Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:12:24 GMT

رابرت مالی: فقط چند هفته فرصت داریم!

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۷۷۸۵

رابرت مالی: فقط چند هفته فرصت داریم!

به گزارش خبرگزاری مهر، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در مصاحبه با سی ان ان بار دیگر به تاکتیک ضیق وقت استناد کرد تا به زعم خود ایران را در میز مذاکرات وین تحت فشار قرار دهد.

وی با این ادعا که زمان برای احیای توافق هسته ای ۲۰۱۵ رو به اتمام است؛ گفت: در آینده ای نه چندان دور، به این نتیجه خواهیم رسید که برجام دیگر وجود ندارد و باید درباره توافقی کاملاً جدید و متفاوت مذاکره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته، به این ترتیب، وارد دوره ای از افزایش بحران خواهیم شد.

رابرت مالی در ادامه این ادعا افزود: اگر ایران (برنامه هسته ای خود را) با سرعت فعلی ادامه دهد؛ فقط چند هفته و نه بیشتر از آن (برای حصول توافق وقت داریم) و در این مرحله، نتیجه آن خواهد بود که دیگر توافقی برای احیا وجود ندارد.

این دیپلمات آمریکایی در ادامه با اشاره به اینکه ایران پیش از هر چیز خواستار برچیده شدن همه تحریم ها است، بار دیگر از آمادگی دولت واشنگتن برای اتخاذ رویکرد گام به گام سخن گفت و مدعی شد که «ما آماده استفاده از سیستمی هستیم که در آن هر دو طرف می دانند که چه کسی چه کاری را چگونه و در چه زمان انجام خواهد داد و آماده ایم که درباره این مسئله گفتگو کنیم».

رابرت مالی بار دیگر این ادعا را تکرار کرد که ایران به دنبال آن است که از توسعه برنامه هسته ای خود به عنوان اهرمی برای پیشبرد منافع خود در مذاکره استفاده کند.

بعد از پایان دور هفتم مذاکرات وین که به گنجانده شدن مواضع ایران در اسنادی منجر شد که مبنای مذاکرات آتی قرار خواهد گرفت؛ غربی ها به تاکتیک ضیق وقت روی آوردند.

در این تاکتیک آنها می کوشند دستاوردهای ایران را کوچک جلوه دهند و با این ادعا که دور هفتم با پیشرفت کمی همراه بوده، با تعیین ضرب الاجل چند هفته ای، ایران را تحت فشار قرار دهند.

در مقابل، علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران می گوید «دور آتی می‌تواند آخرین دور مذاکرات باشد. طبیعی است طرف مقابل اگر دیدگاه‌های ما را بپذیرد؛ در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانیم به توافق برسیم».

تیم دولت جدید ایران از همان ابتدا تاکید کرد که چیزی به اسم مذاکرات هسته ای وجود ندارد چراکه موضوع هسته‌ای در سال ۱۳۹۴ در قالب توافقی که بین ایران و ۱+۵ شکل گرفت، حل و فصل شد و در ازسرگیری گفتگوهای وین، موضوع اصلی پیامدهای ناشی از خروج آمریکا از برجام و تحریم‌های غیرقانونی این کشور است.

کد خبر 5381469 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: مذاکرات وین ایالات متحده امریکا رابرت مالی ایران برجام ایالات متحده امریکا روسیه عراق فلسطین رژیم صهیونیستی افغانستان مذاکرات وین ناتو مسکو واشنگتن ایران اوکراین سوریه جنبش حماس رابرت مالی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)

عصر ایران- اکس پنگ یا شیائوپنگ موتور نام تولیدکننده خودروهای الکتریکی در کشور چین است که دفتر مرکزی آن در شهر گوانگژو قرار داد و یک دفتر عملیاتی نیز در مانتین ویو کالیفرنیا(آمریکا) تاسیس کرده است.این کمپانی فعالیت خود را از سال 2014 آغاز کرده و در سال 2018 بالغ بر 3 هزار شغل ایجاد کرده است.

یکی از محصولات اکس پنگ که در نمایشگاه بین المللی پکن به نمایش گذاشته شد، اس یو وی کوپه با نام جی6 است که اکنون ثبت سفارش آن برای ورود به کشورهای هلند، نروژ، دانمارک و سوئد آغاز شده است.

غرفه اکس پنگ در نمایشگاه خودرو پکن

اکس پنگ جی6 در نمایشگاه پکن

اکس پنگ جی6 در واقع رونوشتی دقیق و البته چینی از تسلا مدل Y است و با ورود به میدان رقابت تلاش می کند تا رقیب آمریکایی خود را دچار دردسر کند. در 6 ماهه دوم سال 2023، اکس پنگ جی6 بالغ بر 7 هزار دستگاه فروش ماهانه داشته که با این آمار عملا رقابت را به تسلا مدل Y در بازار داخلی چین باخته است اما با ارسال مدل 2024 به بازارهای اروپائی که اشاره شد، برگ برنده خود را رو می کند.

