Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چندماهه اول دولت آیت الله رئیسی مقابله جدی و مستمر و نتیجه بخش با بیماری کرونا در سطح کشور شکل گرفت که می‌توان آنرا دستاوردی بزرگ در حوزه مدیریت اجرایی کشور به شمار آورد.


به گزارش شریان نیوز،

هرچند که خبر ورود سویه جدید کرونا (اُمیکرون) به ایران تائید شده اما وضعیت کشور از لحاظ شیوع بیماری کرونا نوید بخش شرایط خوبی است که این موضوع به مدد برخی سیاستهای دولت سیزدهم حاصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تا سه ماه پیش اوضاع شهرستان های مختلف کشور از لحاظ شیوع و درگیری بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با بیماری کرونا چندان خوب نبود و اکثر رنگ شهرهای کشور قرمز و هشدارآمیز بودند. اما حالا نگاهی به نقشه کرونایی کشور نشان می دهد که به جز چند شهرستان که در حالت زرد قرار دارند اغلب شهرها و استان‌های کشور آبی رنگ شده اند. این نقشه را اگر با نقشه سه ماه قبل که آغاز دولت آیت الله رئیسی بود مقایسه کنیم، به وضوح تفاوت در عمل و نتیجه را احساس می کنیم. شهرهای کشور اغلب نارنجی و قرمز بودند و کارشناسان همواره نسبت به وضعیت کشور هشدار می دادند و حتی پیشنهاد می کردند که کل کشور برای خروج از بحران کرونا تعطیل (قرنطینه دوهفته ای کشور) شود.

این درحالی بود که رئیس جمهور در جلسه اضطراری ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد که اولویت اصلی کشور مقابله با بیماری کروناست و خود نیز در این عرصه برای زدودن کم و کاستی‌ها دست به کار شد تا جایی که در بحران کرونا به میدان رفته و به بیمارستان ها و مراکز درمانی سر زد و همچنین از برخی داروخانه های کشور بازدید کرد. در این راستا مشکلات کمبود دارو و خیل افرادی که برای اخذ دارو به داروخانه‌ها رفته بودند مشهود بود.
 
بازدید آیت الله رییسی از داروخانه شبانه روزی ۲۹ فروردین
کشور به یکباره شاهد تشکیل ستاد ویژه مقابله با کرونا با هماهنگی تمامی قوا و وزارتخانه ها شد. در این راستا همه ظرفیت های ممکن برای مقابله با این بیماری پای کار آمد.

یکی از تاثیرگذارترین سیاست های دولت رئیسی تامین واکسن برای واکسیناسیون عمومی بود. برخی از اخباری که منتشر شده نشان می دهد که رایزنی دیپلماتیک آیت الله رئیسی با برخی از کشورهایی که تولید کننده واکسن بودند راهگشا و واکسن مورد نیاز کشور به سرعت تامین شد. البته این ابتدای مسیری بود که باعث شد بیماری کرونا در کشورمان تا حدود زیادی فروکش کند. پس از آن وزارت بهداشت با کمک کادر درمان اقدام به واکسیناسیون عمومی کرد. دراین حوزه نظم و تحمل کادرتزریق واکسن در کشور بسیار قابل توجه بود. سرعت کار نیز بسیار بالا بود. در این حیطه با نظم خاصی مردم برای تزریق واکسن به داخل مراکز تزریق هدایت می شدند و مدیریت قابل توجهی در این زمینه شکل گرفت. سرعت کار طوری بود که در یک روز بیش از یک میلیون 650 هزار نفر واکسن دریافت کردند.
 
 بازدید رئیسی از بخش کرونایی بیمارستان امام خمینی
همچنین در حیطه سفرهای استانی درحالی که در دولت قبل با مشکلات متعددی در خصوص سیاست‌های سهل انگارانه و غیر عملیاتی مواجه بودیم، دولت سیزدهم با جدیت تمام سیاست های ترددی در حوزه کرونا را اجرا کرد و در این حیطه نه تنها ناهماهنگی های پیشین بوجود نیامد بلکه با نظم و اقتدار خاصی قانونی که برای سلامت کشور لازم و ضروری بود اجرا شد و در این حوزه مردم نیز کمتر با حواشی حاکی از نامدیریتی و سهل انگاری در اجرای دستورات روبرو شدند. مثلا در دولت حسن روحانی شاهد آن بودیم که سیاستهای منع تردد در تعطیلات نوروز ارائه می شد اما در مقام عمل جدیت خاصی در این حوزه دیده نمی شد و بعد از تعطیلات نیز شاهد شیوع موج جدیدی از این بیماری به سبب عدم اجرای جدی یک سیاست بودیم.

نگاهی مقایسه‌ای به دو رویکرد دولت های های دوازدهم و سیزدهم و مقامات اجرایی کشور نشان می دهد که کار اجرایی جدی به جای سیاست سهل انگارانه، حضور میدانی رئیس جمهور به جای دستورات اتاقی و پشت شیشه، دستورات سریع، ضرب الاجلی و ستادی به جای ساختار کند و بدون مبنا، دیپلماسی فعال به جای دیپلماس منفعل بهداشتی، اعتقاد به واکسیناسیون عمومی به جای همه گیری گله ای و ... سبب شد تا همه ظرفیت های کشور با اولویت گذاری ویژه برای مقابله با یک بیماری به میدان آمده و الگویی از مدیریت موفق چه درنتیجه و چه در نظم سیستمی را بوجود بیاید.

بازدید رئیس جمهور از بخش کرونایی بیمارستان اهواز   بنابراین در چندماهه اول دولت رئیسی مقابله جدی و مستمر و نتیجه بخش با بیماری کرونا در سطح کشور شکل گرفت که می توان آنرا دستاوردی بزرگ در حوزه مدیریت اجرایی کشور به شمار آورد. دستاوردی که نشان داد الگوی مدیریتی جدید می تواند بسیار راهگشا باشد و ظرفیت های معطل مانده کشور را به خوبی احیا کند. از سوی دیگر توانمندی کشور برای مقابله با یک بیماری مرموزو هوشمند نیز به خوبی شناسایی و آشکار شد. بر همین اساس می توان این نوع مدیریت را الگویی مبنایی برای پیشرفت کشور و خروج از بحران های متعدد قرار داد. البته بیماری کرونا هنوز ریشه کن نشده و هنوز دنیا با این بیماری با سویه های جدید دست و پنجه نرم می کند اما از سوی دیگر می توان امیدوار بود که همین تجربه مثبت می تواند کشور را در مقابله با این بیماری یاری دهد.

همچنین در دیگر عرصه ها نیز بایستی با همین الگو و با شرایط و اقدامات کارشناسانه خاص خود عمل شود. مقابله با بحران کرونا یک اقدام کوتاه مدت اثرگذار بود اما در دیگر عرصه ها خصوصا مسائل اقتصادی باید اقدامات بلند مدت اثرگذار صورت گیرد و مردم کماکان منتظر اثربخشی اقدامات دولت آیت الله رئیسی خصوصا در حوزه معیشت و اقتصاد کشور هستند. مدیریت در حوزه سخت مقابله با بیماری کرونا دست کم این امیدواری را در مردم زنده کرد که با دولتی توانمند روبرو هستند و قطعا هر چقدر دولت در حوزه رفع مشکلات مردم کوشا تر باشد مردم نیز در این عرصه همیاری، همکاری و حمایت بیشتری از دولت به عمل می آورند. دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

کلیدواژه: بیماری کرونا آیت الله رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک

فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است. 

او درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند نبودشان احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی،۲ وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود. 

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد:  ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، گفت: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد. 

او در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند. 

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد. در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد : در کاغذ اوزان  ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتظار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • وضعیت امروز دانشگاه‌های آمریکا دستاورد عملیات «وعده صادق» است
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کنکور سراسری ۱۴۰۳ با آرامش برگزار شد
  • شهدا بهترین الگوی جامعه هستند/ برای ادامه راه انقلاب به یاد و راه شهدا نیاز داریم
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد کشورمان در چین