هستند که بخش مهمی از توافق تجارت آزاد سنگاپور و EAEU است که هم اکنون در حال مذاکره است.

زیرساخت‌های اتصال خلیج فارس و دریای سیاه در ایران

یک توافقنامه دیگر با دولت‌ها در جنوب قفقاز و آسیای مرکزی امضا شده است تا اتصالی بین خلیج فارس و دریای سیاه برقرار نماید. این توافق بین گرجستان، آذربایجان و ایران یکی از چند توافقی است که دولت ایران با دولت های منطقه در چند هفته گذشته امضا کرده است.

امضای توافق ۲۰ ساله ایران و روسیه

در همین حال ترکیبی از توسعه زیرساخت‌های چین و روسیه به جایگزینی دارایی‌های در حال فرسوده‌شدن بر اثر تحریم‌ها کمک می‌کند و تضمین خواهد کرد که تامین نفت و گاز برای آسیای مرکزی و چین ادامه خواهد یافت. ایران ۱۲ درصد از ذخایر جهانی را دارد.

برچسب‌ها مسکو مبادلات تجاری چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو مبادلات تجاری چین مسکو مبادلات تجاری چین سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، می‌تواند به الگو‌های ممکن بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود، درآغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضور مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم.
علی چنگی گفت: اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی صلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل‌های بسیار زیادی فراهم است، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگو‌های ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشور‌های عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین