Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@14:46:06 GMT

دوربین مداربسته راز زن شکنجه‌گر را برملا کرد

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۸۳۴۳

دوربین مداربسته راز زن شکنجه‌گر را برملا کرد

دختران زن سالخورده پس از فوت مادرشان با بررسی فیلم دوربین مداربسته با صحنه‌های دلخراشی از شکنجه مادرشان توسط زنی که از او مراقبت می‌کرد روبه‌رو شدند و به اتهام قتل عمد از وی شکایت کردند.

به گزارش مشرق، چندی قبل دو زن جوان به دادسرای امور جنایی تهران رفتند و از زن میانسالی که از مادر سالخورده‌شان مراقبت می‌کرده به اتهام قتل شکایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دختر جوان گفت: من پرستار بیمارستانی در تهران هستم و همراه مادر ۸۰‌ساله‌ام به نام گوهر زندگی می‌کردم. مادرم بیماری آلزایمر داشت و چند سالی بود به خاطر اینکه توان راه رفتن نداشت ویلچری شده‌بود و از طرفی هم مدتی بود که کارهای بیمارستان زیاد شده‌بود و من مجبور بودم دو شیفت سر کار باشم و کمتر در خانه بودم که به مادرم رسیدگی کنم. به همین سبب من و دو خواهرم که همراه شوهرشان زندگی می‌کنند تصمیم گرفتیم برای مراقبت از مادرم زنی را استخدام کنیم. ما با چند شرکت خدماتی تماس گرفتیم و در نهایت شرکتی در یکی از خیابان‌های مرکزی تهران که مجوز هم داشت زن ۵۰‌ساله‌ای به نام پروانه را به ما معرفی کرد و ما هم او را برای مراقبت از مادرمان به صورت شبانه روزی استخدام کردیم.
 

قطع دوربین

پس از استخدام پروانه دوربین مداربسته در خانه‌مان نصب کردیم تا همیشه از دور مراقب مادرمان باشیم و کارهای پروانه را زیر نظر داشته‌باشیم. مدتی گذشت و معمولاً من یا دو خواهر دیگرم به نوبت از طریق تلفن‌های همراه‌مان همیشه به صورت آنلاین مراقب مادرمان بودیم که پس از مدتی هر از گاهی ارتباط تصویری ما با خانه مادرمان قطع می‌شد. وقتی از مراقب مادرمان سؤال می‌کردیم مدعی می‌شد که برق قطع شده یا مشکل فنی پیش آمده است و ما هم حرف‌های او را باور می‌کردیم، اما خبر نداشتیم که او عمداً ارتباط تصویری ما را قطع می‌کند و در آن زمان مادرمان را شکنجه می‌دهد.
 

آثار زخم و کبودی

به هرحال روزها می‌گذشت و ما هم هر روز بیشتر درگیر کارهایمان بودیم و به امید اینکه پروانه از مادرمان مراقبت می‌کند خیالمان راحت بود. من چند باری متوجه کبودی‌ها و آثار زخم روی بدن مادرم شدم که پروانه ادعا می‌کرد از روی تخت یا ویلچر افتاده‌است و باز هم ما به او اعتماد می‌کردیم و از طرفی وقتی از مادرم سؤال می‌کردم به خاطر بیماری‌اش توان توضیح دادن تا اینکه حدود یک‌ماه قبل حالش بد شد و در حالی که آثار کبودی و زخم در بدنش بود او را به بیمارستان منتقل کردیم و چند روز بعد از بستری هم فوت کرد.
 

شکنجه گر

پس از فوت مادرمان مشغول خاکسپاری و عزاداری بودیم که مراقبش تسویه کرد و از خانه ما رفت تا اینکه چند روز قبل یکی از بستگانمان که مهندس الکترونیک است به خانه‌مان آمد تا دوربین مداربسته را بررسی و تعمیر کند که او گفت دوربین مشکلی ندارد و تمام ساعات روز هم فیلم‌ها ذخیره شده است. ما کنجکاو شدیم و فیلم دوربین ضبط شده را بازبینی کردیم که با صحنه‌های وحشتناک و دلخراشی روبه‌رو شدیم. متوجه می‌شدیم پروانه زمانی که مادرمان را شکنجه می‌داده ارتباط تصویری ما را با خانه‌مان قطع می‌کرده به خیال اینکه ردپایی از خود به‌جای نگذارد، اما غافل از اینکه دوربین تمامی لحظه‌ها را ضبط و ذخیره کرده است. پروانه مانند آدم روانی موهای مادرمان را می‌کشید و سرش را به در و دیوار می‌کوبیده و دستان او را به دسته ویلچر می‌زده و با وسیله‌ای او را شکنجه می‌داده است. الان احتمال می‌دهیم که مادرمان به خاطر شکنجه‌های زن شکنجه‌گر به قتل رسیده است و از او به اتهام قتل عمد شکایت داریم.

با شکایت دو خواهر پرونده به دستور قاضی حبیب‌الله صادقی، بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران برای رسیدگی در اختیار مأموران پلیس قرار گرفت. همچنین بازپرس جنایی دستور داد پزشکی قانونی علت اصلی مرگ زن سالخورده را اعلام کند و مأموران هم پروانه را شناسایی و برای تحقیق بازداشت کنند.

منبع:جوان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت دوربین مداربسته اخبار حوادث حوادث شکنجه خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت دوربین مداربسته خانه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسول جعفریان: مبدع اصطلاح کذایی خلیج عربی جمال عبدالناصر نبود/ نوشته‌ی داخل عبای بحرینی برملا می‌کند

ماهرخ ابراهیم‌پور: بزرگداشت «روز ملی خلیج‌فارس» و رونمایی از ارج‌نامه‌ی دکتر محمدباقر وثوقی با همراهی گروه تاریخ دانشگاه تهران، انتشارات نگارستان اندیشه و انجمن ایرانی تاریخ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

دکتر محمدباقر وثوقی، استاد گروه تاریخ دانشگاه تهران است که روز خلیج‌فارس به پیشنهاد او در تقویم ایرانی جای داده شد. او سال‌ها در زمینه مطالعات تاریخی خلیج‌فارس پژوهش می‌کند. همچنین چندین سال در چین و کره مطالعات ایران‌شناسی را دنبال کرد و در همین زمینه آثاری را به چاپ رساند. مطالعات پژوهشی وثوقی در کتاب‌های زیادی ثبت شده از جمله «اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران» که به عنوان کتاب برگزیده جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی شناخته شد.

جعفریان: عرب‌ها از سال‌ها قبل دنبال مسئله‌ی خلیج عربی بودند

رسول جعفریان، استاد تاریخ دانشگاه تهران طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: من دوستی داشتم که برایم خیلی عزیز بود و به رحمت خدا رفت. روزی در منزلش بودم که به من گفت: پدرم رفیق باقر کاظمی (وزیرخارجه پهلوی اول و دوم در چند کابینه و عضو جبهه ملی) بود. او عبایی را که از یک شیخ بحرینی گرفته بود، به پدرم داد. پدر دوست من فرد متدینی بود که او را دورا دور می‌شناختم. دوستم گفت حالا عبا به من رسیده و من می‌خواهم عبا را به شما بدهم. دوستم عبا را آورد و من فکر کردم. چه زمانی عبا را به پدر دوستم داده بود؟ به نظرم باید قبل از سال ۱۳۳۲ بوده باشد، چون باقر کاظمی در آن موقع آخرین سمت سیاسی را داشت. شاید در دوره رضاشاه و شاید در دهه ۱۳۲۰.

استاد تاریخ دانشگاه تهران عنوان کرد: وقتی عبا را برانداز کردم، پارچه‌ی قشنگ و لطیفی داشت و دارای قیطون‌هایی طلایی، مانند آنچه در عبای شیوخ عرب دیده‌اید. در پشت عبا نوشته شده بود که انتاج شرکت حاج علی بن احمد بوکنعان و اولاد. بالای آن نوشته البحرین الخلیج العربی

رسول جعفریان گفت: این عبا نشان می‌دهد که عرب‌ها از سال‌ها قبل دنبال مسئله خلیج عربی بودند و پارچه‌ای که پشت عبا چسبیده بود تعبیر غلط، نادرست و ساختگی را داشت و با زمان جمال عبدالناصر خیلی فاصله دارد. لذا عرب‌ها از سالها قبل این فعالیت را شروع کرده بودند حتی قبل از تاسیس اتحادیه عرب و پیش از آن‌که جمال عبدالناصر آن تعبیر غلط را درباره خلیج‌فارس به کار ببرد. البته که عبدالناصر در این بازی افتاد و این اصطلاح را علنی کرد. فعلا این عبا دست من است. با یک سند تاریخی که هیچ جا هم نمی‌توان آن را درآورد. چه باید کرد؟ مثلا بروم و بگویم من عبایی دارم که پشت آن نوشته شده خلیج کذا! اگرچه نوشته‌ی ‌پشت عبا نشان می‌دهد که فعالیت‌ها درباره‌ی تغییر نام خلیج‌فارس به پیش از تاسیس اتحادیه عرب و سخنان جمال عبدالناصر برمی‌گردد.

غصه خوردن وثوقی از ضربه به وحدت ملی

حمید احمدی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران‏ گفت: بیش از دو دهه است که با محمدباقر وثوقی آشنایی و ارتباط دارم و از فعالیت‌های پژوهشی او درباره‌ی لار و خلیج فارس اطلاع دارم و این آثار بسیار به لحاظ پژوهشی گران‌سنگ و مهم هستند.

او با اشاره به شحصیت ملی و میهنی وثوقی اظهار کرد: ما با هم درباره‌ی مسائل ملی، قومی و میهنی سخن می‌گوییم و درباره‌ی خرابکاری‌های داخلی علیه وحدت و تمامیت ارضی ایران، دسیسه‌های خارجی و بی‌خردی‌های تصمیم‌گیران داخلی و عوامل نفوذی برای درهم شکستن میراث ملی و فرهنگی‌مان غصه می‌خوریم. بارها با او مشورت کرده‌ایم که درباره‌ی فلان مسئله‌ی‌ قومی و ملی که به ایران ضربه می‌زند، چه باید بکنیم؟ او راهنمایی‌هایی می‌کرد که با توجه به آن سعی می‌کردیم فلان مسئله یا جریان را اصلاح کنیم.

این استاد علوم سیاسی بیان کرد: به یاد دارم در یک مسئله با هم بحث می‌کردیم؛ از حسن حبیبی یاد کرد که تا وقتی زنده بود در سیستم نفوذ داشت و در تلاش بود جلوی چنین خرابکارهایی را که بر اثر بی‌عقلی‌ها و نفوذ علیه وحدت ملی و فرهنگ و تمدن ما انجام می‌شد، بگیرد.

حمید احمدی با اشاره به پژوهش‌های ایران‌شناسی وثوقی در شرق گفت: او در این زمینه با آشنایی که با زبان چینی و کره‌ای دارد پژوهش‌هایی در شرق انجام داد و در همین رابطه به خاطر دارم یک مقاله نوشت که قرار بود به زبان انگلیسی منتشر شود که در آن بر این نظر بود؛ گنگ‌دژی که در شاهنامه آمده و سیاوش آن را در توران ساخته بود، در کره واقع شده است!

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901273

دیگر خبرها

  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • قیمت دوربین مدار بسته بیسیم با برد بالا ؟ + انواع آن
  • برملا شدن راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در آباده
  • ‌ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات در آباده
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • رسول جعفریان: مبدع اصطلاح کذایی خلیج عربی جمال عبدالناصر نبود/ نوشته‌ی داخل عبای بحرینی برملا می‌کند
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • شواهدی مبنی بر دفن افراد شکنجه‌شده در آودیوکا وجود دارد