اکس پنگ در ادامه حضور اروپائی خود و احتمالا اواخر سال 2024 راهی دیگر بازارهای اروپائی شامل انگلیس، فرانسه و آلمان نیز خواهد شد.

پایین ترین قیمت اکس پنگ جی6 مربوط به کشور نروژ می شود. آنجا قیمت پایه این شاسی بلند چینی 37700 دلار خواهد بود. نکته جالب که این برچسب قیمت دقیقا برابر با تسلا مدل Y در کشور نروژ است.

تسلا مدل Y

(برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگ تر، روی آن کلیک کنید)

در سوئد، تریم پایه اکس پنگ جی6 برابر با 49100 دلار و قیمت پایه تسلا مدل Y برابر با 49500 دلار است. در هلند جی6 با قیمت 46300 دلار و مدل Y با قیمت 45990 دلار عرضه می شود.

برای بازار دانمارک نیز قیمت اکس پنگ جی6 برابر با 49050 دلار در نظر گرفته شده است.

اکس پنگ جی6 براساس پلتفرم SEPA 2.0 توسعه یافته است. در نمای ظاهری، بدنه ای یکپارچه و مد روز را مشاهده می کنیم که از منظر ابعاد برابر با 4753 میلیمتر در طول، 1920 میلیمتر در عرض و 1650 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورها نیز 2890 میلیمتر است.

این کپی چینی از تسلا که البته ادعای رقابت دارد، نه تنها در قیمت بلکه در ابعاد بدنه نیز دقیقا همانند تسلا مدل Y است!

اکس پنگ جی6 با 3 تریم در بخش پیشرانه روانه اروپا شده است:

تریم 254 اسب بخاری که موتور الکتریکی با محور عقب در ارتباط است/ مجهز به باتری 66 کیلووات ساعت لیتیم آهن فسفات/ برد حرکتی 435 کیلومتر

تریم 469 اسب بخاری که با دو موتور الکتریکی و جانمایی یک موتور روی هر محور/ مجهز به باتری 87.5 کیلووات ساعت نیکل منگنز کبالت/ برد حرکتی 550 کیلومتر

اکس پنگ جی6 در 5 رنگ بدنه شامل: سفید، مشکی، خاکستری، سیلور و نارنجی ارائه می شود.

تریم داخل نیز دو آپشن دارد: سیاه و خاکستری که مشتریان می توانند گزینه مدنظر خود را انتخاب کنند.

فضای داخل کابین جی6 جز بهترین نمونه های بازار چین است؛ هم از منظر کیفیت مواد اولیه و هم از نظر طراحی مینیمال خلاقانه ای که همراه دارد.

نمایشگر اصلی تنظیمات سیستم سرگرمی در اندازه 15 اینچی، نمایشگر 10 اینچی خطی اطلاعات کیلومتر پشت فرمان، شارژ بی سیم، تنظیم الکتریکی صندلی ها، 2 نگهدارنده لیوان در کنسول میانی، شارژ تایپ سی و اِی برای ردیف ها و... جز اولین مواردی هستند که هنگام حضور در کابین جی6 متوجه آن ها خواهید شد.

سقف پانورامیک، سوکت 12 ولت، پشتیبانی از فرمان های صوتی و... نیز بخش دیگری از ویژگی های این کراس اوور چینی هستند.

رینگ های استاندارد آلومینیومی در اندازه 20 اینچی نصب شده است.

در رابطه با مقایسه اکس پنگ و تسلا، طرف چینی چالش های زیادی را پیش رو دارد از جمله شبکه توسعه یافته شارژ تسلا در کشورهای اروپایی و همچنین شبکه فروش و پشتیبانی بسیار گسترده تر که عوامل مهمی در تغییر تصمیم و انتخاب مشتریان محسوب می شوند.

اکس پنگ جی6 کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اکس پنگ پی7آی ؛ خودرو هوشمند چینی در راه بازار (+عکس)

دیگر خبرها

  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خوشبینی به مذاکرات هسته‌ای بازار طلا را کاهشی کرد؟
  • رابرت دنیرو حمایتش از صهیونیست‌ها را تکذیب کرد
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • دروغ پردازی صهیونیست‌ها/ نتفلیکس و رابرت دنیرو تکذیب کردند
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا مدل Y کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • اکس پنگ جی6 ؛ این چینی کاملا از تسلا کپی شده، البته ادعا هم دارد! (+تصاویر)
  • پایان بدون توافق روز اول مذاکرات قاهره درباره غزه/ گفت‌وگوها احتمالا یک هفته طول بکشد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • شمس‌آذر و فرصت خلق‌‌شگفتی در سیرجان!
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود